Yonutz Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Un lucru pe care ti-l doresti si ti-l si permiti niciodata nu ti se va parea si scump! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Un proiect reusit din toate punctele de vedere :br. Problema cu blocantul s-a rezolvat, nu? Ce a avut? Cu respect, Teodor. Partea cu blocantul s-a rezolvat prin schimbarea butonului care actioneaza sistemul. Vechiul buton, avea un "miniarc" lipsa. Stima, "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Salut, In ultima vreme am cam neglijat postul asta si azi zis sa mai adaug cate ceva la istoricul acestei masini. Intre timp, masina a mai primit, O bara panhard reglabila tendoane spate ranforsate portbagaj HD 8 proiectoare cu led . 6 in fata si doua in spate Esapament intermediar din inox Am demontat definitiv bara stabilizatoare spate. Un set de anvelope Silverstone Xtreme cu jante cu tot -44 In curand urmeaza ca masina sa mai primesca: Un intercooler apa/apa cu circuit de racire separat de cel al motorului Instalatie de hidrogen --- asta o sa fie in teste, sper sa nu bulesc motorul .... Dupa participarea de la Impotmoliada si dupa cateva drumuri prin padurile Romaniei am constatat ca aceasta masina nu are limite in teren. Va doresc o iarna usoara ! Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Cat te-a costat portbagajul? si pe mine ma intereseaza. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Tocmai cand ziceam ca este gata pentru acum, am mai primit un set de faruri cu sticla clara - fumurie . Cand se mai incalzeste afara le montez impreuna cu xenoanele H4 HI/LOW. abia astept. Florin Bogdan :ft "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Salut Poti sa imi spui si mie de unde ai luat proiectoarele cu led care le ai pe portbagaj??? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Ma uitam in trecut, de la ce masina am plecat si unde am ajuns cu ea. Odata ce incepi un astfel de proiect nu stii niciodata unde o sa se termine. Vrei pentru masina asta, din ce in ce mai multe si de toate, dar finantele sunt atat de limitate incat o iei dupa prioritati. Stima,:ft "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 frumoasa bestia...dar stai linistit ca mai ai de aruncat pe ea in principal in compartimentul motor...acolo nu ai actionat deloc..:grin: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 frumoasa bestia...dar stai linistit ca mai ai de aruncat pe ea in principal in compartimentul motor...acolo nu ai actionat deloc..:grin: Ai dreptate ca mai am de bagat in motor. L-am lasat doparte pentru ca nu am vrut sa ma apuc de el decat dupa ce m-am convins ca nu are preobleme tehnice. Am zis ca pe langa racitorul de ulei pe care l-am adaugat, o sa ii mai pun un intercooler apa/apa si probabil ori o supapa blow-off ori o turbina cu geometrie variabila si tot ce decurge din asta. De asemenea o sa ii pun si o instalatie de hidrogen HHO si cam atat. Nu mai vad alte modificari ce ar mai putea fi facute pentru o masina de strada. Daca stau sa ma gandesc pana acum, masina asta nu s-a poticnit nicaieri din lipsa de putere. Sa ne auzim cu bine si multumesc de aprecieri! Florin Bogdan :j "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 (editat) Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Salut. Si o mica iesire cu colegul DUDE in locatia impotmoliadei :old Stima, Florin Bogdan Editat Mai 1, 2012 de Astral "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 (editat) Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Ai dreptate ca mai am de bagat in motor. L-am lasat doparte pentru ca nu am vrut sa ma apuc de el decat dupa ce m-am convins ca nu are preobleme tehnice. Am zis ca pe langa racitorul de ulei pe care l-am adaugat, o sa ii mai pun un intercooler apa/apa si probabil ori o supapa blow-off ori o turbina cu geometrie variabila si tot ce decurge din asta. De asemenea o sa ii pun si o instalatie de hidrogen HHO si cam atat. Nu mai vad alte modificari ce ar mai putea fi facute pentru o masina de strada. Daca stau sa ma gandesc pana acum, masina asta nu s-a poticnit nicaieri din lipsa de putere. Sa ne auzim cu bine si multumesc de aprecieri! Florin Bogdan :j hmm, cred ca iesi mai bine schimband rapoartele in grupuri. Un 4:88 sau chiar 5,12. Cred ca 5:43 ar fi cam mare Editat Mai 2, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Putin praf, putin noroi si mult Patrol; "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Tocmai cand ziceam ca este gata pentru acum, am mai primit un set de faruri cu sticla clara - fumurie . Cand se mai incalzeste afara le montez impreuna cu xenoanele H4 HI/LOW. abia astept. Florin Bogdan :ft [ATTACH=CONFIG]130741[/ATTACH] salut sunt si eu interesat de unde si cat au costat farurile... multumesc frumos consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Salut, http://www.horguemtuning.ro/ Nu mai stiu cat m-au costat dar nu cred ca am dat mai mult de 200 ROn pe ambele faruri. Oamenii de la Horguem, foarte de treaba si mi-au trimis exact farurile pe care le-am cerut. Vezi ca sunt de VW Golf II care dupa calculele mele au acelasi diametru. Eu nu le-am montat inca din lipsa de timp. Daca vrei sa le vezi la propriu fa-mi o vizita in Popesti Leordeni si le poti studia indeaproape. Ms Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Azi desi este sarbatoare, am considerat ca daca fac ceva la masina, este pasiune si este ca si cum ai juca tenis pe un teren amenajat.... Asa ca de dimineata am desfacut masca fata si dupa circa 30 de minute de mutat cabluri, motorase de stergatoare si altele am reusit sa ajung al suportii de faruri. Asa cum v-am anuntat mai sus, am cumparat 2 faruri de Golf II pe care doream sa le adaptez pe Patrolul meul. Dupa masuratori diametrul dispersorului este acelasi cu cel de patrol, dar oglinda pentru Golf este mult mai adanca decat cea de la Patrol. A trebuit sa adaptez oglinzile de Golf pe suportii cu reglaj electric de Patrol Y60. Mai jos, vdeti ce a iesit : Cui nu ii place sa imi spuna pe PM ce nu ii place. Mie imi place, desi inainte de a le monta, ma gandeam ca farurile negre o sa se vada nasol pe langa proiectoarele albe, clare pe care masina le are montate. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 (editat) Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Dupa masuratori diametrul dispersorului este acelasi cu cel de patrol, dar oglinda pentru Golf este mult mai adanca decat cea de la Patrol. A trebuit sa adaptez oglinzile de Golf pe suportii cu reglaj electric de Patrol Y60. arata foarte bine...parerea mea...si eu am vrut sa fac modificarea..dar am renuntat si am pus xenoane si far mai bun pe stanga (era grav afectata sticla) si e mai ok. totusi ce anume trebuie modificat mai exact? adica mai trebuie cumparat ceva pe langa farurile de Golf? trimite-mi te rog pe PM un link sau spune-mi de unde le-ai luat si cu cat L.E. am vazut mai sus linkul si pretul :h5 Editat August 15, 2012 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Salut, In principiu mari modificari nu sunt acum ca stim poteca. De la farurile originale, scoti inelul de metal din jurul dispersorului si farul propriu zis o sa se detaseze de suprotii reglabili fara nici un efort. Dupa aia iei farul de Golf II, il scoti din suportul pe care il are, ii netezesti urechile de prindere ( nu de tot ca tot alea te ajuta sa il centrezi pe suportii de Patrol) si il centrezi pe suportul masinii tale. Cauti 2 x 3 suruburi mai lungi pentru a putea reatasa inelul de metal pe noul si dispersor (nu se centreaza foarte bine pentru ca farul de Golf este mai mare in diametru cu circa 4 mm). Dupa asta, trebuie sa faci 2x3 orificii in masca fata pentru a permite noilor suruburi sa culiseze si de asemenea pentru a nu te incurca masca cand faci reglajele de focalizare. Cam atat. Mie mi-a luat cam 2 h de incercari pana sa imi dau seama ca pot utiliza vechii suporti ai farului si astfel se cam rezolva multe din problemele pe care le-am vazut daca nu folosesti suportii masinii. Daca mai este ceva, intreaba-ma ! Stima, Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 @alan......nu stiu cum..... Prietene, de jumatate de zi aplauzi toate topicurile cu masini.....si noua ne plac rau dar nu postam aplauze continuu..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Oricat de mult NU imi plac nissan-urile, pot spune cu mana pe inima ca ai reusit sa faci dintr-o masina ordinara una care arata (si presupun ca si merge) intr-un MARE FEL. Felicitari! stima, Mircea take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Nu am mai scris de multa vreme pe acest topic, dar acum am gasit un nou motiv. In urma cu ceva luni, parcand masina la domiciliu, mi-am dat seama ca motorina pe care o platesc din greu a inceput sa iasa la iveala si pe sub masina, nu doar in cilindrii. Asa ca am inceput sa verific atent pe unde curge, constatand ca pompa de motorina cam da pe afara. (la inceput erau doar cateva picaturi) In weekendul ce tocmai a trecut, am parcat din nou masina la domiciliu unde din nou am constatat scurgeri de motorina. De data asta, pata de motorina era considerabil mai mare si cred ca scurgerile erau mai mari decat consumul masinii. Pe masura ce timpul a trecut, eu nu am facut nimic dar scurgerile de motorina concurau condensul de la instalatia de A/C. Vazand asta, mi-am luat inima in dinti si am inceput sa demontez pompa de motorina, incepand de la capac. Dupa ce am inlaturat mai toti suportii montati pe capacul pompei am ajuns sa scot si capacul acesteia. Dupa ce am scos capacul am constatat ca acesta etanseaza corpul pompei de injectie cu o garnitura de cauciuc aflata intr-un sant din capac. Normal ca nu aveam cunostiinta despre ce o sa gasesc si normal ca nu aveam garnitura de etansare asa ca am trecut la operatiunea clingherit din care am fabricat o garnitura ce s-a asezat perfect intre capac si corpul pompei. Am pastrat de asemenea in componeta si garnitura de cauciuc astfel incat santul din capac sa ramana incarcat de aceasta. Mai jos am facut si cateva poze din timpul operatiunii dar am uitat sa fotografiez si capacul cu garnitura de cauciuc. Intre timp, m-am apucat de legat si ceasurile suplimentare si sper ca pana saptamana viitoare sa fie functionale si acestea. [ATTACH=CONFIG]189207[/ATTACH] Acum sunt in cautarea unui ceas de temperatura, care sa indice si temperatura aerului ce intra pe admisie. In functie de ce valori optin de la EGT si INTAKE, poate ma gandesc si la un intercooler. La Stack nu am gasit ceas pentru temperatura Intake asa ca sunt in cautarea unui ceas asemanator cu ale mele si sa fie tot in grade C. Daca aveti idee de unde as putea cumpara unul, va rog sa imi transmiteti si mie sursa. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Si pentru ca de multa vreme nu am mai scris nimic, a zis sa postez si cateva poze de la ultima iesire din 16 nov 2013 Iesirea a avut loc pe Tabla Butii spre Lacul Vulturilor pe un traseu cu de toate: de la zapada pana la noroaie si balti pana la peisaje de vis si apus de soare pe creasta muntilor...... Pe link-ul de mai jos, am facut o scurta coborare, asigurata. Era noroi pe jos si am zis ca decat sa vars cotetu pe jos, mai bine ii fac o legatura : Editat Noiembrie 17, 2013 de Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Participant la trialul "Ajutati-l pe Daniel". Cateva poze facute profesionist! "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Azi Patrolul a fost pus la munca de jos. am facut pe taxiul pt cei care se dadeau cu sania. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Pfoa! Ai trecut la simexuri?! Pana mea, acum trebuie sa-mi pun si eu simexuri, pentru ca nu vreau sa fiu tractat de Patroale in teren... :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Kratoszaur - un nou proiect Y60 Am mai gasit un filmulet de la ultima iesire pe care am facut-o pe 5 ianuarie 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=1395537517362505&set=vb.100007188097885&type=2&theater "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate