Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am implinit visul cel mare !

rommy20005

Postări Recomandate

Mi-am implinit visul suprem in legatura cu masinile.

Mi-am luat un Mercedes W 463 G 350 GD Turbo din 1992. Masina a fost a lui Ion Tiriac, el e primul propietar pe carte ! Cred ca asta e un plus pt mine ca stiu istoria ei si stiu ca s-au facut toate reviziile cand trebuiau si mai ales unde.

Masina a cumparat-o un amic de-al meu de la al-doi-lea propietar in 2005 si de atunci nu prea s-a mai mers cu ea decat ocazional. Merge motorul si cutia impecabil. Are 3 blocante hidraulice, tapiterie piele nerupta,aer conditionat, geamuri electrice, trapa electrica, Eberspacher(un fel de webasto). Masina e complet functionala. Am dat pe ea 7500 euro !

Urmeaza sa o fac 300 td. Am deja motorul si tot ce imi trebuie. Mai trebuie sa intreb la RAR detaliile...

Maine pe zi am sa-i fac poze detaliate si am sa le pun !

http://img84.imageshack.us/img84/2323/picturea002resize.jpg

Editat de rommy20005
zic si io.........
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mi-am implinit visul cel mare !

super masina

sa o folosesti sanatos

mai accesorii (sufe, oketi, un hi jack, staite, compresor, etc) si poti sa pleci cu ea in orice expeditie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

In primul rand de impozit, asigurare si porma sunt 38 de KW in plus.....de care chiar are nevoie.

Daca e cineva interesat de motorul actual (cel de 350) sa dea de stire ca sa poate sa-l vada mergand pana sa-l dau jos.

zic si io.........
Link spre comentariu

Salut Rommy. Sunt interesat de motorul complet. Cred ca saptamana asta ajung prin Buc si te voi contacta. Stima Catalin Decianu.

Link spre comentariu

Excelenta masina , felicitari pentru achizitie! Odata cu noul motor schimbi si cutia? Nu cumva mai era vreun exemplar de vanzare, frate cu asta, la aceeasi sursa...?!:grin::grin:

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!
Link spre comentariu

Da ! Motor de w124 de 138 KW ! E aproape nou ! Are 75.000 de km

Asta e ...

http://img230.imageshack.us/img230/1776/picture079resize.jpg

Uploaded with ImageShack.us

scuza-ma ca intervin dar motorul din poza este de 147 cp cel de 177cp este cu doua axe cu came.Dar oricum este mai bun decit cel de pe masina

http://img94.imageshack.us/img94/7632/picture133s.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare