bratu romeo Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Salut, In cartea tehnica pentru Freelander Td4 este indicat pentru agent de racire Havoline XLC sau orice alt lichid cu tehnologie OAT Este subliniat faptul ca numai acest tip de lichid poate fi folosit. Daca nu avem lichid de racire cu tehnologie OAT este indicat sa se completeze cu apa si interzice compeltarea cu alte formule conventionale. Culoarea antigelului pe care il are masina este roz, in concluzie este fara silicati. Bineinteles ca am completat cu ARAL SILIKATFREI si apoi m-am uitat in carte =)). Nu cred ac s eva intampla mare lucru dar e bine de stiut ca lichidul asta OAT are o durata de 6 ani intre schimburi sau 250.000 km si aduce o protectie marita motoarelro si componentelor. Mai multe amanunte aici: http://www.ehow.com/how-does_5790165_organic-technology-engine-coolant-work_.html http://www.uztexaco.com/cgi-bin/page1.cgi?p_lang=e&str=3&uprod=1120731987&upprod=1120732114&mtime=1120732551 Editat Decembrie 10, 2010 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Antigel OAT Texaco original cam foarte rar in Romania (este valabil pentru toate produsele). Restul ce vezi pe piata nu prezinta incredere (ex: Turcia). Asa ca poti baga linistit Aral. Vei schimba radiatorul mai repede decit normal. Si sincer spus nu cred ca as astepta 6 ani sau 250.000 km sa schimb antigelul. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Antigel OAT Hai ca p-asta cu cresterea temperaturii de inghet la dilutie mai mica n-o inteleg. Pai cind cumperi antigel scrie ex. pe bidon ca nediluat ingheta la -50 si 1;1 ingheata la -25. Care-i logica? '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 (editat) Re: Antigel OAT Si mie mi s-a parut ciudat dar in specificatii, vezi linkul , scrie ca nediluat ingheata la -20 grade Dependence freezing point versus antifreeze concentration Attention! Freezing point of concentrated antifreeze is -20°С. Este ultimul tabel . Observatia ta este corecta, am scris exact invers, prin folosirea de antigel 100% pentru completare creste concentratia si scade punctul de inghet. Multumesc de observatie PS Am gasit astazi TEXACO XLC fabricat un UE si distribuit de Chevron Belgia la pretul de 20 lei /litru Editat Decembrie 11, 2010 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Antigel OAT azi am vazut ca putin cam 1 cm antigelu sub minim ...pot sa complectez cu apa ? Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Antigel OAT azi am vazut ca putin cam 1 cm antigelu sub minim ...pot sa complectez cu apa ? Da poti doar sa fie distilata de preferabil Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Antigel OAT Poti cumpara un kil de antigel si un kil de apa distilata , le amesteci pe amandoua intr-o sticla de 2 kile si apoi "complectezi" cat este nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate