Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ti-a adus mos Nicolae?

BABONE

Postări Recomandate

Re: Ce ti-a adus mos Nicolae?

mie mosul a venit cu marea veste ca o sa am un BEBEL :tk

sa fie intr-un ceas bun

sa fie sanatosi ;)

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mi-a adus mie "mosu Nicalae" (cum ii zice fimiu)...mi-a adus multumirea si bucuria sufleteasca de a-i vedea pe cei mici roind in jurul meu si bucurandu-se de desfacerea fiecarui pachetel si fiecarei cutiute!

O vorba spusa de un copil de 3 ani "ce bine ar fi tati, sa vina mosu' la mine in fiecare zi si maine si saptamana viitoare, ca eu sunt cuminte, sa stii!"

Pe aceasta cale sa uram sticle muulte golite da' cu cap tuturor Niculailor, Neculailor, Nicoletelor ... :2dr si un sincer LA MULTI ANI!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

am primit o juma de ora de blesteme de la sor`mea si barbat`so, pt ca am dat la nepotumeu de 6 ani (impliniti) o sabie de panoplie....dar facuta cat se poate de real, si se pare ca si lui ii place :grin: si are tot felul de motive sa o ia "putin" din suport

asa ca... treaba e serioasa si daca scap fara "lumini" in biserica...tot sunt norocos

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu am impartit ciocolati prin sediu la cine a fost cuminte.

Iar eu am primit 3 sarmale cu varza murata, mamaliga si ardei iute. :2dr

Si un cadou inainte de mos, un weekend Miercurea Ciuc - Odorheiul Secuiesc - Sighisoara - Targu Mures - Trialul Bobocilor :ypu

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

La Multi Ani! Sa ne traiasca toti cu numele!

Mie mosul mi-a adus o mica gaura in buget...sa speram ca Mos Craciun nu o adinceste:ha:

Sanatosi sa fim:2dr:h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Optimist Asfalttango!

Noroc ca ieri mi-am luat un cadou asa cum imi place mie! Ca astazi la ora 9 ... alo ... domnul ... suntem de la garda, vrem sa trecem pe la dumneavoastra! Asa ca ...

Dar ziceam de cadoul de ieri:

[YOUTUBE]wYtsBILtDLc[/YOUTUBE]

P.S. ... acum imi duc sotia la o cina romantica ... pentru ca sigur nu se asteapta!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Mie mi-a adus "omenosu' " bilet de avion to Iran, via Dubai. Cu dedicatia "du-te la muca, lasa vrajeala"!!!

Vb in januarya

spor la treaba si sarbatori fericite ! ne auzim la tel.

• LJ 7O

Link spre comentariu

..mie mosu Nicolae mi-a adus un week-end la Moeciu de Sus...dar din pacate am fost cu masina de strada:dr3....am prins vineri seara ploi torentiale,dar sambata toata ziua zapada de la mama ei de 40cm,ca de,asa e bine sub Bucegi.....:oldmama ce mai intra "fiarta" aia de 33grade pe frigul ala :2dr:banana..deja imi e dor:y

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Mie Mosu mi-a adus vestea ca as putea fi acasa de Revelion(actualmente la munca afara)

"o fi bine? o fi rau?"

:pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste

Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort

Skoda tour

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare