Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4x4 PENTRU FETE

Vizitator dr.lidia

Postări Recomandate

Vizitator dr.lidia

Sunt curioasa care e parerea voastra despre tipul de masina 4x4 care i s-ar potrivi unei femei.Sa fiu sincera cu voi nu ma pricep la masini 4x4 dar de cind am iesit prima oara cu Max,cu Toyota pe traseu am fost sigura ca VREAU SI EU UNA!!!!

:dr2

Desigur cred ca mi-ar trebui una un pic...mai mica ca sa nu ma pierd pe la pedale si sa-mi iasa nasul peste volan :j :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aplica aceleasi reguli ca la barbati:

- sa-ti placa

- sa te simti bine cand sunteti impreuna

- sa arate cat mai bine pt a fi invidiata

- sa-ti ofere siguranta

- sa ......poata cat mai mult !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Re: 4x4 PENTRU FETE

... Desigur cred ca mi-ar trebui una... sa nu ma pierd pe la pedale si sa-mi iasa nasul peste volan :j :grin: :grin:

Evident un Suburban! :old :lol:

Sigur ajungi la pedale si-ti iese si nasu' peste volan - e reglabil! :dr1 :-P

Cel mai important este sa te poti descurca in trafic, cu ceilalti participanti... :bc :sm

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

aplica aceleasi reguli ca la barbati:

- sa-ti placa

- sa te simti bine cand sunteti impreuna

- sa arate cat mai bine pt a fi invidiata

- sa-ti ofere siguranta

- sa ......poata cat mai mult !

A intrebat de masina... nu de barbatul perfect... :P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

sunt femei care vor masini mai mici, pentru ca le e teama de gabaritul impozant - dar te obisnuiesti cu asta.

sunt femei care vor masini mari, pentru ca le confera un sentiment de securitate - si, de obicei, exagereaza cu gazul si franele

mai da niste ture cu max sau altii si incearca sa intelegi ce inseamna un off-roader adevarat. altfel... poti sa iti iei orice suv-ulet, gen hyundai tucson, si n-ai rezolvat nimic.

... dar mai bine asteapta opinia forumistelor de aici :hi

P.S.

in vest (si nu numai) suzuki jimny este printre preferatele femeilor, la fel ca si vitara

Link spre comentariu

A mea sotie e indragostita lulea de Toyota RAV4 la 2 usi,nu vrea sa mai schimbe masina asta(spre disperarea mea).

Eu unul i-as lua o vitara care sa o fac showcar(ceva gen samuraiul lui Lucian,dar la o scara mult mai mica,adica asa pe niste 31 BFG MT :D ),dar se lasa greu convinsa.

Tin sa mentionez ca a condus aproape un an Terrano,a avut vre-un an Vitara X90,a mers si cu Patrol Y61 scurt,cu Samurai si ocazional a mai incercat cate un 4x4,dar RAV4 ii place ei.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator dr.lidia
Mersi tuturor pentru informatii si sfaturi,o sa ma uit si eu pe net,sa vad exact cum arata si ce pot masinutele :dr2 :dr2 desi aveti voi dreptate ca cel mai bine iti dai seama cum ti se potriveste daca te urci la volan.......ca doar si masinile sunt ca barbatii NU EXISTA MASINA PERFECTA,NUMAI MASINA PERFECTA PENTRU FIECARE IN PARTE,NU?? :gr1 :j
Link spre comentariu

NU EXISTA MASINA PERFECTA,NUMAI MASINA PERFECTA PENTRU FIECARE IN PARTE,NU?? :gr1 :j

corect... sincer daca vrei masinuta pt tine cred ca oricare ti-ai lua-o, o sa-ti placa... daca vrei concursuri, deja o sa vrei din ce in ce mai mult si nu o sa te mai satisfaca nimic...

eu am fost foarte multa vreme indragostita de Vitara, dar de cand ma si dau, Toyota LJ70 mi-a castigat respectul... (desi ca sa fiu sincera, un G scurt ramane "the dream" pt cand voi fi mare si voi avea cu ce sa-l intretin )

:h5

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

Eu daca as fi femeie....(da' bine ca nu-s :D), mi-as lua un Lexus 470. Asa, ca sa ma linistesc.

pt liniste, in general la femei, as recomanda mountain bike-ul :grin:

Daca iti iubesti mult sotia ii cumperi un Suzuki Hayabusa (180 CP).

Parerea mea :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator Figo

4x4

atzi lamurit-o pina la loc comanda ! smile

:gr1

de la bitzigla pina la hayabusa .....

........ pai un pic altfel tot trebuie sa fie ....... culoare .....cabrio ....hm ....si sa nu aibe nimeni la fel .......

un mic exemplu ........ :hi

Link spre comentariu

Eu cred ca, daca e vorba de cineva care nu are foarte multa experienta ca "soferita" , mai ales in offroad, cea mai potrivita masina ar fi .... cat mai ieftina! :grin: :grin: :grin:

Daca o "sifoneaza" si cred ca sunt sanse reale in acest sens, sa nu "doara" prea tare la buzunar... :bean

Link spre comentariu

Vizitator dr.lidia

ZICE SOTUL INGRIJORAT!!!!! :F :ang :grin: :grin:

APROPO ma gindeam la un SUZUKI X-head(ca tocmai m-am uitat la poze)...ce zici EKKAKON?? :j

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet
asta deja e pt baietzei,fetele o vitara roz,un golf 4x4 ou de ratza,un jimny lila...

Roz? Da' ce, e masina de gay, eventual si din Olanda?

Ce gusturi ai...

Link spre comentariu

important la orice masina de off-road este piesa nr. trei adica soferul . cumparati o masinuta mai ieftina ca sa nu roada portofelul la orice incident cu copaci si altele ,iar dupa ce te dai prin teren si incepi sa nu mai retusezi tabla dupa fiecare iesire sa cumperi una mai buna .

dar cu mare grija ca asta e microb cu bataie lunga :hi

spor la cautari

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

APROPO ma gindeam la un SUZUKI X-head(ca tocmai m-am uitat la poze)...ce zici EKKAKON?? :j

no way, ala este un singur exemplar la ora actuala, pentru ca e un prototip :hi

si nu arata a masina de fata deloc! :twisted:

Link spre comentariu

Vizitator dr.lidia

no way, ala este un singur exemplar la ora actuala, pentru ca e un prototip :hi

si nu arata a masina de fata deloc! :twisted:

Stai linistit stiu ca e prototip si nu ni l-am permite nici in 1000 de ani dar vroiam numai sa-i dau o replica lui ekkakon......ca tot e ingrijorat de buget :sm :sm in rest masinuta nu arata rau... :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare