Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fiara mea membru nou :-)

dcosmin

Postări Recomandate

Salutare, sunt Cosmin , sunt din Bucuresti si iata ca prezint si eu "Fiara" pentru ca asa o voi denumi de acum inainte. Este un Feroza din 1995, are toate dotarile specifice modelului de atunci , inca nu este inmatriculata , maine ii scot numere rosii . Am sa atasez si cateva poze (care mi-au parvenit si mie astazi ). Enjoy si pareri .

Pentru inceput vreau sa o inscriu, sa ii pun praguri ( preferabil ar fi modelul original ) si o carcasa pentru roata de rezerva cu margine cromata ( am vazut la unele ..).Motorul e brici, trage ca in prima tinerete sincer nu ma asteptam sa mearga asa, gumele sunt niste AT-uri pe care am sa le las de iarna, iar pentru vara mi-am luat jante cu gume de vara , dar nu am inca poze cu ele.:tk

http://img13.imageshack.us/img13/5163/dsc07465b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img5.imageshack.us/img5/6295/dsc074670.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/2959/dsc07470o.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/5964/dsc07472.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/8213/dsc07473g.jpg

Editat de dcosmin
poze
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 101
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Fiara mea membru nou :-)

s-o innamolesti sanatos! pt poze foloseste si tu un host gratuit ca http://imageshack.us/ dupa care salveaza link-ul in mesajul original. Altfel nu vedem nimic!

eu am luat numere rosii ieri! poate mergem impreuna la rar, depreciere, etc! vreau s-o inscriu pe romania!

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

salvez direct linkul de pe imageshack sau dau "insert photo " si salvez linkul in casuta? si cele de sus tot cu imageshack le-am pus..:hl

le: am reusit sper ca se vad.

Calutul a mea are rar facut nu trebuie decat sa o inscriu si sa platesc taxa de inmatriculare. Dar ne putem intalni zilele astea sa ne cunoastem , poate vin si ceilalti la Polivalenta acolo in parcare ar fi misto.:y

Editat de dcosmin
Link spre comentariu

perfect! acum se vede:tk. ce dimensiune sunt at urile 235/75/15 ? am vazut bine?

cat ai dat pe ea? de unde ai luat-o?

da-mi si mie nr tau pe pm, as vrea sa te intreb ceva.multumesc!

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos, frumoasa piesa!

Zi-mi si mie, te rog, de unde iti iei carcasa de plastic pt. roata de rezerva si pragurile.

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

Multumesc colegi :old Maine ma duc sa o aduc acasa, sunt asa surescitat ca mi-am luat 2 zile de concediu joi si vineri sa ma pot ocupa de ea.:y

Poze pun joi sa ii fac mai detaliate, astea pe care le-am postat le am si eu de la vanzator nu sunt facute de mine. Eu m-am uitat pe sub ea cand am fost sa o vad si era impecabila, motorul arata incredibil de bine si suna la fel de bine, nu consuma gram de ulei si trage de rupe . Nu e prima/singura masina si chiar nu o zic ca sa ma aflu in treaba dar impinge chiar bine jucaria.

Eu sper sa ma intorc cu un portbagaj de piese si sper sa gasesc si ce mai caut eu pt ea . Suspensia nu pare a fi inaltata cel putin asa mi s-a parut , trebuie sa o studiez mai atent la telescoape . Daca aveti idee praguri unde as gasi sunt binevenite sugestiile. Cauciucurile sunt 235 75 15 iar et-ul nu stiu cat este.

Link spre comentariu

Eu piese si accesorii secondhand am gasit la un tip Nick din RM Valcea. La un simplu search pe Google dai de el imediat.

Link spre comentariu

il stiu si eu.. dar din discutia cu el mi s-a parut cam smecher.. tu ai luat ceva de la el? Avea niste jante si cerea 300 pe ele si erau cam julite aratau nasol.. Mai avea praguri la fel cerea 200 europeni .. pai noi sunt 10 milioane .. Nu stiu inca ce sa fac cu respectivul e cam dubios

Link spre comentariu

n-am luat nimic, doar am discutat

voia 600 lei/setul de 4 jante si 100 Euro pe praguri

Editat de b77dbc

Link spre comentariu

Stie cineva vreun kit de admisie pe la noi pe aici aproape ? Am gasit in australia dar costa shippingul + pretul lui cam mult. E vreo firma prin Bucuresti care ofera asa ceva pt Fiara?

Totodata a incercat cineva un de-cat? Se merita?

Link spre comentariu

il stiu si eu.. dar din discutia cu el mi s-a parut cam smecher.. tu ai luat ceva de la el? Avea niste jante si cerea 300 pe ele si erau cam julite aratau nasol.. Mai avea praguri la fel cerea 200 europeni .. pai noi sunt 10 milioane .. Nu stiu inca ce sa fac cu respectivul e cam dubios

felicitari pentru masinuta, sa ai mult noroc; k o remarca, tipul din vilcea vinde naspeturi; am luat niste semnalizatoare mai gunoaie k ale mele (normal ca au trebuit ciopirtite si lipite...) si un cirlig de remorcare de la fiare vechi...400 de roni fara acte.

Link spre comentariu

Nu stiu exact cat de naspeturi sunt dar de la telefon mi s-a parut cam smecher omul.In primul rand ca are scoruri cam maricele. Incerc sa gasesc alta sursa mai viabila. Merci de urare sapt asta sper sa o scot pe strada si eu maine merg sa o inmatriculez .:tk

Link spre comentariu

Am inmatriculat Fiara . E apta din punct de vedere medical si psihic .:x

Am schimbat ulei, filtre, o bieleta, dopat putin motorisca , montat alarma , un cd player mai acatarii si mutle alte nimicuri care nu erau in regula . O sa ii fac poze cand e mai frumos si am si timp . Cheers

Link spre comentariu

Biele forjate, alte axe , arcuri supape din titan , segmenti , cuzineti practic e cam nou totul.Si mi-a setat ecu-ul putin dar inca nu e finala lucrarea. In principiu se simte f bine dar caut un ecu de Applause gti pe net care e cam bolt-on si daca reusesc sa gasesc asa ceva estimez un 125 de cai minim.

Acareturi se gasesc dar au un pret cam mare, exemplu serpisori , de-cat = cca 600 euro ( pt vreo 6-7 cai eu zic ca nu merita osteneala ). Ma gandesc la un cold air intake mai ieftin insa nu gasesc nimic multumitor.

Sunt niste baieti in Australia care au asa ceva dar scorul e prohibitiv .

Link spre comentariu

dar pentru ce atata efortul si investitia ? e totusi o mini masina de teren... nu e masina sport ca sa ceri de la ea 100km/h in 6 sec.

mai bine o pregatesti de offroad, ca asa ii sta bine si acolo ii place ei :wink:

in alta ordine de idei, unde ai facut toata lucrarea, ca eu am o problema la turatie mica si nu i-a dat nimeni de cap, adica cu motorul cald, imi sta relati-ul la 500 si pana in 1200 tinde sa balbaie, ca si cum ar merge in 3

Link spre comentariu

Am facut micile imbunatatiri nu pt 6 sec pana in suta dar oricum aveam de gand sa ii desfac motorul. Si daca tot am facut asta am mai dat foarte putin in plus ca sa ii adaug mici bunatati. Dar nu strica niciodata cativa ponei in plus mai ales ca are gumele de 235 si se cam simt la demaraj . Piesele mi le-a trimis un var din emirate .

Relantiul ala fluctueaza si la mine momentan dar cand ma duc sa ii stranga chiulasa sapt viitoare o rezolv. Daca ii dau de cap te trimit la mecanicul meu. :old

grosso modo au fost in jur de 400 de euro toate piesele. Manopera a fost gratis.

Link spre comentariu

Mersi de pont, daca omu' zici ca stie ce face, as apela si eu la el pentru problema asta cu relanti-ul.

La mine scade sau creste in functie de consumatori.

Cineva mi-a zis ca e posibil sa fie si de la avansul vacuumatic...

Link spre comentariu

La mine e usor fluctuant in sensul ca daca accelerez brusc "cade " undeva la 500 de ture aproape sa se opreasca motorul. Nu fluctueaza odata cu consumatorii , eu am pus-o pe seama faptului ca n-a reglat bine avansul si sper s-o rezolve la urmatoarea vizita dupa ce fac rodajul .

Link spre comentariu

Problema cu mersul in trei lamine a fost din fisele de bujii!

Am comandat (merci ryder) din anglia si este alta masina.

Daca aveti nevoie de fisele de 2,3,4 care sunt ca noi luati legatura cu ryder. Schimbati-le si vedeti diferenta.

Acum la mine merge ca unsa.

Nu mai da in gat deloc si demaraj beton!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare