georgeprava Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Salut, Sper sa nu se supere moderatorii pt. un topic nou care nu are neaparat legatura cu offroad-ul. Am de rezolvat o problema: am achizitionat recent un Discovery 200 tdi adus din Anglia pe care intentionez sa-l folosesc doar cand merg la pescuit; problema este ca nu are AC, ceea ce e inacceptabil pt. mine. INTREBARE: Unde gasesc un grup de climatizare sau doar evaporatorul (radiatorul AC din bord) pt. masina asta? Evident, caut ceva SH. (restul pieselor si montajul nu sunt o problema pt. mine.) Stie cinvea vre-ul Discovery 200tdi care are AC pt. dezmembrare ? You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Grup climatizare Discovery 200 tdi Salutam ! in urma cu ceva timp am dorit sa pun pe masina mea (Dyscovery 1.2, '96) asa ceva . Atunci nu stiam prea multe despre Dyscovery si am fost foarte bucuros cind am gasit la SH ansamblul despre care vorbesti , si pretul a fost ok (raportet la unul nou ) asa ca l-am cumparat . Am inceput sa demontez bordul (destul de mare lucrarea ) si surprize surprize nu se potrivea nimic . Asa ca am aceasta piesa total nefolositoare pentru mine dar care pe modelul D 1.1 200tdi merge . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Grup climatizare Discovery 200 tdi Salutam ! in urma cu ceva timp am dorit sa pun pe masina mea (Dyscovery 1.2, '96) asa ceva . Atunci nu stiam prea multe despre Dyscovery si am fost foarte bucuros cind am gasit la SH ansamblul despre care vorbesti , si pretul a fost ok (raportet la unul nou ) asa ca l-am cumparat . Am inceput sa demontez bordul (destul de mare lucrarea ) si surprize surprize nu se potrivea nimic . Asa ca am aceasta piesa total nefolositoare pentru mine dar care pe modelul D 1.1 200tdi merge . Salut, Te rog nu uita (daca poti) sa faci o comparatie obiectiva intre grupul de climatizare pt. volan dreapta cu cel pe volan stanga pe care il ai tu sa stiu sigur ca se potriveste. Eu nu prea am de unde sa iau informatiile astea. Inca nu am abandonat ideea de a monta sistem AC (dar nici nu mai sunt asa sigur ca e cea mai buna varianta pt. mine) Multumesc, You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Grup climatizare Discovery 200 tdi Salut George,as avea eu ceva dar nu stiu daca se potriveste pe 200 tdi,ce am eu provine de la un V8 din 96 cu volan pe stg. Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 (editat) Re: Grup climatizare Discovery 200 tdi a DY 1, multumesc pt. rabdare si informatii. Am rezolvat problema prin achizitionarea unui alt Discovery cu AC. Masina veche deja am vandut-o. Daca noul proprietar (un pasionat LR cu care o sa tin legatura) o sa doreasca AC, va pun in legatura. Cred ca acest topic se poate inchide sau...cine stie, poate fi folositor pe viitor celor care doresc informatii despre sistemele AC. Moderatorul stie mai bine ce trebuie facut. Editat Decembrie 11, 2010 de georgeprava You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate