cristi69 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Urmind exemplul colegilor de la sectiunea Nissan si Mitsubishi deschid acest topic. Deci....Ce va enerveaza cel mai tare la LADA dvs. Editat Decembrie 6, 2010 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Salut, lada cred ca ar trebui scris cu "L" mare...sa nu apara carcotasii :) Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs :ha: Pai sa o luam asa: nu are servodirectie(inca:)) da' o sa-i bag , iar al doilea lucru este ca rivalizeaza in inima mea cu HDJ 80:):):) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs niva ..e un rau ..necesar.....exact ca femeile,azi esti "de gat" cu ea,maine te lasa:2dr:top:ooo 1 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Pe mine nu ma enerveaza nimic la ea. E perfecta. Ma scuzati ca v-am deranjat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs La momentul actual ma enerveaza foarte tare faptul ca se aburesc geamurile in ea la interior de nu mai vad nimic afara(in afara de parbriz ca vine caldura la el). Cred ca are inchisa fanta de la recircularea aerului iar comanda din bord nu este prinsa nicaieri,am prins-o eu pe sub bord cu un colier de plastic. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs e ok pt cati bani costa un astfel de utilaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Dupa intalnirea constructiva care am avut-o cu "nivarii",am invatat ca asta este masina si nu am ce sa-i cer mai mult decat poate sa-ti ofere. Singurul lucu care ma deranjeaza(nu ma enerveaza)este ca rusii n-au fost in stare sa conceapa MRL-uri pt masina asta,sa mai scapam si noi de zgomote si sa consume mai putin. As mai adauga si lipsa accesoriilor de interior(design si finisaj)care se gasesc la rusi si la noi nu,din pacate.. In rest,masina este exceptionala,splendida si minunata as putea spune...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs ce ma deranjeaza la ea? E prea joasa, iar inaltarea ei e ceva mai complicata decat la alte masini care au sasiu. Dar, cel mai tare si mai tare e chestia ca pe jentile ei de 16 ai foarte putine optiuni pt cauciucuri. Ca nu e aratoasa sau ca scartie din toate plasticurile si incheieturile, assta esste. NU toti suntem campioni aratosi si frumosi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Lucruile deranjante constatate de mine la lada niva: -lipsa unei posibilitati de inaltare sigura; -lipsa puterii, in anumite conditii in teren motorul nu poate sa duca si nu are cuplu suficient la roata sa descarce simexu, chiar cu reductoru cuplat; In schimb, avand in vedere raportul caliate pret este o masina ok, care se comporta excelent in teren fara mari imbunatatiri! Parea mea!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs ce ma deranjeaza la ea? E prea joasa, iar inaltarea ei e ceva mai complicata decat la alte masini care au sasiu. Dar, cel mai tare si mai tare e chestia ca pe jentile ei de 16 ai foarte putine optiuni pt cauciucuri. Ca nu e aratoasa sau ca scartie din toate plasticurile si incheieturile, assta esste. NU toti suntem campioni aratosi si frumosi Unde ai cautat cauciucuri pe 16 si nu ai gasit, mai ales ce profil? In toate ofertele de cauciucuri eu am vazut cauciucuri pe 16 cu toate profilele cunoscute de offroad.Eu mi-am gasit in primul loc in care am cautat. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Si la ce dimensiuni ai gasit? de la 205 in sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Eu 205/16 am si sunt pe deplin multumit de ele, daca vrei mai mici...Voltyre:dr1 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs cel mai rau si mai rau ma enerveaza ca nu o am (momentan); vorbind serios consider ca ruginesc cam repede. “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Pai, tocmai aici e problema: 205/16 consider ca sunt maricele pentru planetarele si grupurile stoc de pe Niva asa cum o facuto mama ei si fara inaltare, iar Voltyre am dar la noroi sunt ca patrunjelu in zama. Motiv pt care sunt nevoit sa ma dau cu 195/15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs eu am 205-85-16 si cam moare cu a5a. on topic, rezervorul prea mic, la drum lung umplu portbagajul cu canistre. una peste alta face servici si are tot ce-i lipseste defenderului si invers. in momente de folie ma gindesc daca i-ar trage-o defenderul la niva ar iesi masina ideala, nu credeti??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Pai, tocmai aici e problema: 205/16 consider ca sunt maricele pentru planetarele si grupurile stoc de pe Niva asa cum o facuto mama ei si fara inaltare, iar Voltyre am dar la noroi sunt ca patrunjelu in zama. Motiv pt care sunt nevoit sa ma dau cu 195/15. pai si ce au 195/15? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs cel mai rau si mai rau ma enerveaza ca nu o am (momentan); vorbind serios consider ca ruginesc cam repede. ca deaia zic : nici sa ti iei ca faci tetanos:care VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Pai, tocmai aici e problema: 205/16 consider ca sunt maricele pentru planetarele si grupurile stoc de pe Niva asa cum o facuto mama ei si fara inaltare, iar Voltyre am dar la noroi sunt ca patrunjelu in zama. Motiv pt care sunt nevoit sa ma dau cu 195/15. Incearca-le si o sa vezi, din cate am vazut aripile tale sunt taiate, si incap doar cu inaltarea simpla cu bucsele de cauciuc. Rezolvi putin si treaba cu inaltarea, ca se si ridica putin puntile(cam 5 cm)care in unele cazuri te ajuta. Eu folosesc de mai bine de un an 205/16 si au uzura peste 30% dar nu am rupt nici o planetara fara sa menajez masina, grupul fata l-am schimbat o data, dar am auzit de grupuri fata crapate si cu voltyre, deci nimic nu tine pe veci! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs pai si ce au 195/15? 195/80r15 (simex profil) sunt bine suportate de batrana rusoaica....eu unul cred ca sunt cele mai potrivite.... le am de 7-8 luni si nu am avut probleme majore:h5,am rapoarte de 4,44(9/40)...:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Incearca-le si o sa vezi, din cate am vazut aripile tale sunt taiate, si incap doar cu inaltarea simpla cu bucsele de cauciuc. Rezolvi putin si treaba cu inaltarea, ca se si ridica putin puntile(cam 5 cm)care in unele cazuri te ajuta. Eu folosesc de mai bine de un an 205/16 si au uzura peste 30% dar nu am rupt nici o planetara fara sa menajez masina, grupul fata l-am schimbat o data, dar am auzit de grupuri fata crapate si cu voltyre, deci nimic nu tine pe veci! dmx are dreptate! Si eu am 205 /16 "Pneus" si merg fara probleme! Nu planetare rupte si-n viteza a5 a merge de rupe! "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Deci : Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs ?! Aveti deja 2 pagini cu cauciucuri. Acel topic se gaseste in alta parte ! Haideti sa ramanem la subiect, exista o problema la aceasta sectiune, intri la un subiect si gasesti discutii despre cu totul altceva!!:ang2 Pe mine ma seaca un releu, ala de la faruri. Ramane cuplat si-mi suge bateria uneori!! :grin: Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Deci : Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs ?! Aveti deja 2 pagini cu cauciucuri. Acel topic se gaseste in alta parte ! Haideti sa ramanem la subiect, exista o problema la aceasta sectiune, intri la un subiect si gasesti discutii despre cu totul altceva!!:ang2 Pe mine ma seaca un releu, ala de la faruri. Ramane cuplat si-mi suge bateria uneori!! :grin: ori verifici masa ce deserveste releul , ori se sckimba! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs Deci : Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs ?! Aveti deja 2 pagini cu cauciucuri. Acel topic se gaseste in alta parte ! Haideti sa ramanem la subiect, exista o problema la aceasta sectiune, intri la un subiect si gasesti discutii despre cu totul altceva!!:ang2 Pe mine ma seaca un releu, ala de la faruri. Ramane cuplat si-mi suge bateria uneori!! :grin: Are dreptate Maiden,ne-a cam luat valul cu pneurile. Trebuie pastrat subiectul topicului. :y "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Ce va enerveaza cel mai tare la lada dvs E zgomotoasa! Mi-am luat dopuri de urechi,sau,dau muzica tare!:banana bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate