radu16b Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Va salut dragi colegi! . As vrea sa aud pareri despre acest model care are cutia de viteze automata. Cum se comport in noroi, cu o platforma, pe zapada... Mai vreau sa stiu daca vreun coleg are un asemenea model. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: As vrea pareri despre Frontera b 2.2D automat! despre motor numai de bine! am eu pe omega si sunt multumit... are vreo 340 000 km si inca este foarte ok. despre cutiile automate de frontera nu am auzit nimik... cred ca sunt putine... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: As vrea pareri despre Frontera b 2.2D automat! Si eu am aceiasi motorizare pe un opel vectra b si pot spune ca este un motor foarte fiabil, daca este ingrijit. De cutie nici eu nu stiu nimic, imi pare rau. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: As vrea pareri despre Frontera b 2.2D automat! Va multumesc. Poate totsi se gaseste un coleg care are si cutie automata pe acest model... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ius Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: As vrea pareri despre Frontera b 2.2D automat! motoru e ok.... si cutia daca ii schimbi uleiu si fitru neaparat.... cutimpu o sa ai pr cu instalatia electric la automat dar merge .....e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: As vrea pareri despre Frontera b 2.2D automat! motoru e ok.... si cutia daca ii schimbi uleiu si fitru neaparat.... cutimpu o sa ai pr cu instalatia electric la automat dar merge .....e ok Ca titlu informativ,filtrul de la cutie este incastrat in baie si costa 200 eur.Se schimba cu tot cu baie. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu16b Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: As vrea pareri despre Frontera b 2.2D automat! E bine de stiut! Multumesc colegul! Nu o consider o cheltuiala asa mare, din cate stiu uleil duce 40. 000 km, decie este rara operatiunea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate