DanTatuaj Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Sa lucrat la snorkel cu modificari filtru aer, tubulatura si montaj 6 ore. La toba finala sa lucrat 4 ore. Inainte fara snorkel si toba. http://img690.imageshack.us/img690/1739/40538725.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img11.imageshack.us/img11/9150/a12012.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img843.imageshack.us/img843/3840/40677465.jpg http://img14.imageshack.us/img14/3301/15065876.jpg Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Snorkel + toba inox Nu arata rau deloc.Fai o proba in apa pana sus sa vedem si noi.:ft Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Lustruita, frumoasa....! E pentru asfalt facuta...ca-n teren...iti ramane inoxul in crengi...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox apreciem ce repede sa lucrat totusi, sincer sa fiu, consider ca arata ingrozitor, khici infiorator care putea fi mai rau doar daca in loc de inox slefuit sa fi fost "haurite" sa nu fie cu suparare, dar e forum si nu cred ca toate parerile musai tre sa fie lauda forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Snorkelul este ok doar capatul este prea sus daca intri cu el in padure. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox felicitari pt initiativa , ori cum capul de snorkel nu este mai inalt decit proiectoarele .nu avea cum sa-l puna mai jos .bafta suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Nu ma supar pentru critici, este normal sa fie asa. Fiecare isi aranjeaza masina dupa nevoi si necesitati. Cat priveste padurile masina nu este pregatita de off-road se vede ca nici troliu nu are, dar o sa-l pun si pe acela. Snorkelul si toba le-am pus de nevoie pentru ca acum catva timp am mers cu crucea rosie la o actiune comuna si am intrat cu ea in apa pana la faruri nu am avut curaj sa intru mai mult din cauza filtrului si o turam si o tineam din ambreaj catva km pana sa dat tracu ambreiajul. Din aceste motive i-am ridicat toba. Am facut o proba la jiu cu ea in apa pana la capota, sta in apa la relantiu. Am postato pe forum ptr. ca am inteles ca e bine sa aratam si celorlalti ce modificari si imbunatatiri face ca sa invatam sau sa ne corectam uni de la ceilalti. Stiu ca snorkelul este prea inalt dar baieti au facut prima data asa ceva, iar cat ma priveste am crezut ca asa trebuie. Pe mine nu ma deranjeaza. O zi buna. Ne mai auzim deseara. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox are YO2BT o experienta cu un patrol identic intr-un rau cu debit mare, si desi esapamentul era la locul lui standard, motorul nu sa oprit nici o clipa, desi a stat in apa (chiar cu curentul apei care forta fix in gura esapametului). admisia sa fie sus, ca esapamentul nu are nici o problema (decat ca bulbuca) ... atata timp cat nu opresti tu motorul, caz in care toba va fi inundata, dar cat timp merge, nu e absolut nici un risc snorkelul nu arata rau, doar esapamentul ma supara la ochi..dar nu e masina mea, asa ca e doar o parere forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Eram la dunare si aproape toti meseriasii mi-au spus ca din cauza ca a intrat apa pe esapament si rebuia sa o turez tinand-o din ambreiaj sa dus ambreiajul in contextul in care eu circulam pe asfalt. Asa ca m-am luat si eu dupa ei. Nu imi pare rau in ori ce caz la stop cel din spatele meu e fericit nu-i mai intra gaze. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox @dalmatianu- nu e o problema daca merge cu spatele sau cum daca merge cu fata crengile vor lovi capul snorkelului si apoi vor lovi si proiectoarele ca nici pe alea nu o sa le mangaie,omul a lamurit problema nu va merge cu ea prin padure deci nu e nici un bai La mai mare Dan Tatuaj.:x ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Eram la dunare si aproape toti meseriasii mi-au spus ca din cauza ca a intrat apa pe esapament si rebuia sa o turez tinand-o din ambreiaj sa dus ambreiajul in contextul in care eu circulam pe asfalt. Asa ca m-am luat si eu dupa ei. Nu imi pare rau in ori ce caz la stop cel din spatele meu e fericit nu-i mai intra gaze. regula 1 la trecerea prin apa mare nu schimba vitezele, alege la intrare viteza potrivita si tine viteza constanta pana la iesire NU debraia in apa poate mai studiezi pe forum chestii utile care te scutesc de cheltuielei aiurea pe viitor, dictate de mecanici habarnisti cum dracu sa afecteze apa de pe esapament ambreajul...:ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Felicitari!:h5 Mult timp m-am gandit sa-mi fac un esapament ca al tau..., si am sa-mi fac! (cand ajung prin Craiova te caut...), este foarte practic si ca sa-i raspund lui soimu`:grin: daca esti in apa nu trebuie sa opresti tu din greseala motorul :grin: se mai poate opri si singur :wink:..., si atunci? :y Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Nu inteleg de ce ai cocotat evacuarea pe plafon, n-am mai vazut ... Sa ai grija cine se plimba pe langa teava aia, sigur o sa se arda. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Pana la urma o sa bage evacuarea in masina....sa nu cumva sa se arda careva! @Ninja: sa pui doua evacuari...ca doar ai V6 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Nu se arde nimeni ca d-aia e pusa sita aia in jurul evacuarii... :uameni:ha: Voi nu ati vazut niciodata acelasi sistem la TIR-uri? :y Pai bine mah tatucule, am eu V6 pe Tractozaur? :grin: Am V6 doar pe allroad runner (la care logic nu-i fac modificari d-astea extreme :ha:) si pe Caraciumba (in care nu investesc un ban in afara de consumabile :ha:) ... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Nu se arde nimeni ca d-aia e pusa sita aia in jurul evacuarii... :uameni:ha: Voi nu ati vazut niciodata acelasi sistem la TIR-uri? :y Pai bine mah tatucule, am eu V6 pe Tractozaur? :grin: Am V6 doar pe allroad runner (la care logic nu-i fac modificari d-astea extreme :ha:) si pe Caraciumba (in care nu investesc un ban in afara de consumabile :ha:) ... Ma rog 6 in linie...3 cu 3 Uite o dedicatie,asta daca tot m-ai botezat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Frate :grin: ce muzica poti sa asculti... :hl:ha::ha::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Dane daca tot zic de esapament sa mor daca n ai face inca unul cum am vorbit si in parea opusa:grin::h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Eram la dunare si aproape toti meseriasii mi-au spus ca din cauza ca a intrat apa pe esapament si rebuia sa o turez tinand-o din ambreiaj sa dus ambreiajul in contextul in care eu circulam pe asfalt. Asa ca m-am luat si eu dupa ei. Nu imi pare rau in ori ce caz la stop cel din spatele meu e fericit nu-i mai intra gaze. :ha::ha::ha: 1.De ce ar intra apa in esapament fie si cu motorul oprit? 2.Si chiar daca intra, ce-i rau in asta? 3.Masina ta are ambreiajul in esapament? In alta ordine de idei..., ajuta spoilerul posterior? Ca si mie imi fuge citeodata spatele, mai ales cu zapada asta si ma tot gindeam cum sa-l mai potolesc. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox In alta ordine de idei..., ajuta spoilerul posterior? Ca si mie imi fuge citeodata spatele, mai ales cu zapada asta si ma tot gindeam cum sa-l mai potolesc. :h5 :ha::ha::ha::ha::ha::ha: esti criminal, nu ierti nimic forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox Mai fratilor nu stiu care este problema, eu am crezut de cuviinta ca este bine sa ne aratam modificarile si accesoriile care le punem pe masinile noastre, nu sa aratam cat de smecheri suntem. Unele masini pot sa arate frumos si util altele naspa din punct de vedere al unora dar foarte misto din alt punct de vedere. Credeam ca pe forumurile de acest gen este mai multa amicitie ajutor sfaturi etc. Cum arata masinile noastre in primul rand posesorului trebuie sa-i placa. Nu ma deranjeaza criticile chiar ai ce invata din ele, dar rautatile unde le incadrati? Cat priveste pe Soimul, am 45 ani si am condus de la dacie pana la tiruri, conduc masini de la 16 ani la 17 ani conduceam raba la Rovinari si am toate gradele. Crezi ca nu stiu ce inseamna opturarea galeriei de esapament cand total gaze evacuate nu ies la capacitatea normala. Scuze daca am fost rautacios. Eu nu am vrut decat sa arat ce am facut la masina in bani putini si timp scurt. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox dane, nu te supara si tu acuma in plus, eu nu am zis ca ar fi bine ca sa iti intre apa pe evacuare...din contra, am spus ca nu ar fi bine sa ti se opreasca motorul...ca atunci nu e prea fericita treaba rautatile sa le incadrezi tu unde crezi, dar eu zic sa nu te superi si sa le iei ca pe o gluma, de la cei care au un umor poate prea dezvoltat vio chiar are multe modificari (serioase) la activ, asa ca nu e genul de om care sa fie impotriva lucrurilor custom , dimpotriva ma distrat faptul ca sa legat de eleron, care si eu il consider total inutil la un mistret lenes si greoi, dar a facut o gluma reusita( zic eu) si nu e cazul sa te inflamezi asa ce naiba, nu suntem la gradinita, sa ne strangem jucariile si s aplecam pt ca altul a glumit pe seama noastra ca si puncte bune, oricum, masina arata bine asa incaltata, dar estetic, chiar cred ca sunt 2 categorii total diferite de oameni 1. cat mai strident si mai impopotonat (chiar daca e inutil) 2, cat mai simplu si mai eficient (chiar daca pare "sters") nimeni nu are dreptul sa spuna ca numai varianta 1 sau numai varianta 2 e corecta, dar de aia cred ca putem sa mai glumim...sau nu? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox dane, nu te supara si tu acuma in plus, eu nu am zis ca ar fi bine ca sa iti intre apa pe evacuare...din contra, am spus ca nu ar fi bine sa ti se opreasca motorul...ca atunci nu e prea fericita treaba rautatile sa le incadrezi tu unde crezi, dar eu zic sa nu te superi si sa le iei ca pe o gluma, de la cei care au un umor poate prea dezvoltat vio chiar are multe modificari (serioase) la activ, asa ca nu e genul de om care sa fie impotriva lucrurilor custom , dimpotriva ma distrat faptul ca sa legat de eleron, care si eu il consider total inutil la un mistret lenes si greoi, dar a facut o gluma reusita( zic eu) si nu e cazul sa te inflamezi asa ce naiba, nu suntem la gradinita, sa ne strangem jucariile si s aplecam pt ca altul a glumit pe seama noastra ca si puncte bune, oricum, masina arata bine asa incaltata, dar estetic, chiar cred ca sunt 2 categorii total diferite de oameni 1. cat mai strident si mai impopotonat (chiar daca e inutil) 2, cat mai simplu si mai eficient (chiar daca pare "sters") nimeni nu are dreptul sa spuna ca numai varianta 1 sau numai varianta 2 e corecta, dar de aia cred ca putem sa mai glumim...sau nu? Eeeee Soimule cum vrei sa le dregi tu!:grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox OK. stai linistit nu sunt suparat doar ca eu am vrut sa arat ca se pot face si anumite lucruri cu bani de criza, ca exista si greseli in cea ce facem sant de acord. Baieti care au facut snorkelul nu au avut o schita sau anumite cote, ei l-au executat dupa niste fotografii. Eleronul este pus datorita faptului ca este lumina suplimentara de frana. Masina am incercat sa o fac cat de cat off-rod ca sa nu ma lase in anumite situatii. Eu circul in anumite zone mai bune si mai rele cu ajutoare umanitare cu crucea rosie Dolj. De aceea am incercat sa o fac si frumoasa si utila. Nu sunt genul sa ma supar repede. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Snorkel + toba inox salut na fost rea ideea dar ar arata mult mai bine daca ai mai face inca o toba si pe partea dreapta. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate