frontera_arad Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Am reusit sa scot din TIS aproape toate informatiile tehnice despre ce si cum se face la Frontera A,si sa le transform intr-un pdf pe care vreau sa i-l dau cui vrea no charge. Ca sa nu fac upload de multe ori la fisier,cine vrea acest fisier sa-mi de-a pe PM adresa de mail ca sa i-l trimit. Bafta Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Documentatie din TIS salut il vreau si eu. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ius Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Documentatie din TIS sal il vreau si eu iustingogosanu@yahoo.com multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Documentatie din TIS As dori si eu aceasta documentatie. Iti multumesc anticipat! radu16b@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Documentatie din TIS raul_stefan@yahoo.com multumesc! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Documentatie din TIS salut tiam dat si pm. nik4x4_offroad@yahoo.com multumesc AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Documentatie din TIS Gata le-am trimis celor care mi-au dat adresele de mail. Pun si linkul de unde se poate dat ptr ceilalti interesati http://dl.transfer.ro/transfer_ro-05dec-683058e876fa.zip Nu stiu cat timp este valabil dar vedeti voi. Salutare Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Documentatie din TIS Iti multumesc frumos, l-am primit. Il consider foarte util ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Documentatie din TIS Cu multa placere.Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ius Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Documentatie din TIS Gata le-am trimis celor care mi-au dat adresele de mail. Pun si linkul de unde se poate dat ptr ceilalti interesati http://dl.transfer.ro/transfer_ro-05dec-683058e876fa.zip Nu stiu cat timp este valabil dar vedeti voi. Salutare iti multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Documentatie din TIS Se poate si la mine o copie, va rog? adresa este jadesnake2008@yahoo.com Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Documentatie din TIS ia incearca de aici http://dl.transfer.ro/transfer_ro-06dec-ae2527553542a.zip Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Documentatie din TIS Mere. Multumesc mult ! Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Documentatie din TIS Cu multa placere Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Documentatie din TIS salutare tuturor cat de mare e acest manual? se poate trimite pe mail? (corlanadi@yahoo.com) daca nu, ma poate ajuta cinve cu un upload bun sa il puna undeva de unde sa il pot lua si eu? mersi mult Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Documentatie din TIS Am reusit sa scot din TIS aproape toate informatiile tehnice despre ce si cum se face la Frontera A,si sa le transform intr-un pdf pe care vreau sa i-l dau cui vrea no charge. Ca sa nu fac upload de multe ori la fisier,cine vrea acest fisier sa-mi de-a pe PM adresa de mail ca sa i-l trimit. Bafta frone84@yahoo.com te rog urgent sunt cu masina in service opel frontera A 2.8 tdi si nu stiu sa schimbe semeringul de la arborele cotit , cel dinspre cutie vreau manualul sau o poza la cum se baga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Documentatie din TIS Pentru Frontera B 2.2 DTI exista ceva? Stiu ca pentru Frontera A exista manualul ala Haynes, dar pentru B nu prea am gasit. Sau macar cartea tehnica in engleza pt. B poate o are cineva, ca a mea e in italiana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Documentatie din TIS frone84@yahoo.com te rog urgent sunt cu masina in service opel frontera A 2.8 tdi si nu stiu sa schimbe semeringul de la arborele cotit , cel dinspre cutie vreau manualul sau o poza la cum se baga pana la urma i-am dat de cap ca sa imi schimbe semeringul de la arborele cotit dinspre cutie sa dat jos de pe ea ca se se puna cum trebuie urmatoarele: -cardane -scuturile de otel -cutia de viteze -jugul pe care este prins scutul din fatza -puntea fatza -sorbul din baia de ulei -baia de ulei -cuzinetul care tine semeringul Am :old langa masina pana le-au pus la loc :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Documentatie din TIS sal,crezi ca putem gasi pe undeva vreo schema electrica de la 2.5 TDS? Le am pe cele de la 2.0 si 2.2,dar nu ma ajuta..Imi tb.ceva de la ceasurile de km. Mersi. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Documentatie din TIS Ceasurile de km nu sunt mecanice? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Documentatie din TIS Am reusit sa scot din TIS aproape toate informatiile tehnice despre ce si cum se face la Frontera A,si sa le transform intr-un pdf pe care vreau sa i-l dau cui vrea no charge. Ca sa nu fac upload de multe ori la fisier,cine vrea acest fisier sa-mi de-a pe PM adresa de mail ca sa i-l trimit. Bafta Mi-l trimitzi si mie te rog am o frontera A Sport m.mariann48@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FLORIN-SB Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: Documentatie din TIS Te rog frumos daca mai poti sa-mi trimiti si mie documentatia din TIS.Multumesc mult de tot adresa de email: FLORINOBIRSE@yahoo.com Editat Martie 26, 2012 de FLORIN-SB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate