bogthebat Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Am cautat prin posturi dar nu am gasit mai nimic despe Pajero din 2003. As vrea sa stiu, asa cum ii zice si titlul sa aflu partile bune si partile rele.... Astept comentariile posesorilor:tk "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Vad ca nu "se baga" nimeni...asa ca va zic eu ce am aflat: minusuri consum relativ mare in oras, multa electronica, piese destul de scumpe, impozit mare Plusuri : masina fiabila, echipare generoasa in standard (2003) .... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Am un asfel de autoturism,consumul putin ridicat,in rest ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" imi permit sa raspund la intrebarea ta cu o alta intrebare: de ce crezi ca la anii astia sunt atat de ieftine? practic un pajero din 2003 - 2005 si chiar si mai nou se gasesc garla ( indiferent de varianta) incepand de la 7-8.000 de iepuri. pana sa raspunzi: vezi ce preturi au masini din seriile landcruiser la aceeasi ani. cel putin dublu. oare de ce? pe mine unul ma tenta ideea unei astfel de masini insa am aflat de la mai multi mecanici ca sunt destul de slabute...prima se duce pompa de injectie...urmeaza chiulasa, elctronica, etc. acum chiar daca ai noroc sa gasesti una care sa mearga fara probleme tot este riscant. Numai gandindu-ma cat m-ar costa daca mi-ar cadea ceva si deja imi piere cheful de pajero generatia asta. pacat, caci altfel aratau destul de ochios zic eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" imi permit sa raspund la intrebarea ta cu o alta intrebare: de ce crezi ca la anii astia sunt atat de ieftine? practic un pajero din 2003 - 2005 si chiar si mai nou se gasesc garla ( indiferent de varianta) incepand de la 7-8.000 de iepuri. pana sa raspunzi: vezi ce preturi au masini din seriile landcruiser la aceeasi ani. cel putin dublu. oare de ce? pe mine unul ma tenta ideea unei astfel de masini insa am aflat de la mai multi mecanici ca sunt destul de slabute...prima se duce pompa de injectie...urmeaza chiulasa, elctronica, etc. acum chiar daca ai noroc sa gasesti una care sa mearga fara probleme tot este riscant. Numai gandindu-ma cat m-ar costa daca mi-ar cadea ceva si deja imi piere cheful de pajero generatia asta. pacat, caci altfel aratau destul de ochios zic eu. Bravo maestre! Omul a cerut si el niste pareri pro sau contra despre masina iar matale l-ai lamurit definitiv...! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" era si greu sa nu lezez vreun proprietar de pajero. omul a cerut pareri pro si contra. eu am fost contra pentru motivele enumerate mai sus. cu ce l-am lamurit eu definitiv? fiecare face ce vrea cu banii lui, eu am fost direct interesat sa cumpar o astfel de masina si din motive rationale am renuntat. poate gasesti tu spre exemplu sa-i spui si motivele pro ca mie la ora asta imi scapa.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 (editat) Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Hai sa nu poluam topicul omului , puteai sa-i dai de inteles m-ai elegant ! Noroc si sanatate! Editat Decembrie 11, 2010 de scaiceanu marian Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Nu baga in seama tot ce scrie pe aici.Piesle nu sunt chiar atit de scumpe iar chestiile cu pompa de injectie,chiuloasa sau electronica sunt timpenii.Pentru o masina de famile concediu sau iesiri pe drumuri de munte este ideala.Dezavantaje-impozit mare 4600 lei,consum cam 10 afara si 14 in oras[e mult e putin tu decizi] iar preturi in comparatie cu LC e mai mult de discutat. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" La 3.2 se duce un rahat de senzor din pompa de injectie. E drept, poate sa pice, poate sa nu, poate azi, maine sau peste 5 ani. Dar de obicei pica. Si cand pica, nu se poate repara, decat schimba, pompa cu totul, iar costul ei SH e undeva pe la 1000-2500 E. Nu-mi sariti si mie in cap, titlul scrie foarte clar: ""plusuri" si "minusuri"" . Lasand asta la o parte, restul sunt plusuri, alta intretinere scumpa nu are, iar per general, e o masina chiar ok. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Multumesc celor care au scris!. M-am hotarat: mai multe minusuri, decat plusuri....:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mr.D Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Ma scuzati, sunt nou, novice, insa thread`ul asta a fost cel mai lame thread din cate am vazut pana acum. Nici unul din cei care si-au dat cu parerea nu sunt posesori de un astfel de model, insa cel putin unul a spus ca "a auzit el ca...." Eu unul m-am hotarat pe un 2002 3.2 SWB automat...zilele astea il voi ridica de la dealer. Hotararea am luat-o dupa multe criterii pe care n-o sa le insir aici, insa care tine de fiabilitate, dotari si nu in ultimul rand scop. Si am luat aceasta decizie dupa ce am studiat problema timp de vreo 3 luni. In prima faza am plecat pe ideea unui HDJ la care inca visez, insa intr-un final am ajuns la Shogun, dupa un drum f lung, cu rasturnari de situatii spectaculoase :) In fine, concluzia legata de fiabilitatea masinii a fost trasa dupa ce am citit parerile detinatorilor acestui model, pareri impartasite pe autotrader, cel mai mare trader auto de pe internet din uk dar si dupa discutia avuta cu un prieten care a lucrat la un dealer Mitsu. Revenind la acest thread frapant este ca un om a luat o decizie ca urmare a discutiilor care au avut loc aici; stiu ca este un thread vechi insa orice alt incepator, amator, etc care s-ar interesa de subiect, asa cum am facut eu, ar putea da peste acest thread si ar putea trage o concluzie eronata. In final imi cer scuze daca am facut pe cineva sa se simta lezat, insa obiectivitatea mesajelor, mai ales in cazul unui om care vrea sa investeasca niste bani, cred ca e cruciala. PS: zicea cineva de Toyota (pe care repet, o admir ca si brand, am in familie SUV apartinand marcii) ca tine la pret, etc....am auzit, daca tot vorbim din auzite, de la 2 surse diferite, un utilizator al forumului, care e de luat in considerare si de la un prieten care lucreaza la Toyota, ca motoarele 3.0 d ar avea ceva probleme. La fel am auzit si de Patroalele 3.0d. Sunt astea motive suficiente ca sa nu mai cumperi masinile respective? Nu prea cred. Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Daca va mai este de ajutor userul Tatarosu are un Pajero lung cu motorizare de 3.2 litri diesel model mai nou nu stiu exact anul doar ca parca este manual nu automat.Luati legatura cu el nu prea sta pe forum dar ieri spre exemplu a fost sau aruncati o privire la aria dedicata masinii lui. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Pt Mr. D: Felicitari pentru hotarare! Eu zic ca nu o sa-ti para rau! Colegul de forum Stanley are V80 SWB de 3,2 cu 200CP, si vreau sa-ti spun ca am fost placut impresionati de cum se comporta in conditii diverse de drum. Abia astept sa ne-o prezinti.:br:h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Mr. D, felicitari pt alegere si sa te bucuri de ea la maxim!:h5 Daca-ti spun ca si eu tot de la hdj80 am ajuns la pajero mk3....poate o sa razi....si tot prin rasturnari spectacuoase/neasteptate de situatie.... Chintesenta modelului astuia cred ca e calitatea de a merge (niscaiva pregatit mt-uri,praguri, scuturi) in aproape toate locurile in care merg suratele 'mai mari' si mai fioroase, dupa care te sui pe asfalt si merge cu 160-180 cruise in concediu....intr-un confort greu egalabil in banii astia, consumul asta, etc. Al meu e automat, si pe masina asta, nu as da-o pe o cutie manuala:grin:....combinatia 3.2 did + reductor + blocant centru+spate + cutia asta automata chiar il face catarator iscusit, ca sa zic asa:) 80-ul este altceva, un alt spectacol ;) Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" ai uitat sa zici ca pajero mk3 are suspensie independenta fata de hdj80 :grin: Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" Iar ca o completare la faptul ca are suspensie independenta: noi cu un kit de suspensie +5cm chiar ridicam garda la sol cu 5cm, fara sa punem roti mai mari :wink:, spre deosebire de masinile cu punti rigide, unde sunt necesare si obligatorii ambele pentru a ridica puntile de la pamant. Iar daca punem roti mai mari, diferenta se adauga la inaltime... iar cu putina maiestrie, daca chiar vrei s-o modifici serios, se poate face si body lift. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mr.D Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 (editat) Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" ok guys, masina poate fi vazuta aici :) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63501-Shogun-SWB-3.2-did-2002-Equippe&p=700017#post700017 Un prieten care a lucrat la Mitsubishi Romania si care a avut 3.2`ul SWB mi-a spus referitor la problema pompei de injectie ca e adevarat, poate sa cada sau nu, dar ca poate fi reparata, evident de cineva care are interesul sa o repare si nu sa ia pielea de pe client vanzandu-i una noua. Daca o fi adevarat sau nu, nu mai stiu, insa ar fi interesant de stiut daca se poate repara si cine ar putea sa faca aceasta operatiune. Editat Mai 13, 2011 de Mr.D Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Pajero 2003 3,2 TD automat - "plusuri" si "minusuri" @ Mr.D poti sda lasi un pm cu tel baiatului de la Mitsubishi , as avea nevoie (contra cost bineinteles) de cateva sfaturi etc. de la el SWB 3,2 D AN 2003 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_bc Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 lamuriti-ma va rog, 3.2 exista si cu blocant spate si fara ? Ma intereseaza achizitionarea uneia cu blocant pentru a o modifica si folosi mai mult in offroad. Ce ar trebui sa caut mai exact ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate