ciocky Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 salutare, am o mica problema, vreau sa achizitionez un disco 2, td5 din 2001 cutie automata, si stau in cumpana pentru ca are un zgomot gen tzac cand intra in reverse. am gasit cv pe forumurile britanice ca ar fi o probl comuna a cutiei de transfer din lipsa uleiului .., a avut cnv o probl asemanatoare, nu vreau sa il cumpar si poi sa stau sa schimb cutia sau diferentialul. multam anticipat pentru pareri Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: zgomot cutie automata Face acel tzac si in panta si pe orizontal, dar mai ales oprit total? Face tot timpul? Daca da si nu vrei sa faci nimic la masina mai bine renunta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocky Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: zgomot cutie automata Face acel tzac si in panta si pe orizontal, dar mai ales oprit total? Face tot timpul? Daca da si nu vrei sa faci nimic la masina mai bine renunta. in panta nu am incercat, dar in mers are si o balbaiala la schimbare si a mai dat si un kickdown urat, vanzatorul mergea mai accelerat, probabil sa ii schimbe bine ..., e vorba de un disco 2 2.5, 2001 inmatriculat pe bulgaria, albastru inchis, stie careva jucaria si eventual problema? http://www.auto.ro/land_rover-discovery/717278.html Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate