reluflorea Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Salutari,intampin o mare problema in echiparea definitiva a masinii mele si m ar ajuta f mult daca mi ati putea spune unde as gasi sau daca are cineva din dezmembrari piesa din fata volantei(cutie automata motor 2lt e) care se vede in link ul urmator :http://www.toyodiy.com/parts/p_J_1992_TOYOTA_HILUX_LN130G-GKPGT_3502.html este un distantier care a fost pierdut impreuna cu volanta. Volanta este comandata si ajunge in 3-4 zile, iar distantierul in 30....zile,si as dori sa il procur mai repede:hl, Daca nu se gaseste poate mi ar putea spune cineva cotele ei sa o fac la un strung pana vine cea noua sau imprumut sa o pot confectiona,etc..... Multumesc anticipat!!!:2dr:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Surf problem (al meu))))!!! cauta pe 4tuning.ro gasesti la dezmembrare ... eu mi am luat planetara spate asa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate