Vizitator jymmy5 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Re: Demisii...si renuntari * mesaj sters de administrator. Acelasi lucru l-am facut si cu contul. Editat Decembrie 7, 2010 de jymmy5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Re: Demisii...si renuntari @jimmy5....ce rost avea postul tau???? de abia ai intrat pe forum, nu ne cunosti, nu ne-ai vazut niciodata, topicul se "linistise"... dar, in mod cretin, probabil sa te bagi in seama...sa te remarce brusc comunitatea... iti dai cu parerea despre cat de barbati suntem noi sau de ce coloana vertebrala scoliotica avem sau despre ce ar trebui sa facem pe forum si in vietile noastre!!!! Sunt impresionat... de personalitatea ta rectilinie, efectiv... SIMT, ASA, NEVOIA SA ITI SPUN: POT SA TE ATING??? Editat Decembrie 8, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari jymmy - de la o "femee gravida" iti transmit un mesaj - pentru tratarea frustrarilor prin psihoterapie ai gresit adresa. Eventual cauta-l pe Niros. Iar de la un barbat "puternic si cu coloana vertebrala" mai am un mesaj - cine plm esti tu sa ne faci morala si sa ne tii prelegeri? Iti place sa intretii circul (cam a un balci ieftin seamana mesajul tau) da ne bati obrazul. In concluzie - este clar ca faci parte (sau esti un simpatizant inflacarat) dintr-un club de unde au plecat oamenii adevarati si-ti plangi de mila pe aici pozand in justitiar. Mai bine ai avea acea coloana de care tot amintesti si ai fi barbat luand lucrurile asa cum sunt. Faptul ca cineva s-a inscris intr-un club nu inseamna ca a jurat credinta pe viata si trebuie sa ramana acolo indiferent de orice - fiecare este liber sa-si aleaga calea si la fel de liber sa tina in secret sau sa anunte public acest lucru. De ce te-ai aricit ata de mult ca au plecat niste oameni dintr-un oarecare club ? - ti-e frica ca va afla lumea de motive si o sa mai pierzi alti membri si candidati??? Mai bine ai face in asa fel incat lumea sa vina la tine nu sa plece - dar dupa ce ai intins mucii pe aici nu cred ca va mai vrea cineva sa vina acolo unde esti (asta daca bineinteles se va afla cine si de unde esti) Deci "limba" ta a avut un efect exact invers (penibil) - si a fost total inutila!!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari Se pare ca acest topic este intretinut de niste femei gravide care se plang ca au dat de greu sau asa li se pare. ALOOO OFFROAD-ul este un SPORT foarte frumos pentru cine nu stie, si in acelasi timp e un sport in care intampini multe greutati. Deci nu e o firma in care te angajezi si iti dai demisia ca nu iti plac anumite lucruri. In concluzie nu e pentru oameni slabi ci e pentru OAMENI PUTERNICI SI CU COLOANA VERTEBRALA. Faptul ca ati intrat in anumite cluburi l-ati facut pentru ca v-a placut sa practicati acest sport impreuna cu altii, sa invatati de la altii, sa invatati pe altii, sa participati la competitii, sa aratati ca sunteti sportivi, deci din dragoste pentru acest sport. Faptul ca faceti circul demisiilor din cluburi SPORTIVE pe un forum va transforma in oameni slabi care dupa parerea mea nu au ce cauta intr-un astfel de sport. Deci parerea mea este sa va lasati de OFFROAD sa va luati de triciclism sau de alte sporturi usoare sa renuntati la cluburi si sa mergeti la cinema sau daca intradevar va place sa va dati singuri prin munti. MAINE LA REALITATEA TV IMI VOI ANUNTA PUBLIC (CA SA STIE TOATA NATIUNEA, CA DOAR DE ....) DEMISIA DIN FUNCTIA DE MUNCITOR NECALIFICAT LA FIRMA CUCU. Cam asta am inteles eu de la voi. Sper ca nu am jignit pe nimeni prin ce am scris aici dar am simtit nevoia sa va spun ca nu sunteti oameni cu coloana vertebrala. PS. Stiu raspunsul. ....... nu iti convine nu da click pe acest topic. Am fost pur si simplu curios ce aberatii se pot scrie itr-un astfel de topic, si sa vad cine se mai lasa de acest sport :D. Adio tuturor demisionarilor si nu uitati ca forumul e pentru offroad nu pentru a inregistra demisii. Asta se face la secretariatul cluburilor. I'm out of this topic. :cr1:cr1:cr1:cr1 Domnu' Jimny5 Off-road-ul nu era un sport A DEVENIT UN SPORT . Poate ca unii oamenii vor sa renunte la sport ( a se citi offroad ) si sa faca ture cu masina 4x4 prin zone greu accesibile . Nu stiu ce te doare pe tine de treaba asta. Ps: o mica intrebare Scrii de la sala sau ai avut ceva timp liber intre cantonamente? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari ...nu uitati ca forumul e pentru offroad... Ai reusit sa citesti regulamentul de aici? Incearca o prezentare mai intai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari Ai reusit sa citesti regulamentul de aici? Incearca o prezentare mai intai! ....Il sustin 100% pe @florum.....respect pt conduita...... ON: demisionez 1 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari ....Il sustin 100% pe @florum.....respect pt conduita...... ON: demisionez Gogane daca nu lasi mistcareala pe acest forum, iti promit ca te "demisionez" eu de aici. Ai grija de comentariile de acolo de la voi nu de cele de aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari Semaca si Vitalies - va grabiti un pic, jimmy5 sigur face "un pic" mai mult off road, enduro, atv decat noi. Jimmy - SIGUR nu cunosti datele problemei. Parerea mea este ca in primul rand oamenii slabi si fara coloana vertebrala accepta compromisuri si manipulari peste un o anumita limita! Un Club nu este un club doar pentru ca are in denumire aceasta titulatura! Un club este suma membrilor sai, a relatiilor dintre acestia si a actiunilor pe care le intreprind sub culorile clubului. Am reprezentat ORR-ul in toate formele sale din 2008 (Bucovina), in conditiile in care prima etapa de campionat la care am participat a fost C-Lung 1Dec.2007. Imi pare sincer rau ca in cele cateva zile petrecute impreuna la VBuzaului ti-am lasat impresia unui om slab, fara coloana vertebrala si care vrea sa se lase de off road. PS Muntele este ptr off road, forumul este pentru informare, prezentare, glume si diverse! PPS Ti-am raspuns si eu pentru ca siguri te referi la ORR si nu la alte cluburi. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Demisii...si renuntari Adi eu nu am afirmat ca fac mai mult offroad decat Jimmy sau ca el face mai putin sau nu face. Eu i-am replicat (recunosc mai taios) faptul ca s-a bagat ca chilotii in cur (scuzati-ma de expresie si cacofonie) in acest topic si aceasta discutie. Daca m-ar invata ceva din experienta lui vasta in offroad nu-i replicam nimic ba invers bagam la cap informatia - dar cand vine gica offroaderul din varful muntelui, care nici macar nu are bunul simt sa se prezinte, si incepe sa-mi bata obrazul si sa ma invete atitudine.... abia am clarificat acelasi aspect cu sefulik si apare alt bagator de seama sefulik 2 - jimmy :uameni Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Se face curand anul de cand acest topic a fost deschis... Sa ii mai dam un "up"... Tot pentru a evita can-canul...anunt si eu demisia mea din ACS 4x4Bucuresti. Multumesc colegilor (acum fostilor colegi) de club care au fost si sunt alaturi de mine! Comentariile nu isi au rostul! Sa ne vedem cu bine! :h5 Stefan www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Ah ce bine ca a gasit Stefan topicul asta... Dupa 1 an de chestii misto si inca jumate de chestii naspa si eu doresc sa imi anunt demisia din ACS 4x4Bucuresti. II urez domnului presedinte Yonutz multa bafta si drum bun... orice tastatura ar folosi :wink: Iwa p.s. Am scapat de zdrente acum sunt curios ce urmeaza :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Demisii...si renuntari @ iwa & stefan :br, but you got it late my friends..., mai pe romaneste..., tarziu prieteni..., tarziu... :wink: si uite asa o sa inceapa iar can-can-ul... :ha::h5 Editat Noiembrie 20, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Cristi, Stai linistit ...si-au mai dat demisia de vreo doua ori pana acum ambii ...doar ca nu au facut-o publica ...Le-a fost frica de postul #54 din acest topic ... :uameni Sa fim sanatosi ...si noi si ei ... eu personal multa BAFTA le urez oriunde s-or duce si orice or face de acum incolo ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Yoane - eu unul nu as fi comentat in locul tau. @Tractozaur - mai bine mai tarziu decat niciodata. Am realizat intr-un final ca ce nu e pe placul lui domn presedinte nu exista prin urmare am decis ca drumurile noastre nu prea mai au multe in comun. Si pentru ca vine din nou cu vorbe de duh la adresa mea am sa copiez aici opinia dansului despre un eveniment pe care multa lume il astepta cu drag: Si ca sa fiu si eu al dracului pana la capat ...daca o organizezi in numele http://fp.club4x4bucuresti.ro/images/smilies/4x4buc.gif ma ocup de tot ce am promis ...daca o organizezi cu prieteni ptr prieteni ...MI SE RUPE de tot ce am promis mai sus! http://fp.club4x4bucuresti.ro/images/smilies/17.gif pentru clarificare: Cand Yonutz a zis ca el nu mai vrea sa organizeze Impotmoliada anul acesta Astral si apoi eu am zis ca ne ocupam de eveniment. Din pacate cand am spus ca vreau sa fie un eveniment pentru prieteni am primit raspunsul de mai sus, impreuna cu multe alte urari de genul: Bah "viteazu lu tata" ... cand tu te stergeai la gura de offroad ...si eu ma stergeam de offroad ...dar la cur! Nu imi place can-can-ul, prin urmare voi incheia aici. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Demisii...si renuntari Can-can? Asta? Furtul de parole dupa ce iti dai demisia din club cum se numeste ma ? Tot can-can? Am zis asa ...organizezi pe club (ADICA LEGAL) te sustin ...organizezi de capul tau ma *** in evenimentul tau ... Asta e tot can-can? Am fost, sunt si voi fi sustinatorul legalitatii ...cu tine sau fara tine evenimentul se va face ...mai devreme sau mai tarziu! Nu era necesar sa faci publice asemenea discutii ... ne priveau strict pe noi ...si tineau de bucataria noastra interna. Cand o femeie e curva ...nu trebuie neaparat sa si-o traga si pe centura ... :wink: Inca o dovada in plus ...ca ai un caracter infect! Cu asta am incheiat ...definitiv si irevocabil! Editat Noiembrie 20, 2011 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Sa inteleg Ioane ca si tu iti dai demisia? :banana:banana:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Can-canul s-a terminat (cel putin asa sper)! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Can-can? Asta? Furtul de parole dupa ce iti dai demisia din club cum se numeste ma ? Tot can-can? Am zis asa ...organizezi pe club (ADICA LEGAL) te sustin ...organizezi de capul tau ma fut in evenimentul tau ... Asta e tot can-can? Am fost, sunt si voi fi sustinatorul legalitatii ...cu tine sau fara tine evenimentul se va face ...mai devreme sau mai tarziu! Nu era necesar sa faci publice asemenea discutii ... ne priveau strict pe noi ...si tineau de bucataria noastra interna. Cand o femeie e curva ...nu trebuie neaparat sa si-o traga si pe centura ... :wink: Inca o dovada in plus ...ca ai un caracter infect! Cu asta am incheiat ...definitiv si irevocabil! Hopa :grin: sa inteleg Yoane ca de cand nu mai esti supermoderator s-a dat voie pe acest forum la injuraturi? :ha: PLM atunci :grin:, eu cand erai tu modera-supermoderator am zis odata PLM intr-un post si mi-ai sarit in cap... :hl:h5 Vezi ca-l superi pe Astral si iti iei... :bn Can-Can! :br Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Demisii...si renuntari Nimeni nu-i scutit de cartonase.......si-a luat doua : unul pentru "Limbaj nepotrivit" si al doilea pentru "Insulte la adresa altor membri". Yoane, te rog, controleaza-ti limbajul ! @Tractozaur : Iar tu, daca mai lipsesti asa de des de pe forum, esti pasibil si tu de cartonase ! :ha: Editat Noiembrie 20, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Pe de alta parte ar fi elegant sa posteze doar cei direct implicati, asa s-ar evita intr-adevar cancanul si s-ar evita reactivarea unor conflicte mai vechi. Dar asta e doar parerea unui outsider... Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Demisii...si renuntari Nimeni nu-i scutit de cartonase.......si-a luat doua : unul pentru "Limbaj nepotrivit" si al doilea pentru "Insulte la adresa altor membri". Yoane, te rog, controleaza-ti limbajul ! @Tractozaur : Iar tu, daca mai lipsesti asa de des de pe forum, esti pasibil si tu de cartonase ! :ha: UNDERSTOOD SIR! YES SIR! :banana I can boogie... :ha: Editat Noiembrie 20, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Demisii...si renuntari Da, da, boogie-neboogie, sunt cu ochii pe tine.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Demisii...si renuntari Ca sa evitam barfele la colt de strada, am sa detaliez mai jos finalul povestii: Clubul 4x4 Bucuresti avea un forum privat tinut pe unul din serverele mele, duminica dupa ce eu am hotarat sa ma despart de club domnul presedinte a decis sa mute acest forum catre o alta locatie. Nu am sa descriu aici nici motivele, nici replicile folosite fiindca mi se pare irelevant. Cert este ca ieri seara ma suna disperat ca el nu gaseste parola de la baza de date si sa i-o dau eu, lucru pe care l-am refuzat categoric. Dupa ce am vazut ca a facut un back-up la cont si a schimbat serverele de hosting am restrictionat accesul la informatiile de pe serverul meu, facand binenteles un back-up (doar fac IT de o viata). Astazi am inceput sa imi aud vorbe cum ca ba i-am schimbat parolele, ba nu i-am dat informatiile clubului, ba ca le-am sters. Mai mult de atat neavand macar onoarea sa ma sune l-a pus pe un alt membru sa faca asta, si desi initial am refuzat acum cateva minute am trimis catre acesta baza de date a forumului pentru a incheia orice relatii cu acest individ si clubul lui (a nu se intelege ca inchei relatiile si cu membri din club :) care sunt oameni de nota 10). Prin urmare daca domnul Yonutz mai are ceva de comentat il rog sa o faca aici, daca nu ii urez succes in drumul lui. p.s. daca cineva doreste alte informatii despre povestea asta il rog sa mi se adreseze direct. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Demisii...si renuntari Ca sa evitam barfele la colt de strada, am sa detaliez mai jos finalul povestii: Clubul 4x4 Bucuresti avea un forum privat tinut pe unul din serverele mele, duminica dupa ce eu am hotarat sa ma despart de club domnul presedinte a decis sa mute acest forum catre o alta locatie. Nu am sa descriu aici nici motivele, nici replicile folosite fiindca mi se pare irelevant. Cert este ca ieri seara ma suna disperat ca el nu gaseste parola de la baza de date si sa i-o dau eu, lucru pe care l-am refuzat categoric. Dupa ce am vazut ca a facut un back-up la cont si a schimbat serverele de hosting am restrictionat accesul la informatiile de pe serverul meu, facand binenteles un back-up (doar fac IT de o viata). Astazi am inceput sa imi aud vorbe cum ca ba i-am schimbat parolele, ba nu i-am dat informatiile clubului, ba ca le-am sters. Mai mult de atat neavand macar onoarea sa ma sune l-a pus pe un alt membru sa faca asta, si desi initial am refuzat acum cateva minute am trimis catre acesta baza de date a forumului pentru a incheia orice relatii cu acest individ si clubul lui (a nu se intelege ca inchei relatiile si cu membri din club :) care sunt oameni de nota 10). Prin urmare daca domnul Yonutz mai are ceva de comentat il rog sa o faca aici, daca nu ii urez succes in drumul lui. p.s. daca cineva doreste alte informatii despre povestea asta il rog sa mi se adreseze direct. @Iwa, tot ce vad aici par niste conflicte personale intre tine si Yonutz. Parerea mea este ca ar trebui sa le rezolvati tot intre voi. Cat despre forumul clubului, sunt convins ca ai lucrat la el si l-ai gazduit benevol dar, intr-o situatie conflictuala de genul acesta, in afara de orgoliu personal, nu cred ca foloseste la nimic un eventual santaj datorita faptului ca tu ai toate detaliile de securitate si confidentialitate ale forumului si nu vrei sa le oferi clubului daca tot ti-ai dat demisia. Nu uita ca forumul a fost scris si de catre ceilalti membri activi ai clubului. Te razbuni pe Yonutz dar ceilalti nu sunt vinovati de asta. Parerea mea este ca nu e moral. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Demisii...si renuntari Max nu ai inteles situatia. Yonutz a zis ca muta el totul, eu unul l-am lasat in pace sa faca ce vrea. Atat timp cat el a sunat sa ceara nu stiu ce parole de care nu avea nevoie in loc sa imi zica la telefon "nu stiu sa il mut, te rog sa ma ajuti" nu mi se para normal sa imi aud vorbe aiurea. In acelas fel nu mi se pare normal sa puna pe altcineva sa ma sune in locul lui. La final le-am trimis eu baza de date tocmai pentru a ii ajuta, si din respect fata de ceilalti membri. Oricum situatia putea fi mult mai simplu rezolvata daca Yon in loc sa injure si sa faca ca trenul ma ruga sa il ajut... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate