Vizitator von Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 din cate am observat , nimeni nu a scris prea mult despre el ,asa ca nici eu nu o sa ma lungesc la romane ... Sunt ana, cei care au fost la offroad-bucovina ma stiu (sau nu) :D ,si daca aveti nevoie vreodata de o persoana care sa va picteze masina, just let me know 8) .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 Re: hello din cate am observat , nimeni nu a scris prea mult despre el ,asa ca nici eu nu o sa ma lungesc la romane ... Sunt ana, cei care au fost la offroad-bucovina ma stiu (sau nu) :D ,si daca aveti nevoie vreodata de o persoana care sa va picteze masina, just let me know 8) .. Bun venit celui mai tanar membru al acestui forum! Si copiloata mea de la ultima speciala de la Gura Humorului. :D Felicitari pentru curajul de a sta copilot la mine in masina. De fapt asta nu mai e curaj. Insane. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 pictura Ana ...da nu ne arati nimic ? ...nici macar o caricatura? si a mea ar trebui pictata ! numa putzin ! :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cardan Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 mai greu ar fii sa le banalizezi, ce-i drept. e greu sa infigi un fier din astea la categoria "nu mi-o gasesc in parcare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Bine ai venit! DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 bine ai ajuns Ana..cea cu aparatul....si pictatul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 Bine ai venit! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator von Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 mersi tipilor :D .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 salutare ana vreau si eu poze.eram cu un patrol de sb in spatele m-ului in care erai. ma gandesc ca ai ceva poze cu masina mea. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate