mgafu Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Anvelope Feroza! MAXXIS MT-764 Big Horn 235/75R15 104/101q pe jange 7j r15 ? Big horn e ceva legat de dimensiuni sau doar un nume? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Re: Anvelope Feroza! Cred ca doar nume. Au review-uri bune, m-am gandit si eu sa le iau, dar am ajung la Federal Couragia in final. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminSt Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Re: Anvelope Feroza! Cine are 30/9.5 poate sa puna niște poze si o părere? Multumesc! Daihatsu Feroza '94 Slow&NotLow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seaman Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Re: Anvelope Feroza! Eu am pe dimensiunea asta pe Rocky 2.8 TD. Pe spate nu sunt probleme, doar pe fata sunt putin la limita, nu cred ca ar fi intrat pe 31. Ar atinge la bracarea rotii, la mine cel putin. Cu mentiunea ca nu am inaltat-o pe fata, inca nu am decis sa umblu la barile de torsiune, iar pe spate am pus alte arcuri dar oricum dupa montare roti. In concluzie, 30 x 9.5 intra fara dubiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Re: Anvelope Feroza! Confirm cele spuse mai sus, si eu am aceeasi situatie cu niste BF-uri AT. Este dimensiunea optima pentru masina asta in setup-ul actual. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Re: Anvelope Feroza! Am 31/10,5/15 bfg at pe rocky, ridicata din bari, atinge.foarte putin față cand are rotile bracate maxim....am de gand sa pun 33-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ghio Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Re: Anvelope Feroza! Am o Feroza nemodificata, e abia luata, mi-a zis vanzatorul ca are flanse de 5, e incaltata acum cu Cooper 235/70/15. Daca va intereseaza, au DOT 2001 si inca mai merg !!!! Am tot citit ce scrie pe forum ref la anvelope, greu de gasit ce e in carte, respectiv 225 in varianta M/T. Cum nu e rusine sa intrebi, intreb : pana la un buget de aprox 550lei/buc ce recomandati ? Poate nu resapate, dar daca nu.... asta e ! Nu mi-e clar daca la mine ar intra 235/75/15. Nu inseamna ca nu am vazut cam ce e, dar vreau sa aud pareri avizate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.gtx Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Re: Anvelope Feroza! Am pus in decembrie pe Feroza MT-uri Black Star Caiman 225/75/15 resapate, apox. 500 lei/buc transport inclus, sunt super pe zapada, de noroi inca n-au avut parte. Pe jante 7j, et -16 atingeau la viraj in flapsuri asa ca le-am dat jos (flapsurile). Variantele pe 235 sunt ceva mai ieftine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ghio Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Re: Anvelope Feroza! Multumesc, erau si pe lista mea . S-au echilibrat greu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.gtx Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Re: Anvelope Feroza! Cand le-am dat jos din masina, baietii de la vulcanizare au fost: "baah, ce sa le facem la astea...ca resapatele se echilibreaza greu...etc". Le-am zis hai sa le punem si vedem dupa ce si cum. Au luat intre 40 si 150 grame, plumbii prinsi pe buza jantelor. Ca zgomot pe asfalt, nu deranjeaza foarte tare si n-am avut nici vibratii in volan, sunt mai silentioase decat profilul simex, de la 50-60km in sus se aud si astea putin, dar mie personal atunci imi plac :grin: Editat Ianuarie 26, 2019 de Astral De ce cu "si"...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi.l Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Re: Anvelope Feroza! Azi am mintat cst by maxxis 31x10,5r 15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ghio Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Salut, sa va spun ce am patit. An incaltat fieratania cu Black Star Max Mud, profil Simex, 225/75/15. Dupa aprox o luna si jumatate, unul a inceput sa piarda aer, la vulcanizare au vazut ca panzele de pe flanc pe interior s-au taiat. L-am dat la Best Ride de la care am primit dupa O LUNA raspunsul ca onorata comisie a constatat ca de vina sunt eu, ( exploatare necorespunzatoare !!!!!) ca am lovit ceva ( piatra, groapa, etc ) !!!! Expertiza a fost facuta la Delta Grup . Cine a mai patit-o si cum s-a rezolvat? Urmeaza ANPC, etc ! Si chiar nu am fortat masina, abia a vazut ceva drum mai greu si putin noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate