Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kratoszaur - un nou proiect Y60

Florin Bogdan

Postări Recomandate

Salut,

In cursul zilei de azi am achizitionat in sfarsit dupa lungi cautari o masina asa cum am vrut.:ypu

Am postat si o poza cu noul Kratoszaur si sper sa reusesc sa ii fac toate setarile pe care intentionez sa i le fac acestei masini.

Si uite asa incepe un nou proiect intre cele pe care le-am urmarit cu placere in aceasta sectiune.

Primele lucruri pe care vreau sa le fac este sa ii schimb toate lichidele, inclusiv in grupuri, astfel incat sa nu am surpirze neplacute.

Vreau sa o ridic de la sol, cat mai mult astfel incat sa pot intra in curte fara sa deschid poartile :ha:. (glumesc). Dar ma gandesc sa ridic.

Le multumesc celor care au postat aici si din care am primit o gramada de exemple si de asemenea le multumesc anticipat si celor care or sa ma ajute in procesul de modificare a acestei masini.

Regard,

Bogdan:tk

Editat de Florin Bogdan
schimbare titlu
"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60

Mult succes! Ce motorizare are masina? Cred ca in functie de asta o sa alegi si suspensia, dimensiunea anvelopelor, etc.

Salut,

Masina este cu motorizare RD28T

Bogdan

:tk

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Utilajul a fost de ieri si pana azi la Luigi care s-a ocupat de inlocuirea tuturor lichidelor si a filtrelor si urmeaza sa inlocuiasca si toate placutele.

Incepand de saptamana viitoare incept si restul modificarilor in functie de posibilitati.

Ii multumesc pe aceasta cale lui Luigi pentru ajutor si pentru rabdarea de care da dovada.

Link spre comentariu

Salut,

Dupa indelungi cautari si intrebari am optat ca prima modificare pe care o fac masinii in cauza sa fie inaltarea cu body-lift si kit inaltare.

Masina este la Luigi si daca au sosit toate piesele sper sa o termine saptamana viitoare pentru a o transfera provizoriu la un alt atelier pentru tratament sub masina.

Saptamana viitoare revin si cu poze cu masina inaltata....

Florin

Link spre comentariu

Azi am luat dinozaurul de la Luigi din service si am transportat-o la urmatorul service pentru protectia anticoroziune si reparatiile de caroserie corespunzatoare.

Am atasat si o poza cu noua infatisare a masinii dupa inaltare.

in curand si retul elementelor

Sarbatori fericite

Bogdan

22-12-2010.jpg.b3ceb1a0b32d35f5e22e56a5d1042990.jpg

Editat de Florin Bogdan
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Bogdane exceptind ca arata ciudat,asa,desculta pe la mijlocul lui decembrie......deja suntem in februarie.....deci?!?

Ceva noutati, sa ne bucuram si noi de schimbari?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Salut,

Sunt noutati in sensul ca masina este acum fara interior. Se raface tabla podelei. Este foarte obosita, si in acelasi timp apare si bull barul tip ARB cu troliul XP9.5

Nu mai am poze momentan pentru ca nu este nimic interesant.

Jantele si anvelopele o sa apara undeva pe la sfarsitul lunii martie.

Nu am postat pentru ca nu vreau sa populez topicul cu informatii fara sa am si poze.

MUltumesc pentru interes.

Florin Bogdan

Link spre comentariu

10x15 -44

O sa ii pun anvelope 33x12.5x15

Momentan nu stiu ce jante o sa fie ( oricum de otel) dar sigur dimensiunile de mai sus.

Pana acum am gasit doar modular chrome dar cam neserios furnizorul din BV

Revin cu detalii imediat ce le am.

Florin Bogdan

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

De sapatamana asta Kratoszaurul - Vacaroiu a primit:

* o podea noua

* un tratament usor de protectie a sasiului

* un troliu Warn xp

* un bullbar light pentru cazuri in care nu se deschide poarta, acasa

* un set de stopuri noi

De maine intra in ea un sistem :

*keyless go+ centralizata + alarma,

*statie CB

*detector radar + carkit.

* set proiectoare Hella

Tot maine intra si la isonorizare podea si usi.

De miercuri intra in service pentru vopsitorie auto.

Luna viitoare sper sa ii pun jantele si anvelopele.

Ce a fost mai greu a trecut...

Ii multumesc lui Luigi pentru ajutorul acordat !:2dr

12032011135.thumb.jpg.2ab621375d734da35ac2603c41fa8c86.jpg

12032011133.thumb.jpg.e50a460c5d2f9a93865f2a7b5b839685.jpg

12032011137.thumb.jpg.41fe881f6ff2d04e62451fe7db82f0ed.jpg

12032011134.thumb.jpg.1fec638eb2bb68f62811a29b62f11983.jpg

Link spre comentariu

18032011163.thumb.jpg.69934ff79f44e16ac2c847db9eb5bf0d.jpg18032011165.thumb.jpg.2394e69a2187d138d79a918bda2adac5.jpg18032011164.thumb.jpg.c236b158cc50ac13a94708e323542ce3.jpg

Azi am fost in service-ul in care se afla Kratoszaurul si am constat ca a stat cuminte la doctor si se lucreaza in continuare la el.

Am atasat si cateva poze de la cosmetica.

i se aplica o masca de "fructe" sa arate frumos si sa de-a bine in primele crengi pe care le intalneste.

:ha:

Link spre comentariu

Un rand de jante de otel pe 15 de nissan gasesti la mine,pret de criza,...0746684975

Multumesc foarte mult Costakala,

In 2 saptamani ii pun Modular S Negra cu -44. (sunt pe drum)

Multumesc inca odata pentru oferta !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

In cursul zilei de azi mi-am primit si jantele. Modular S Negra 10Jx15.

Mai ramane sa imi gasesc si anvelopele potrivite 33x12,5x15untitled.jpg.8f216440976ac624f80092402cc1603d.jpg

Link spre comentariu

In cursul zilei de azi, masina a iesit din cabina de vopsitorie si arata ca in imaginile de mai jos.

In partea inferioara a fetelor de usi si a aripilor, i-am dat cu body pentru o protectie superioara impotriva pietrelor ce pot fi aruncate de roti in timpul mersului.

31032011180.thumb.jpg.85eab3e9c8b4eba72baae6e667f591fd.jpg31032011184.thumb.jpg.9cf31afcf123948d0231fc5b737f9b28.jpg

Link spre comentariu

sa ai parte de ea...fain utilaj !!!...sper ca in doua saptamani sa fie si a mea gata !!!

p.s...mama da ce luceste...sa vezi ce o sa-i placa prin crengi :grin::br

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare