eti79ety Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Sunt in curs de cumparare un 4x4 si la bugetul meu am gasit un aro 10 si m-ar interesa daca aro 10.4 are blocant pe spate? s-a fabricat cu sau fara? :tk Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: ajutor! parca era optional ... blocarea se facea cu vacum cu electrovalva. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: ajutor! Sunt in curs de cumparare un 4x4 si la bugetul meu am gasit un aro 10 si m-ar interesa daca aro 10.4 are blocant pe spate? s-a fabricat cu sau fara? :tk Stimabile, te invit sa schimbi titlul topicului in ceva concret din care sa reiasa continutul discutiei. Titluri de genul " ajutor! " nu sunt permise. Ce e atat de disperant in aceasta discutie de a trebuit sa atragi atentia asa? Ai inceput sa iti bati joc de acest forum printr-o gramada de postari inutile doar ca sa fie la numar. Ai deja si un avertisment. Te invit sa te comporti normal si cu bun simt daca doresti sa utilizezi acest forum. Max admin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: ajutor! Aro 10 nu are blocant de fabrica, nici aftermarket. Grupul puntii spate, de forma patrata, nu-i ofera acest privilegiu. Dar, poti pune o mecanica de Aro 24X si vei putea pune blocant, plus ca va fi de 100 de ori mai rezistent. In alta ordine de idei, eu daca as fi in locul tau, as cauta un Aro 24x la bani mai putini. Aro 10.x e prea stricacios, puturos, etc OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 blocant aro 10.4 off-topic: Max, nu am nici cea mai mica intentie sa-mi bat joc de acest forum! sunt "disperat" ca nu am 4x4, iar intrucat nu stiu prea multe despre 4x4, intreb, oferte sunt multe, bani putin, cunostinte nu prea am, imi trebuie informatie...fiecare a fost la inceput de drum. :tk multumesc Klez. Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: ajutor! Aro 10, pe unele modele a montat din fabrica diferentiale blocabile, cu actionare prin electrovalva cu vacuum, mai ales pe modelele de export. Am avut 2 Aro 10, ambele cu blocant pe spate, unul pe benzina si unul diesel. Am modificat sistemul de actionare, cel original nu e fiabil. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate