urszilla Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 s-a belit motorasul cica si a murit pompita de la bazinetul cu lichid de spalat geamuri ( la un jimny 2006 benzinos)...bine intentionat am sunat dupe una noua si am ramas ca pacientul dentistului... se poate pune altceva? vreun "inlocuitor" mai domestic la pret? are cineva vreun sh in stare de lucru? urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: pompita de la spalatorul de geamuri sa inteleg dupa semnatura ca e jimny, corect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: pompita de la spalatorul de geamuri da...si din semnatura, da si din textu cu esplicatiunea pricinei...:wink: urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: pompita de la spalatorul de geamuri te-am intrebat, ca am dezmembrat o vitara si poate merge pompita de vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: pompita de la spalatorul de geamuri nu ma pricep absolut diloc...da poate ne spune cineva...:wink: urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate