Ryder Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Salutare! Vad ca se aduna lumea, deja cred ca am fi vreo 5-6 din Bucuresti, daca numaratoarea mea e corecta, si am putea sa ne vedem intr-o seara pe undeva. Parerea mea este ca ar trebui sa alegem un loc unde sa gasim usor locuri de parcare, si locul acela sa fie undeva in zona centrala ca sa ajungem usor la el daca nu locuim toti, cumva, din intamplare, in acelasi cartier. Propuneti o zi si un loc! ;) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Eu maine plec si ma intorc doar saptamana viitoare. Anul asta o sa mai fiu aici doar intre 6 si 10 decembrie:y Ideal ar fi o intalnire off-road cu toate ferozele.:banana Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Salut. Si eu sunt de parere ca o intalnire ar fi un lucru bun, mai ales pt un incepator ca mine. @Baghy cred ca pt off road nu sunt pregatit ... inca!!! Dar ma bag orice decideti! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Nici noi nu suntem pregatiti. Singurul mai pregatit e Davema. Facem fata oricum daca nu e noroi mare :)) o sa fi surprins ce poate sa faca masinuta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Nici noi nu suntem pregatiti. Singurul mai pregatit e Davema. Facem fata oricum daca nu e noroi mare :)) o sa fi surprins ce poate sa faca masinuta. o sa fii surprins ce poate si daca e noroi mai mare:y eu l-am vazut pe davema, live, de cateva ori...incredibil....marturiseste, davema, doar n-ai bagat capul in nisip ca strutzul:ha::ha: de multe ori insa (si nu e vorba numai despre Feroza, se intampla si la case mai mari) masina poate dar soferul ba... scuze de intruziune:h5:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI oooooooooooooohhhhhhhhhhh scoatem capul!!! Incet , incet vom avea ceva de spus in forum..... De ce nu mai la margine sa ajunga si je..... @giorgel ,multumesc de apreciere.... AZOREFEST prinde radacini..... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI PAi cei care doresc sa propuna fiecare o data si o zi eventual.. Cei din Bucuresti eu sugerez sambata sa ne adunam pe undeva de exemplu la sala polivalenta e loc in parcare destul sau oriunde doriti. Sa stam la un taifas, nu neaparat sa urcam "borduri" cu ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Prima intalnire, pentru socializare, ar fi bine sa o facem cum a zis si Ryder, undeva central in Bucuresti, dupa care mai vedem noi cum facem pe viitor :wink: O idee ar putea fi parcarea de la Ikea. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Eu sunt disponibil in weekend sambata de exemplu . Locatia imi este indiferenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Daca este sambata vin si eu cu cea mai mare placere! Asta daca ma primiti si pe mine...cu un suv printre voi.:ha: Ikeea sau Parcarea din fata de la Bricostore Baneasa ar fi ideala,parerea mea.Baneasa Mall ca are multe spati de parcare!:y Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Sambata la Ikea sau Mall Baneasa suna bine si pentru mine. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Pai sa-si dea cu parerea si cine mai doreste sa vina .Pana acum suntem 2 pt sambata , ulterior putem stabili si ora .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Prima intalnire, pentru socializare, ar fi bine sa o facem cum a zis si Ryder, undeva central in Bucuresti, dupa care mai vedem noi cum facem pe viitor :wink: O idee ar putea fi parcarea de la Ikea. Fara sa vreau sa fiu carcotas...dar Ikea este in centru ?!? Este macar aproape de centru?!? Ma gandesc sa vin si eu, nu ar fi mai bine sa ne vedem la Petromul de pe Soseaua Alexandriei ? Sunt numai 12km pana in centru:grin:. Eu ajung in 2 minute:ha:. Sper sa apreciati o gluma si sa ramana o ironie nevinovata:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Nice joke.. :)) Pai eu propusesem Polivalenta, fiind destul de "in centru".. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Eu propusesem parcarea de la Ikea in ideea ca e un pic mai "aerisita" decat o parcare de benzinarie... Iar Petromul de la iesirea spre Alexandria este in permanenta full, mai cu seama sambata. Si Polivalenta e o idee buna. Putem sa facem un poll cu 2-3 locatii propuse si votam :wink: Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Din pacate weekend-ul asta sunt plecat! Daca nu va hotarati puteti sa amanati pana saptamana viitoare si sa ne vedem cu totii la IMPOTMOLIADA!!!! Asa va vedea si lumea cati de multi suntem..... Eu particip la open si as avea nevoie de sustinere....mai o bujie ....mai un suport de cutie.....(doamne fereste)....:ha: Mai vedeti si ce au unii, altii etc.... Mai barfim ,mai analizam..... La un mic se vede altfel... Bafta multa daca organizati in alta zi si cu fotografii de mare arata a la RYDER ART!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI vin si eu la intalnire oriunde ar fi. Votez polivalenta! vin si la impotmoliada sa-l cunosc si sa-l sustin pe davema! si bineinteles sa mai fur ceva experienta! am fost surprins sa vad azi o tanara domnisoara la bordul unui feroza stock inscris recent in bucuresti ( avea numerele prea noi ). Si fratele meu mi-a semnalat inca una alba inscriptionata FEROZA pe lateral tot in zona campia libertatii! ne inmultim!:ypu!!! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Eu aveam in plan pentru sambata o iesire soft pe langa Bucuresti, daca n-am cu cine sa ies, vin si eu la intalnire. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Pai cum nu ai cu cine sa iesi? Facem Feroza Test Day. :)) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Sunt plecat, ma oftic.:ang3 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI pentru cei ce nu stiu si au ajuns pe acest forum mai tarziu, in fiecare Luni seara dupa ora 18:00 este gasca din 4x4FUN care se strange la FLOW (Str. Vasile Lascar, Nr. 173) ... Marti seara pt cei care se mai dau pe la Etape de campionat si care ne intalneam in Dreamers pana anul trecut, in CARRE (Bulevardul Dinicu Golescu 3, http://www.carre-restaurant.ro ) , iar cei din Club 4x4 Bucuresti in fiecare ultima Joi din luna la.... nu stiu cum se cheama dar il poti intreba pe YONUTZ. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI pentru cei ce nu stiu si au ajuns pe acest forum mai tarziu, in fiecare Luni seara dupa ora 18:00 este gasca din 4x4FUN care se strange la FLOW (Str. Vasile Lascar, Nr. 173) ... Marti seara pt cei care se mai dau pe la Etape de campionat si care ne intalneam in Dreamers pana anul trecut, in CARRE (Bulevardul Dinicu Golescu 3, http://www.carre-restaurant.ro ) , iar cei din Club 4x4 Bucuresti in fiecare ultima Joi din luna la.... nu stiu cum se cheama dar il poti intreba pe YONUTZ. Noi, cei din Club 4x4 Bucuresti ne vedem la Casa Iacob - http://www.casaiacob.ro/ www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Noi nu vrem sa deranjam pe nimeni, am zis sa ne vedem noi separat, mai ales ca multi dintre cei ce si-au luat Daihatsu sunt mai noi si vor sa afle informatii legate in mod specific de masina asta, nu lucruri despre offroad in general. Multumim oricum pentru informatie, nu e exclus sa ne alaturam si noi la un moment dat. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI Atunci asa sa fie, Feroza Test Day :h5 Hai sa stabilim atunci cum facem, care ramane locul de intalnire si dupa ce socializam un pic, poate mergem la un test drive soft, ca incepatorii :grin: Pacat ca mai sunt colegi din Bucuresti care nu pot veni sambata, dar important e sa spargem gheata cei care putem acum, ca pe viitor mai aranjam si alte sesiuni de teste :wink: Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Intalnire BUCURESTI De acord. Propun 10-11 in parcarea de la polivalenta! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate