DKW Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Masina mea:LR Freelander'99 2.0D Cine stie puterea este impartita egal intre axe sau difera? Raportul este de 90% fata/10% spate in conditii de aderenta optima, cu transfer de pina la 50/50 intre punti in functie de aderenta. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Aprilie 10, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Re: Masina mea:LR Freelander'99 2.0D O mica curatenie de primavara,Am rezolvat si cu pierderea de ulei.Picura la cateva furtunase care au fost inlocuite si am parcurs 2mii km in care nu sa prelins nimic. Masina este de vanzare http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69924-Vand-Land-Rover-Freelander-diesel deoarece am achizitionat un Captiva mai mult pentru familie,drumuri lungi dar si pentru a nu mai tine 3 masini.Ce-i mult e mult. Daca nu se vinde pana in iunie o pastrez. Editat Aprilie 10, 2012 de Cristian S. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saragea Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: Masina mea:LR Freelander'99 2.0D Salut! Ce ulei bagi la masina? Eu am un 10w40 si de cand a venit frigul sta cam 1 minut becul de ulei aprins, dupa care se stinge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate