abrudila Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 (editat) avand in vedere ca aici a inceput ucenicia multora, unii cu mai mult potential financiar, altii cu mai putin ( aici ma incadrez si eu ) am decis sa decupez ceea ce se vede in poze cateva mentiuni pentru cei care sunt reticenti la ceea ce numesc eu proiect de ucenicie... 1- masina nu a costat nimic ( a fost a firmei parintilor mei ) 2- motorul este perfect functional 3- suma investita pana la ora actuala este 6 buc discuri pt flex si 15 electrozi de sudura 4- toti trebuie sa incepem de undeva deocamdata poze doar cu ce s-a decupat Editat Decembrie 9, 2010 de abrudila si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana o inalti si ii pui 33-uri sau...o faci BiTCH buggy?????:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana mai am ceva poze... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana si ce anume vrei sa faci din ea? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana pentru moment arata asa... si urmeaza: - schimbare punte spate + cardan +cutie de viteze (probabil de papuc 4x4) - nu 33 si nici alte glume , doar gume cu profil buggy si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana si ce anume vrei sa faci din ea? in primul rand este un fel de cobai pentru viitoare exercitii mecanice, in al II -lea rand, doar o masina de mers pe drumuri forestiere, nimic mai mult si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana man, succes! te invidiez, mai tai, mai mesteresti la ea, apoi iesi din curte si urci pe munte la teste:h5 cred ca e cea mai simpla solutie, punte spate si cutie de papuc 4x4. rezolvi tu cumva si prinderile la arcuri, papucul are foi pe spate, nu? bafta, nu ai nimic de pierdut, doar de invatat. e si o masina simpla, merge aproape oricum... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana Ce minte odihnita au unii. :ha: Abrudila, mai bine iti iei o masinuta cu telecomanda ca si @Blavenstein ca iesi mai ieftin. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana tu Brutus ???? ... tu mai bine da solutii ieftine si o mana de ajutor.... sa-l vad pe @blavestein cum se da cu masinuta....:grin: pe mine m-a costat cu mult mai putin decat jucaria lui, cu siguranta :y si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana tu Brutus ???? ... tu mai bine da solutii ieftine si o mana de ajutor.... sa-l vad pe @blavestein cum se da cu masinuta....:grin: pe mine m-a costat cu mult mai putin decat jucaria lui, cu siguranta :y Nenea, da' duminica ma duci si pe mine o tura cu masinuta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Re: ucenicie cu flexul in mana Nenea, da' duminica ma duci si pe mine o tura cu masinuta? :grin: te duc eu cu masina cu telecomanda ,daca vrei iar daca vrei cu abrudila trebuie sa-ti iei vreo 2-3 scanduri cu tine sa nu pici din masina, apropo , abrudila,cat este sarcina maxima utila la utilajul tau ca poate unii nu se incadreaza:ha: Editat Decembrie 9, 2010 de blavenstein tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana te duc eu cu masina cu telecomnda ,daca vrei iar daca vrei cu abrudila trebuie sa-ti iei vreo 2-3 scanduri cu tine sa nu pici din masina, apropo , abrudila,cat este sarcina maxima utila la utilajul tau ca poate unii nu se incadreaza:ha: Asta a fost buna :grin:..., buna asta! :ha: Auzi Max ce parere buna au concetatenii tai despre tine :grin: , tu care esti vegetarian convins si care mananci intotdeauna cea mai buna leguma :grin:..., SE STIEEE :ha: ca aia imi place si mie! :ha::h5 (nah ca iesi si rima :wink:) In rest..., felicitari abrudila :y a iesit super tare pana acu` :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siles Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana abrudila dar daca ii sudezi diferentialul ???? ce zici dupa ce ai decupato ar incapea roti de aro pe ea?r 16 dalea tip vechi cu gume danubiana ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana ce an are ? nu vad rugina !85-88 Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana Dacia tot cea mai tare masina. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana Se zice ca nu se poate transforma Uite una de teren si brazda. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana abrudila dar daca ii sudezi diferentialul ???? ce zici dupa ce ai decupato ar incapea roti de aro pe ea?r 16 dalea tip vechi cu gume danubiana ? cu siguranta incap...le ai cumva la o oferta buna ? :grin: @jantorero ce an are ? nu vad rugina !85-88 intr-adevar foarte putina rugina, undeva la stalpul din dreapta si putin in partea de jos a parbrizului si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana man, succes! te invidiez, mai tai, mai mesteresti la ea, apoi iesi din curte si urci pe munte la teste:h5 cred ca e cea mai simpla solutie, punte spate si cutie de papuc 4x4. rezolvi tu cumva si prinderile la arcuri, papucul are foi pe spate, nu? bafta, nu ai nimic de pierdut, doar de invatat. e si o masina simpla, merge aproape oricum... cine ti-a soptit ca am in spatele casei un deal pentru teste ???:h5 chiar asa si este... dupa de am dat jos toate plasticele si tapiseriile inutile, am si facut o tura sa vad cum se lipeste argila de gume... si melcul ... tzushti :ooo si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 (editat) Re: ucenicie cu flexul in mana Editat Decembrie 19, 2010 de Astral toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana Sigur o sa te distrezi...de multe ori ne troliam ore intregi si sus era bineinteles o Dacia...:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana Daaaa... :grin: Ale `reaku Dacii, cum fac ele off-road :wink: pe unde nici nu te astepti... :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: ucenicie cu flexul in mana Daaaa... :grin: Ale `reaku Dacii, cum fac ele off-road :wink: pe unde nici nu te astepti... :ha: Apropo :grin: de ce ziceam :wink: acum vreo saptamana..., musai sa o faci 4x4, altfel..., face cunostinta cu Tractozauru` :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: ucenicie cu flexul in mana din lipsa de fonduri, proiectul s-a inchis. cat a functionat, a functionat foarte bine. se poate inchide si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate