kamikz Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 gasesc oare simeringuri din puntea fata de la rulment de cumparat separat? Imi curge uleiul din punte pe la roata. mai poate fi si altceva? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: simeringuri rulment fata Nu este semering la rulment din cate stiu. Este semeringul de la planetara. Tre dat drumul la ulei din grup, demontat roata, fuzeta, scos planetara si dupa care dat afara semeringul defect. Vezi codul sau cotele si ai sa gasesti cu siguranta:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: simeringuri rulment fata Si eu zic la fel, e simeringul de la planetara. Nu-l lua dupa cote, ia-l original, ca patesti ca mine si mai desfaci o data sa-l schimbi iar, dupa ce te trezesti ca tot curge! Nici nu e scump ca piesa de origine... Dar nu curge numai de la simering, adica el se strica de obicei de la rulmentii "kingpin", care capata joc, e bine sa-i verifici daca umbli acolo. Rulmentii poti sa-i iei dupa cod: SKF, KOYO, TIMKEN..etc, e-n regula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: simeringuri rulment fata vad ca va pricepeti. Din cate vad in poza din manualul de reparatii am 3 simeringuri la o planetara. unul mic, care vine catre diferential. Dupa asta vine unul mare , tot pe interiorul rotii si mai este cel care sta pe langa cei 2 rulmenti mari de pe roata. Incerc sa ma gandesc teoretic. Daca curge uleiul din punte, inseamna ca primul, cel mic nu inchide. Nu stiu celelalte 2 ce rol (aparatori de praf?) au dar acolo parca nu ar trebui sa ajunga uleiul, nu? mecanicul imi zice ca fiind voba de o japoneza, nu se vor gasi piese decat la set. Voi ce ziceti? nu are nimeni coduri pentru un SJ410, punte fata? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: simeringuri rulment fata Din pacate nu am codul, dar este asa cum au spus colegii de mai sus.Dai jos toata fuzeta, scoti planetara si ai sa vezi un simering relativ micutz.Spun asta pentru ca si eu am avut un SJ410 si l-am desfacut pe fata sa il gresez si am vazut ce este acolo.Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: simeringuri rulment fata Am si eu aceeasi problema. De unde cumpar un simering original? Ce trebuie verificat la rulmenti, daca tot desfac roata si dau jos uleiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: simeringuri rulment fata deci avem semering "mic" , cel mai dinspre diferential, se gaseste la SKF 26x38x7 costa bani marunti, 2 la 11 ron. 30302 este rulmentul kingpin se gaseste pe SKF, la 55 ron bucata. cod 30302 J2. rulmentii mari de roata o sa-i iau de la japanparts, ca se pare ca si astia trebuie sa-i schimb. imi iese setul la aprox 120 ron, set care contine si semeringul aferent. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate