shadow Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Nu stiam ca se poate lua asa ceva la 7500 de euro si ca poti sa-i schimbi motorul ca sa scapi de impozit, eu am vazut numai la 10-14000 astfel de masini. Super afacere! Sper sa le tot cada pretul sa pot sa-mi iau si eu una :) 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Intradevar... motorul nu e de 177 de cai :y. Uite cauza. Eu m-am uitat in talonul de la masina donatoare si scrie 138kw, dar nu m-au uitat ca talonul nu a fost schimbat odata cu omologarea motorului diesel, acum 2 ani....a ramas pe benzina 2932 cc si 138 kw. Motorul diesel e doar in carte.....:old. Nu mai astept pana in februarie, ma apuc poimaine de el. http://img89.imageshack.us/img89/574/picture001om.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Noiembrie 29, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Intradevar... motorul nu e de 177 de cai :y. Uite cauza. Eu m-am uitat in talonul de la masina donatoare si scrie 138kw, dar nu m-au uitat ca talonul nu a fost schimbat odata cu omologarea motorului diesel, acum 2 ani....a ramas pe benzina 2932 cc si 138 kw. Motorul diesel e doar in carte.....:old. Nu mai astept pana in februarie, ma apuc poimaine de el. http://img89.imageshack.us/img89/574/picture001om.jpg Uploaded with ImageShack.us Daca nu ai probleme la cutia de vitze te sfatuiesc sa o pastrezi pe cea de G.Ai putea sa pui si baia de ulei cu sorb,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma suni 0745010380 am montat multe motoare dinastea pe G uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Daca nu ai probleme la cutia de vitze te sfatuiesc sa o pastrezi pe cea de G.Ai putea sa pui si baia de ulei cu sorb,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma suni 0745010380 am montat multe motoare dinastea pe G uri. Pastrez cutia ! Azi m-am uitat la baia de ulei si pare lafel... Oricum o sa o dau jos sa si curat ce e prin baie si vad atunci. ce si cum. Cu siguranta o sa apelez la tine daca intampin nelamuriri. Multumesc mult ! Nu am inteles de ce sa schimb baia si sorbul ? Baia de pe 300 are o galca intr-o parte(rezerva de ulei) iar aia de 350 e mai adanca si intradevar are pompa de ulei mai butucanoasa. Oricum daca tot le-am desfacut le-am schimbat cu tot cu joje dar sorburile sunt lafel... Editat Decembrie 4, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! E gata motorul pus si omologat dar am problema la cutia de viteze. Zmuceste cand schimba la turatii joase(sub 2000 rot/min.) asa am luat-o, si mai am o problema cu blocarea diferentialelor. Cand am cumparat-o functionau, acum apas pe buton sa cupleze si nu se mai aprinde becul rosu de confirmare a blocarii.....daca are cineva idei sunt bine venite. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Romica, daca tu stii ca masina este ok, ca acele mici probleme sunt remediabile, restul nu mai conteaza, mai ales ce ar spune altii. Sa o folosesti si sa o stapanesti sanatos! Sa fie intr-un ceas bun marele tau vis implinit! Te voi vizita sa facem o tura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Te astept cu mare placere ! Problemele masinii sunt usor de remediat si stiu ca sunt pe forum cativa baieti foarte priceputi in astfel de probleme, mai ales in G-classe, daia am postat problemele. Editat Decembrie 26, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Am rezolvat si problema cutiei si blocarea difentialelor (un tub de vacuum scos si unu rupt).:banana:ypu zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Am rezolvat si problema cutiei si blocarea difentialelor (un tub de vacuum scos si unu rupt).:banana:ypu unde ai rezolvat problema,sa merg si eu cu marsalierul ? multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! Ce ai tu e mai complicat... I-a legatura cu @doktor4carz ca sigur te indruma catre cine trebuie daca nu ti-o face el. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: Mi-am implinit visul cel mare ! SOLD ............ http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65678-Vand-Mercedes-G-300-Turbo-Diesel-W463-5-usi-din-1992-! [ATTACH=CONFIG]127706[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate