drxvet Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Am o problema mare -nu gasesc telescoape fata pentru samuraiul pe elicoidale ,samuraiul vx.Telescopul trece prin arc si suportul pe care se prinde talgerul arcului -farfuria sau cum io fii zicind se fixeaza pe corpul telescopului.Are cineva o solutie home-made sau chiar telescoape noi? Discutia asta a mai fost dar am preferat sa deschid acest topic-poate ma ajuta cineva MS:hl ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ajutor suspensie chiar nu stie nimeni????? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Ajutor suspensie daca ai un pic mai multa rabdare, se va gasi cineva sa stiu (eu habar nu am):grin: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ajutor suspensie Rabdare nu mai am ca masina sta pe butuci ce multa vreme.Am gasit ceva la 15 milioane telescopul dar nu sint sigur ca se potriveste .:uameni ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Ajutor suspensie Am doua telescoape second hand dar in stare foarte buna.(nu sunt scurse,ruginite,lovite....masina are foarte putini km) Eu le-am dat jos pentru ca pun coil overe si inalt masina 3 inch. Daca le vrei pretul e de 300RON/bucata. Asta e masina de pe care provin: http://suzukidojo.blogspot.com/2010/12/mean-green-machine.html Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate