Max Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Demisii...si renuntari Inteleg.... In fine, bine ar fi ca sa se rezolve problemele si fara scandaluri. Asta chiar ar fi o provocare in ziua de azi. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Re: Demisii...si renuntari Max nu ai inteles situatia. Yonutz a zis ca muta el totul, eu unul l-am lasat in pace sa faca ce vrea. Atat timp cat el a sunat sa ceara nu stiu ce parole de care nu avea nevoie in loc sa imi zica la telefon "nu stiu sa il mut, te rog sa ma ajuti" nu mi se para normal sa imi aud vorbe aiurea. In acelas fel nu mi se pare normal sa puna pe altcineva sa ma sune in locul lui. La final le-am trimis eu baza de date tocmai pentru a ii ajuta, si din respect fata de ceilalti membri. Oricum situatia putea fi mult mai simplu rezolvata daca Yon in loc sa injure si sa faca ca trenul ma ruga sa il ajut... nu ma bag in amanunte si detalii, dar la un "divort" decent parerea mea este ca trebuia sa ii pui in brate tot ce apartinea clubului si era la tine ( benevol sau nu ), inclisiv ultima ciorna cu cdarea de seama, sa il intrebi daca mai ai ceva de dat .... si eventual sa ii soliciti ce pretentii ai de la el personal..... cred ca daca se intampla asa nu putea sa-ti reproseze nimic versus parole, baze de date....etc. In alta ordine de idei: .... acum 1 an si ceva ieseau cluburile ca dupa ploaie, pana acum deja unul s-a desfiintat, din alte 2 au migrat o gramada de membrii .... eu zic sa cantariti bine unde vreti sa mergeti si ce club va reprezinta si sa puneti mana sa faceti un club mai puternic, nu ajuta pe nimeni cu demisii si orgolii personale.... personal cand zic Iwa ma gandesc la Iwa...nu la ASC4x4 bucuresti, cand zic Semaca....ma gandesc la Semaca ( chiar nu mai stiu prin ce club mai misuna...cred ca pe langa ) multa bafta si succesuri in viitor ,si , Man stabileste-te si tu la "casa ta" :) Editat Noiembrie 22, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Re: Demisii...si renuntari Am sa zic doar atat : Iwa minti cu nerusinare. Adevarul il stiu eu, oamenii de nota 10 pe care tocmai i-ai f...t si tu bineinteles. Succes in continuare in tot ceea ce faci. Restul my friend ...fata in fata cand ne-om vedea .... :wink: Editat Noiembrie 23, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Demisii...si renuntari Domnule Yonutz te rog sa aduci dovezi cand faci o acuzatie, daca nu le ai te rog sa te abtii. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Demisii...si renuntari domnul presedinte a decis sa mute acest forum catre o alta locatie. Am "decis" sa mut ptr ca ne-ai dat un ultimatum. Mai mult nici macar nu te-ai tinut de el. Cert este ca ieri seara ma suna disperat ca el nu gaseste parola de la baza de date si sa i-o dau eu, lucru pe care l-am refuzat categoric. Nu am gasit baza de date ptr ca ai mutat-o din server la tine pe calculator. Ce sens aveau discutiile astea daca ERAI CORECT si ne lasai sa ne salvam datele? Faptul ca spui ca suntem "necunoscatori" si "novici" este irelevant. Atat forumul nostru privat cat si siteul clubului sunt acum online atata timp cat am avut ce ne trebuie. ... initial am refuzat acum cateva minute am trimis catre acesta baza de date a forumului pentru a incheia orice relatii cu acest individ si clubul lui Ai trimis baza de date ulterior pe mail ptr ca ti-a batut cineva obrazul... Asa am putut restaura tot. Nu trebuie sa demonstrez nimic nimanui. Lucrurile sunt acum cat se poate de clare. Nu a fost vorba de o neintelegere ... sau altceva. Ai substituit ceva care nu iti apartinea. Asta e adevarul ... Odata ce ai procedat asa ...as atrage atentia tuturor carora au de a face cu tine in serviciile pe care le oferi/stii sa le faci (IT, date etc) sa fie foarte atenti ca sa nu treaca prin ceea ce am trecut noi. Odata totul pus la locul lui, consider discutia asta incheiata. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Demisii...si renuntari cum zici tu... 1 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Demisii...si renuntari hai ca iese cu Off-Road de tastatura ca vine iarna si prin paduri s-a asternut zapada ... Cine isi mai da demisia si de unde ? pe cand o sectiune noua cu "Angajari si Angajatori ? :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Demisii...si renuntari Hai sa mai punem paie pe foc, ca nu s-a lungit suficient "salamul". A inceput sa faca crusta si nu mai pute asa. Chiar trebuie sa mai zgandaresti topicul, Worldscape? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate