Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fiara mea membru nou :-)

dcosmin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 101
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Fiara mea membru nou :-)

Se rezolva curand si abtibildul. A ramas de la tipul de unde am cumparat husa ca era de vitara.:grin:

Dar sper sa rezolv si cu asta curand sa vad cum dezlipesc abtibildele de pe ea ca sa lipesc noul desen :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sal

apropo de tipul cu dezmembrari de la valcea..e cam scump..eu am luat un arc de feroza de la el cu 100 euro ...SH evident...si ulterior s`a rupt si ala..si am gasit la cluj..la 75 de euro..tot SH dar pana acum nu am avut probleme cu el..multa bafta si noroi ;)

Salut!. Tipul din Rm Valcea e cam tzepar. Eu am luat de la el o planetara. Mi-a trimis-o bulita. Datorita interventiei unui prieten comun, mi-a trimis alta buna, dar curieratul l-am patit eu. Am ramas in paguba cu manopera pentru pus acea planetara si curieratul. Asta e doar un caz. Am mai primit ceva gresit de la el. Mi-a trimis apoi ce imi trebuia, dar curieratul l-am platit eu. Mai am un prieten, tot pe acest forum, din Petrosani, care a luat o traversa de Vitara de la el. A spus ca nu e nevoie sa ii trimita poza, stie ce trebuie sa ii trimita. I-a trimis alt model. Curieratul retur de la Petrosani la Rm Valcea( cu traversa ce nu ii trebuia), apoi curieratul cu traversa ok, prietenul meu de la Petrosani l-a suportat.

Cam asta e acel Nicu din Rm Valcea....

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cum se poate estima cat de bogat e amestecul si daca sonda lambda functionaeaza normal?Pt ca am impresia ca "arde " in exces benzina. Cu alte cuvinte ce ar trebui testat masurat ca am impresia ca are un consum cam prea mare . :hl

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Are autoluc de Nissan Y160 si se pare ca se potriveste.

Avantaje- aspect, nu intra apa in admisie daca e instalat cum trebuie si motorul trage aer mai rece.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am si eu o rugaminte cum dezlipesc un abtibild de pe husa aia de plastic de la roasta de rezerva? Exista vreun spray special ceva?:hl

pt dezlipire e nevoie de caldura.deci poti folosi un pistol cu aer cald sau un uscator de par.:wink:

Link spre comentariu

am luat Fiara din service unde mi-au schimbat fisele si merge draceste acum :ha: urca la 4500 ture instant . Sa vedem consumul daca scade dupa aceasta operatiune. Mi-a mai reglat si relantiul si suflat prin furtunasele alea de vacuum cu ocazia asta.

Link spre comentariu

am luat Fiara din service unde mi-au schimbat fisele si merge draceste acum :ha: urca la 4500 ture instant . Sa vedem consumul daca scade dupa aceasta operatiune. Mi-a mai reglat si relantiul si suflat prin furtunasele alea de vacuum cu ocazia asta.

ce fise si ce banuti

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

REvin dupa o pauza in care Fiara a stat in garaj. Am dus-o la o cura de infrumusetare adica vopsit/facut mici retusuri pe unde mai erau zgarieturi, in special pe flapsuri si bara spate . S-a dat si cu antifon , s-au reglat tachetii pentru ca s-au implinit 5000 km de cand s-a segmentat.

Am cumparat si 4 bucati Nokian Hakapellita de iarna pe care l emontez maine, ocazie cu care ii facem si o geometrie.

Dilema este cum se face gresarea crucilor cardanice? Si cam ce ar mai trebui sa ii fac/schimba inainte de sezon? ADica uleiul in cutie de ex? :hl

Link spre comentariu

Gresarea se face cu un gresor in care bagi vaselina. Pui furtunul la gresor pe cotul ala mic care e intre cruci si dai la pompa. La fel faci si cu toata partea din fata a suspensiei. Si aia trebuie gresata. E o operatiune care poti sa o faci chiar tu daca ai garaj. Da-mi un pm si iti las nr de telefon ca sa ne vedem sau sa-ti explic la telefon.

Pe langa antigel, necesar iarna, alte pregatiri nu prea sunt necesare. Uleiul din cutie si din grupuri se schimba o data pe an. Daca nu stii cand l-ai schimbat ultima oara poti sa-l schimbi.

Link spre comentariu

Nu e normal dar nici nu trebuie sa-ti faci griji. Probabil arcurile tale de pe spate s-au cam dus, desi nu cred sau e ridicata prea tare din bari.

Link spre comentariu

Gresorul se numeste Decalimetru nu costa mult il poti cumpara si gresa crucile saptamanal daca te plictisesti fara sa mai mergi la vreun service.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Fiara a trecut pe gaz , am facut si omologarea astazi . Pompa de benzina am schimbat-o, un termostat, capete de bara, pivoti , bucse. E gata de iarna !

Poate organizam o intalnire spre primavara , sa facem ceva frumos , cu toti posesorii de Feroze care au disponibilitatea. Salutam!

Link spre comentariu

Tomasetto e instalatia, rezervor de 40 litri. A fost 27 milioane plus inca 160 ron omologare. E instalatie secventiala, trece singura pe gaz , exact ca la Grand. Eu o amortizez pana la sfarsitul iernii , deci sunt multumit .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare