Mugur Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Ce mai vedem prin Bucuresti !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 mi-ai luat-o inainte, azi o pozasem si eu. Masina o stiu mai demult, era parcata acum citiva ani buni tot pe acolo intr-o stare jalnica. Se pare ca omul a restaurat-o in timpul asta. :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Al naibii maniac! Interiorul cum este?? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 e inmatriculata la noi? Nu am vazut-o Uite ce am gasit eu pe la Gheorghieni acum cateva luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 e inmatriculata la noi? Nu am vazut-o ------------------------------------------------------------------------------------------------- Da, este inmatriculata; o vei vedea cand vei veni la mine - suntem oarecum vecini !.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 e inmatriculata la noi? Nu am vazut-o ------------------------------------------------------------------------------------------------- Da, este inmatriculata; o vei vedea cand vei veni la mine - suntem oarecum vecini !.. :grin: Nu intra si pe forum? Sa avem si asa ceva pe aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 ...Uite ce am gasit eu pe la Gheorghieni acum cateva luni. stie cineva de acest land rover ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate