Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samurailu...... masina de off-road????

cobrra

samurailu...... masina de off-road????  

2 membri au votat

1. 1. samurailu...... masina de off-road????

• DA
      2
    • NU
      0

Postări Recomandate

Re: samurailu...... masina de off-road????

prietene io am vazut ca ii lipseste motorul ...

avem pretentii diferite de la o masina de padure

fiind o masina fara acte strict de padure io zic ca aspectul este ultimul lucru care ne intereseaza , oricum va fi batuta de toti copacii ii trebuie motor, un rollcage si 4 gume de tractor si in viziunea mea e pregatita de teren , restul gen tinichigerie si si usi care se inchid perfect ...sunt mofturi

pt gustul meu si asa e prea multa tabla pe ea pt padure se poate renunta din start la aripile fata-spate :top naked e mai sexi

sam.jpg.fe06916a9b282af4cbc2dc600ff61ff4.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doar 500? sa fie functionala? Tu n-ai vazut ce coapta e?:old Pana o sa fie acaretu functional si bun de dat pe deal ' date=' mai e de muncit la el....[/quote']

legat de ,,coptura,, ca unul care a reconditionat nnnn dacii va spun ca nu prea este mult de munca :wink: ma roade cel mai mult actele momentan.

legat de buget chiar nu poate fii momentan stabilit.

mai mult ca sigur se va merge pe varianta clasica 1.6 td pastrand in schimb tot ceea ce este pe ea.:h5 cutie viteze ... transfer ...punti ..diferentiale...

Link spre comentariu

Samuraiul e o masina exceptionala , un sasiu extraordinar, si motoare normale,f rezistente.

In conditiile in care il dopezi (suspensii, motoare ... etc) faci orice cu el...nu degeaba il gasesti aproape oriunde pe glob, in competitii mari de profil...vezi http://ladoga-trophy.ru/english/photo.php?year=15541&category=16277&next=20.

Discutiile nu se termina pe acest subiect, vei gasi tot felul e comparatii...intre diferite brand-uri...eu raman fidel acestei jucarii (dupa ce am condus destul de multe masini), cu care imi face multe placere sa merg.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

samuraiul pe langa calitatile de tractoras, arata bine si pe sosea, o admira lumea ca o masina de epoca!

off-road nucsoara

on-road vama veche

Link spre comentariu

pana acum balanta ramane inclinata spre motorul de 1.6 GTD :h5

:g

buna alegerea - daca as relua toata distractia cu schimbatul motorului as opta pentru diesel de la nemti:h5

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare