carbonchief Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Salut, am vazut un grand cherokee cu full rollcage exterior, sper sa denumesc corect o masina invelita intr-un schelete metalic la exterior. Intreabearea mea este daca este cu adevarat legal sa ti atasezi diverse elemente exterioare de protectie realizate din metal si sa circuli pe bulevard..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Rollcage, legal pe strada? Nimic din ce e pus pe masina si nu e in normativele UE, nu este legal.....Vezi ca mai e un topic pe aici despre bullbar si cat e de legal....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Rollcage, legal pe strada? Okay, am gasit, merci frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate