dcosmin Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Am avut acum vreo 6 ani un Feroza adus din Elvetia, motor 1.6 dar cu 77 kw adica aproximativ 105 cai si , atentie, era 4x4 permanent , adica normal era pe 4h si avea si treapta de 4 l. Stie cineva ce e cu modelul asta ca pe vremea respectiva erau putine in tara si nici nu aveam asa acces la internet ,nu stiam ca este o serie limitata. De cand caut de 5 luni sa iau unul nu am gasit decat cu 2h 4l 4 h si 95 de cai. Are idee cineva poate sa ma lamureasca ? Masina respectiva era din 1992 Feroza EL II . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intrebare ! Era model pentru Japonia si avea diferential central blocant- In Italia am mai vazut unele 4*4 permanent dar cu motor de 95 de cai. E foarte greu sa gasesti asa ceva in Romania pentru ca majoritatea sunt aduse din Germania sau Austria. Oricum nu ai nevoie de 4*4 permanent. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intrebare ! Dar totusi la performante nu era diferenta:? La astea de 95 de cai oare ce se poate face ca sa mai dam cativa caluti motorului? Din ce am citit ar fi deficitara partea de admisie aer deci oare un filtru ceva mai permisiv ar fi util? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intrebare ! Nu poti sa speri la cine stie ce performante de la 100 de cai batrani si 4x4. Masina merge acceptabil si fara sa-i schimbi filtrul de aer. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intrebare ! E acelasi motor, cu mici modificari ca sa dea 105 cp la modelul japonez. Eu personal nu simt nevoia celor 10 cp in plus si nici nu cred ca as face diferenta in mod real, in teren, intre 95 si 105cp. Caii astia se obtin la 5500 sau 6000rpm, iar eu unul nu doresc sa ajung la asemenea turatii cu o masina veche de 20 de ani. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intrebare Feroza EL II 1992 Cand se cupleaza 4L trebuie sa dai putin inapoi ? Sau care e mecanismul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intrebare Feroza EL II 1992 La mine e trecut pe portiera soferului. Daca ai MRL-uri automate cuplarea din 2WD in 4WD (pozitia 4H, care e prima) necesita ca roata sa faca o rotatie completa inainte de a fi sigur ca s-a produs cuplarea puntii fata. Iar pentru decuplare trebuie sa dai inapoi. E foarte important ca rotile sa fie drepte cand faci cuplarea/decuplarea. Cand cuplezi sau decuplezi reductorul (4L) nu trebuie sa faci nimic special, nici sa dai in fata nici in spate. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate