Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samurailu...... masina de off-road????

cobrra

samurailu...... masina de off-road????  

2 membri au votat

1. 1. samurailu...... masina de off-road????

• DA
      2
    • NU
      0

Postări Recomandate

nu de mult timp sunt ,,norocosul,, posesor al unui << samurai SJ40 >> am inteles made Japan dupa serie cu blocant spate dar fara motor.:2dr

cum nu sunt un ,,priceput,, si cum momentan sunt prins cu mintea in foarte multe proiecte inclusiv asteptarea unui bebel rog pe aceasta cale si apelez cu incredere deosebita la parerile dumneavoastra in ceea ce priveste pastrarea jucariei si ulterior dotarea cu un motor adecvat pentru ea. :hl

:h5ca prim pas as dorii ceva pentru ,, clasa open ,,

astept ideiile dumneavoastra inclusiv cu argumente:tk

multumesc anticipat :cl

Editat de cobrra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: samurailu...... masina de off-road????

BMW .

Usor , accesibil , puternic , relativ necomplicat -n-am sous simplu .Benzinarele sint optime .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

dupa 1000 de mesaje pe acest forum ... mai intrebi daca Samurai-ul este masina de off-road? :al

te rog fii si tu on-topic nu sta cu ochii pe nr de postari. samuraiul este un ,,domeniu,, unde nu ma pricep si de aceea cer informatii:tk

Link spre comentariu

Bineinteles ca 2.0...

Ai facut tu asta sau stii pe cineva car a facut-o?Nu incerc sa fiu ironic, sint doar curios, pentru ca nu am mai auzit de motor de BMW pe Samurai.Stiu ca e o pacoste sa pui un motor de Samurai pe injectie pe un Samurai care este pe carburatie, dar sa mai pui si alte natii de motoare..

Link spre comentariu

Bineinteles ca 2.0...

6 pistoane ... cam multe pentru un Sami. Dar daca vrei "sa rupi motu la basca" poti sa incerci un 3,5 V6 de Mitsu . Daca nu, poti merge linistit pe un 1.3 de Samurai care merge foarte bine cu reductorul tau si ceva simex-uri mai hotarate.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Nu stiu cum intra un 6 in linie de la bmw intr un samurai, in compartimentul motor exclus, poate un motor de pe un 318i(2.0L) intra(e46). Dar trebuie sa fie un model vechi de motor, cu injectie Motronic sau L-Jetronic, pt ca altfel o sa iti rupi creierii sa adaptezi electronica.

Atunci cauta un M42B18 (1,8 -136HP - 172Nm).

Motoarele M50 si M52(2.0-2.8) sunt toate 6 in linie din pacate.

Dar daca tot vorbim si dac ar intra atunci pune the best M52TUB28 (2.8 - 193Hp - 280Nm cuplu), cand pleci de la stop se ridica samuraiul pe rotile din spate :ha: :ha:

Nu o sa mai ai nevoie de blocante, si nici low range, cand dai gaz, o sa stea samurache pe loc si o sa se invarta globul pamantesc:ooo

Eu zic ca un motor de vitara in 8v este arhi-suficient.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

1.3 de la Swift GTI - 102 cp, intra in sami ca la el acasa (blocul este identic cu blocul de la 413), nu este mai greu decat motorul original de 413.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

eu zic sa pui motorul original, indiferent daca a fost de 1.0 sau 1.3 L. Toata transmisia este setata pentru motorul original. Si japonezii au facut-o bine. Nu te complica cu modificari, avantajele reala in teren fata de ce au proiectat japonezii vor fi minime. Asta daca o vrei pentru off-road. Daca o vei folosi mai mult pe sosea, vinde-o repede.

Yoke - SJ 410

Link spre comentariu

eu zic sa pui motorul original, indiferent daca a fost de 1.0 sau 1.3 L. Toata transmisia este setata pentru motorul original. Si japonezii au facut-o bine. Nu te complica cu modificari, avantajele reala in teren fata de ce au proiectat japonezii vor fi minime. Asta daca o vrei pentru off-road. Daca o vei folosi mai mult pe sosea, vinde-o repede.

Perfect deacord cu tine

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Cobrra, raspunsul la intrebarea ta din titlul acestui topic, dar si multe alte informatii vei gasi pe topicurile de mai jos , care, zic eu, ca sunt emblematice pentru Samurai :

Proiect Gandalf : (un topic gasit in "Arhiva, puteti scotoci si pe acolo cu butonul de joooos, din dreapta)

http://forum.club4x4.ro/archive/index.php/t-39085.html

Calea Samuraiului :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40316&highlight=calea+samuraiului

Proiect Kaprun :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41249&highlight=kaprun

(Ordinea mentionarii topicurilor a fost cronologica)

Link spre comentariu

Cobrra, raspunsul la intrebarea ta din titlul acestui topic, dar si multe alte informatii vei gasi pe topicurile de mai jos , care, zic eu, ca sunt emblematice pentru Samurai :

Proiect Gandalf : (un topic gasit in "Arhiva, puteti scotoci si pe acolo cu butonul de joooos, din dreapta)

http://forum.club4x4.ro/archive/index.php/t-39085.html

Calea Samuraiului :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40316&highlight=calea+samuraiului

Proiect Kaprun :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41249&highlight=kaprun

(Ordinea mentionarii topicurilor a fost cronologica)

astral ... sa inteleg ca din ceea ce mi-ai aratat in posturile mai vechi ..... sa tin masina si sa ma apuc de treaba :tk

Link spre comentariu

Felicitari de achizitie!! :br . E SJ410??? daca ai reductoru de SJ410 iti garantez ca un 1.3 injectie e tot ce ii trebuie gargaritei ;) . Eu deja caut un reductor de SJ410 sa pun pe Jimny pt ca sunt cele mai bune cu raport stock :wink::h5

Link spre comentariu

Gata am inteles. Deci SJ40 e taticul lui SJ410. SJ40 avea motor tot de 1000 cu 45 ponei ,in 4 trepte. Deci are un reductor smecher si asta. Sunt cu ochii pe tine. Deabia astept sa-l termini si sa vedem daca iti place cu samuricu in teren:h5

Link spre comentariu

Punei un motor mai puternic pt ca o sa ai nevoie. Eu am unul cu motor de BMW de 1,6 cu cutie cu tot si face o treaba nemaipomenita. Este un motor fff fiabil care tine la turatii si forja la greu . Lam tinut la un deal pe un drum ful de noroi lutos cca 45 min in 5000 de ture si nici macar nu sa incalzit. ii dau de doi ani span cat tine si credema ca iam dat la greu si merge ceas si nu consuma gram de ulei. Daca pui motor mic nu o sa poti descarca noroiul de pe crampoane ca nu o sa ai turatie la roti. Succes

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

a pus cineva un motor de vw golf GTI ? pe un samurai:tk

Dc ai idei d-astea dubioase :grin:, atunci iti recomand 1.8 16V aspirat 129cp din 89-92 care s-a pus pe Golf 2 GTI, pe care se poate pune kit de compresor si scoti cel putin 180cp, adica Golf 2 GTI G60.

Dc vrei sa cumperi, vezi ca erau 2 motoare complete de vanzare pe VWforum. Si la preturi f decente.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

@Koais N-ai vrea si un VR6 pe Samurai??:ha:. Nu prea ai loc si de compresor.... sau o turbina mica.... Ori faci offroad, ori curse:ha:. Nu cred ca e indicat sa pui tu compresor after-market la o masina de offroad. Cand sari de 2000 rupi aderenta instant si ce ai rezolvat??:h5

@Cobrra http://bbs.zuwharrie.com/content/topic,95861.0.html

Link spre comentariu

Compresorul a venit ca echipare din fabrica, deci compresor OEM.

Dar si aspirat face super treaba. Iar caroseria de Golf 2 nu e mult mai mare decat cea de Samurai.

De acord cu tine 1.6TD de la vag se potriveste manusa, numai ca nu am vazut pe nimeni la noi care sa faca "mutatia".:h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Compresorul a venit ca echipare din fabrica, deci compresor OEM.

Dar si aspirat face super treaba. Iar caroseria de Golf 2 nu e mult mai mare decat cea de Samurai.

De acord cu tine 1.6TD de la vag se potriveste manusa, numai ca nu am vazut pe nimeni la noi care sa faca "mutatia".:h5

1.6TD am vazut si eu la americani ca si-au mai pus. ba chiar au la vanzare un chit de adaptare care sa te ajute sa scapi de o parte din bataile de cap.

Parerea mea cobrra, daca vrei sa scapi repede si bine, e sa-i pui motor de swift sau vitara care se comporta foarte bine la turatii mari. Masinuta are deja o reductie care va compensa suficient in cuplu. Stiu si eu ca s-au mai pus motoare de BMW, dar aici trebuie sa sapi un pic sa vezi ce motoare s-au montat si care au fost implicatiile.

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare