baghy Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Dar nu o lasi deloc. Am mers cu 130 o singura data :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Eu cred ca el vrea masina de offroad cu performatele unui Porche 911 :grin: Acum, serios, asa cum zicea si Ryder, dupa ce faci o astfel de lucrare la motor e bine ca macar 5000 Km sa o menajezi (fara turatii mari, etc.) Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Pai am 1500 de km deja cu "noul" motoras. Mecanicul meu mi-a zis ca 1000 de km sa fie rodajul si sa nu depasesc 3000 de ture si sa nu abuzez pedala. Ideea este ca eu nu merg zilnic cu masina si pana fac 5000 de km s-ar putea sa cam dureze. Mai am 3 utilaje in parcare si le mai folosesc mereu pe toate . Ideea nu e ca vreau offroad care sa zboare, dar am mai avut un Feroza acum vreo 5 ani care era modelul pt Japan cu 105 cai si ala fugea rau de tot. Dupa astia 1500 de km am tot verificat nivelul la ulei si e la maxim ca la inceput, tachetii nu bat nu a fost nevoie inca de reglaj si in rest parca de vreo 2 zile simt ca si-a mai dat drumul in sensul ca pare-mi-se ca merge si mai bine. Astept primavara si am o oferta de la cineva pt niste serpisori si decat ( deci cam tot traseul ) si ceva modificari la admisie . Ce nu reusesc sa gasesc este un ECU de Apllause care are acelasi motor dar 125 de cai stock. Sunt niste gagii prin Australia care au modificat cu succes dar nu dau de ei. Ar mai fi si solutia kit turbo dar deja ma complic prea mult si in fond nu vreau masina de curse ca am alta in acest scop, ci vroiam doar sa aiba ceva cai in plus care nu strica niciodata . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Din ce zici tu se pare ca ala de Japoonia fugea mai tare ca asta de acum modificata. Asa e? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) E greu sa spun inca pt ca astept sa se mai lase motorul.. In principiu ala avea 105 cai de fabrica si 4x4 permanent cu treapta low. Pe ala aveam 225 70 15 din cate imi aduc aminte. La asta merg momentan cu 235 75 15 care sunt un pic mai grele . Duminica e posibil sa iau alte jatne super aratoase care sunt pe 17 si cauciucuri de asfalt pe ele. Si vreau sa vad ce diferenta este intre ele. Feroza pe care l-am avut chiar mergea fantastic . La vremea respectiva aveam si un Golf 4 1.6 fsi 115 cai si pana in 140 km/h vreau sa iti spun ca il prafuia . VIteza maxima era limitata tot la 150. Poate vorbiti si ne intalnim intr-o zi sa mai stam de vorba si sa ne admiram cazanele :old Batranicile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Cand vrei. Poate mai sunt si altii interesati. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) I-am schimbat bujiile ( Beru ) si nu mi se pare a fi o diferenta. Astept sa schimb si fisele . Ce ma enerveaza este actuatorul de relanti care se pare ca e cauza relantiului instabil ( ba uneori sta la 750 rpm ba alteori la 1000 rpm ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Si eu i-am schimbat bujiile cand am luat-o. Parca am pus ngk dar nu mi-a facut probleme nici inainte sa le schimb si nici dupa.La faza asta am fost norocos. In schimb a avut destule bube. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Pai asta e ideea ca nu e nici o diferenta cu bujiile noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) I-am schimbat bujiile ( Beru ) si nu mi se pare a fi o diferenta. Astept sa schimb si fisele . Ce ma enerveaza este actuatorul de relanti care se pare ca e cauza relantiului instabil ( ba uneori sta la 750 rpm ba alteori la 1000 rpm ). Eu de cand am vazut cate furtune de vacuum sunt si cate probleme pot apare de la ele (relati variabil, prea mic, etc.), te-as sfatui sa le verifici pe ele mai intai, inainte sa schimbi fisele. Eu dupa ce am gasit furtunul care-mi facea probleme (era partial infundat), am un relati de 750 si acul sta ca si pictat acolo, indiferent de cati consumatori am. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Si care sunt aceste furtune de vacuum si unde sunt amplasatE?Sa stiu dupa ce sa ma uit.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) In spatele rampei de injectoare, spre habitaclu, o sa vezi o muuultime de furtunase mici. Alea sunt. Daca nu le gasesti, poate reusesc ziua sa fac o poza la ele. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Am o problema de aseara nu mai imi merg faza scurta /lunga. Dar pozitiile si semnalul merg. Stie cineva unde e cutia cu sigurante si care e cea de faruri? CA sa o iau treptat sa nu ma duc in service direct. :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Am o problema de aseara nu mai imi merg faza scurta /lunga. Dar pozitiile si semnalul merg. Stie cineva unde e cutia cu sigurante si care e cea de faruri? CA sa o iau treptat sa nu ma duc in service direct. :hl E in stanga sub maneta care deschide capota de la motor. Vezi ca sunt 2 cutiute acolo cu sigurante. Sa te uiti in ambele Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) OAre o fi de la sigurante? si cum naiba stiu care sunt cele de faza scurta si lunga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) OAre o fi de la sigurante? si cum naiba stiu care sunt cele de faza scurta si lunga ... Scrie pe capac sau vezi care sunt arse Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) La 1 dau o fuga pana la service sa vedem ce are. Sper sa fie doar sigurantele desi ma indoiesc ca se puteau arde asa ambele. Daca e blocul de lumini sau vreun releu am belit stanga :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Am fost si i-a dat de cap. Se dezlipise un fir de la blocul de lumini adica cel de sub volan. Si l-a lipit cu pistolul si e ok. Doamne ajuta ca nu s-a smantanit altceva. Bogdan ne vedem diseara sa imi dai lamele?Daca e eu pot dupa 8 e ok? Sau putem si mai tarziu gen 9 ca sa se mai duca traficul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Am fost si i-a dat de cap. Se dezlipise un fir de la blocul de lumini adica cel de sub volan. Si l-a lipit cu pistolul si e ok. Doamne ajuta ca nu s-a smantanit altceva. Bogdan ne vedem diseara sa imi dai lamele?Daca e eu pot dupa 8 e ok? Sau putem si mai tarziu gen 9 ca sa se mai duca traficul? Da, ne vedem. Pe la 8 sa fiu prin Regie, dar suna-ma (ai nr. pe PM) si stabilim exact ce si cum Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) 2 poze cu noul bullbar care vine destul de misto si proiectoare hella . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) 2 poze cu noul bullbar care vine destul de misto si proiectoare hella . F misto bullbar`ul dcosmin! schimba mult aspectul masinii.zi`mi te rog de unde l`ai achizitionat si la ce pret.bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) mi l-a trimis un prieten e adus din germania si a fost 300 euro . si eu zic ca vine fain si ii schimba lookul putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 (editat) Re: Fiara mea membru nou :-) Cateva poze mai noi cu Fiara si noile update-uri Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Editat Februarie 7, 2011 de dcosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) Toate bune pana la roata de rezerva :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Fiara mea membru nou :-) arata foarte bine bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate