Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jimny 2006 cutie viteza probleme.

ionica77

Postări Recomandate

am un jimny din 2006 cutie viteza automata si am o mare problema nu schimba dect 3 trepte de viteza,se poate sa fie cutia numai cu 3 viteze cum au unele vitara sau este o problema din cutia de viteza,daca sa mai confruntat cineva cu asa problema poate sa imi dea un sfat.multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator rat_vitara

Re: jimny 2006 cutie viteza probleme.

poate este cumva dezactivat overdrive-ul?

La vitara automata cu 4 viteze exista un buton care dezactiveaza O/D (adica viteza a 4a). in momentul in care O/D este activat se aprinde un bec galben in bord care te avertizeaza asupra acestui fapt.

Link spre comentariu

Jimny are o cutie automata cu un fel de AGS(Adaptive Getriebe Steuerung), prin care are cateva programe memorate de interval si fel de schimbare a vitezelor.

Invata stilul de mers si suprafata pe care ruleaza, asta in teorie cel putin.

Are 4 viteze, ultima fiind de overdrive. Daca nu intra in ultima treapta pana nu se incalzeset motorul, nu este o problema asa fac mai toate cu AGS, in schimb daca nu intra in ultima treapta nici dupa ce s a incalzit atunci intradevar s ar putea sa ai o problema.

Oricum fa un service al cutiei, (ulei + filtru), dar i o spun din proprie experienta sa te duci sa faci asta la un service care se ocupa express de asta.

Eu am vazut in germania cand mi au schimbat uleiul in cutie, am ramas tampit, este un "ritual" foarte interesant.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

sa schmbat uleiul un cutie la un service dar tot asa merge,nici dupa ce se incalzeste nu schimba mai mult de 3 trepte la viteza de 100km/h am 5000.rot/min,si se simte cum schimba vitezele dar mai mult de 3 viteze nu schimba,dupa ce am schimbat uleiul am facut 200km si tot asa merge nu sa schimbat nimic.

Link spre comentariu

Ce ulei s-a pus in cutie? Fabricantul specifica Dexron III (sau 2e, dar asta nu se mai gaseste si oricum prima varianta e mai buna).

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

in sfarsit am reusit sa fac sa mearga cutia de viteza automata,era un singur defect: input speed senzor,senzorul se afla deasupra cutiei de viteza se vede foarte foarte greu si se ajunge foarte greu la el,era rupta mufa,in seara asta la-m scos afara si am lipit mufa si merge acuma ca racheta.:y

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare