Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iese cineva la o bere?in bucuresti

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Re: iese cineva la o bere?in bucuresti

deja am scapat la 12 ma opereaza de apendicita a dat deja in peritonita

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 235
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Success la operatie! Nu e deloc grea, am fost in fix aceeasi situatie. Bine ca ai gasit-o la timp!

parte nsoala e ca a fost sub ficat lipit de pncreas

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

Link spre comentariu

Vizitator koala

Success la operatie! Nu e deloc grea, am fost in fix aceeasi situatie. Bine ca ai gasit-o la timp!

parte nsoala e ca a fost sub ficat lipit de pncreas

Domnu' sef, cum sa va zic ? ... ficatu e pe dreapta, iar pancreasu e pe stanga ... vedeti ca v-au pacalit, ca sa va ceara mai multa spaga :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Daca-mi permite-ti sa intervin: pancreasul se intinde fix pe mijloc, transversal cu coada in stinga si capul in dreapta. Mentiunea lui koala este pertinenta cu privire la spaga deoarece pancreasul este un organ retroperitoneal (adica in spatele peritoneului) pe cind apendicu' este intraperitoneal. Oricum, este posibil ca apendicu' sa fi bananait si el pe acolo putin, dar fara mari implicatii medicale.

Vali, bine ca nu te-a apucat la Agnita, ca te operam eu si cu varu' Niros: intindeam un pres, o cuvertura, o catifea ceva, anestezie cu palinca, instrumentar - brisca, briceag de la Mugur (de firma!) lumini de la proiectoare...ce ar mai fi trebuit? ...un popa :ha: :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Bai oameni buni faceti mishto de un aflat in covalescenta?...................... :x :x :x :x :banana

Link spre comentariu

Vizitator koala

...Vali, bine ca nu te-a apucat la Agnita, ca te operam eu si cu varu' Niros: intindeam un pres, o cuvertura, o catifea ceva, anestezie cu palinca, instrumentar - brisca, briceag de la Mugur (de firma!) lumini de la proiectoare...ce ar mai fi trebuit? ...un popa :ha: :ha: :ha:

... auzi doctore, stiu eu pe cineva care ar fi fost bun de popa acolo :ha: ... si-a lasat barba si e destul de batran :banana ... o sa vi-l arat la margine de padure, el este ! ... bea, chefuieste si se uita dupa gagici, are si burta mare, precum si tot ce-i trebuie unui "sfant parinte" :ha: ...

Link spre comentariu

Am vazut ca se pricepe la "liturghii"...D-aia l-au si raspopit.....

Sa vorbim cu Prea cuviosu', p-aia mica, pacatoasa, de umbla cu ursuletu'-n mana si s-a inhaitat cu varu' Niros, s-o spovedeasca putin, sub patrafir... :ha: :ha: :ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vizitator koala

Sa vorbim cu Prea cuviosu', p-aia mica, pacatoasa, de umbla cu ursuletu'-n mana si s-a inhaitat cu varu' Niros, s-o spovedeasca putin, sub patrafir... :ha: :ha: :ha:

Mda, deci LOOL ! ... touche, monsieur Semaca, touche ! ... da' acu', pe ceas de seara, io zic sa purcedem parinteste la poprirea intru saga a acestui nevinovat offtopic ... si asta inca repejor, pana nu ne afurisesc mai marii acestei comunitati :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Adevarul e ca eram cam pacatoasa, aia mica, de umbla la Garbova cu ursuletu'-n mana dupa ce i l-am dat eu...

A, si inca ceva, dom' Semaca... Cunosc doi cardinali cu care pot vorbi, pentru Domnia Voastra, in caz de nevoie. :twisted:

Link spre comentariu

[

A, si inca ceva, dom' Semaca... Cunosc doi cardinali cu care pot vorbi, pentru Domnia Voastra, in caz de nevoie. :twisted:

:ha: :ha: :ha: buna! problema este ca nu cred ca domnii cardinali poa' sa mai presteze o spovedanie ca lumea...

Membru Club T44

Link spre comentariu

se vede ca n-ati venit la intalnire, :2dr de aveti chef de vorba pe aici.

App...ricardo, pe tine cand te cinstim cu un tap, la preacinstita terasa ?

Deja sper ca, de saptamana viitoare, sa ne si marcam teritoriul, cu un frumos afis reflectorizant, club4x4 :grin:

Link spre comentariu

Adevarul e ca eram cam pacatoasa, aia mica, de umbla la Garbova cu ursuletu'-n mana dupa ce i l-am dat eu...

ce-aveti fratilor cu pizza mea? :ha: :ha:

am spovedit-o eu :grin:

Link spre comentariu

Salutare, prieteni !

E buna ideea cu marcajul locului, ca poate asa reusesc sa va gasesc si eu (glumeam), mai ales ca nu e departe de locuinta mea (pe bune) :banana

Si chiar asa: azi sau maine seara, iesiti careva la o bere? ... ca pe caldura asta... parca e necesara. :x :x :x

4x4
Link spre comentariu

Semaca, am o bucata de plasa camuflaj..

Sa vedem cum ajunge la tine, ca programul meu nu il stiu, poate il pasez pe la cineva ce sta in cartier si te intanlesti cu el mai des.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

multumesc Aztec! poate ne vedem marti. vin si baietii sa povesteasca de Buzau...

Membru Club T44

Link spre comentariu

Propunere pentru schimbarea locatiei inatlnirii clubului

...as vrea sa propun o alta locatie pentru inatlnirea de marti din club Dreamers.... cu Restaurantul-Terasa Pepe 59......http://www.pp59.ro/ , au terasa mult mai mare...un meniu mult mai diversificat, mancarea buna si deserturi delicioase....

Just 4 Fun!!!
Link spre comentariu

Re: Propunere pentru schimbarea locatiei inatlnirii clubului

Ai vre-un interes la vre-o chelnerita? :ha: :ha: :ha: Sau iti iei comision :h5 :x

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

Re: Propunere pentru schimbarea locatiei inatlnirii clubului

...as vrea sa propun o alta locatie pentru inatlnirea de marti din club Dreamers.... cu Restaurantul-Terasa Pepe 59......http://www.pp59.ro/ , au terasa mult mai mare...un meniu mult mai diversificat, mancarea buna si deserturi delicioase....

discutam in seara asta la dreamers

:grin:

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu pot veni; concert whitesnake; aztec daca vii adu si plasa de camouflage ...please! da-o lui tzuparu sau trooper, te rog. Multam fain!

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

iese pe minus mai tot timpul,diferenta e ca am plecat eu mai devreme si nu am acoperit gaura.diferenta este ca eu nu scriu pe forum....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare