Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca?

cristi69

Postări Recomandate

Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca?

Mda...milioane.....

Eu sunt mai linistit...as vrea ca suspensia mea sa vina cu mosul de la Londra la Bucuresti......ca altfel face transportul cit nu dau:ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu vreau de la Mosu....sanatate ptr mine si ai mei....iar ptr Mitza...un siroco...un troliu...un set de gume turbate ptr teren...si combustibil in rezervor....cat mi-ar trebui mie :grin:

Link spre comentariu

Sanatate pentru fica mea si putere sa acopar gaurile negre din buget......

DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA!

-DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1

Link spre comentariu

Banuiesc ca ziarul il vrei ca ambalaj la cele pomenite........:ha:

nu...cred ca e pentru bucuria de pe urma ....

oricum...tare dorinta gusterului, dar cred ca locatia e gresita, ca aici e f simplu de realizat, uite, sambata eu am sters prima parte a dorintei lui...

eu imi doresc sa pot construi cabana mult visata la munte...respectiv banii de materiale

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

nu...cred ca e pentru bucuria de pe urma ....

oricum...tare dorinta gusterului, dar cred ca locatia e gresita, ca aici e f simplu de realizat, uite, sambata eu am sters prima parte a dorintei lui...

eu imi doresc sa pot construi cabana mult visata la munte...respectiv banii de materiale

da , ziarul il vreau pentru bucuria de pe ura, nu e fericire mai mare ca dupa o masa copioasa sa stai pe tron si sa citesti ziarul. stiu, merge si cu laptopul, dar nu acelasi lucru

Link spre comentariu

si eu vreau o gramada, dar daca mi le aduce mosu' pe toate ...dispare farmecul de a ne zbate ca pestii pe uscat :ha:

... deci multa sanatate tuturor, pt restul ne descurcam.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Eu vreau sanatate pentru familie si un set de gume de iarna pentru roscata (Aro). Si sanatate pentru toti forumistii :banana

LE: A venit mosul cu doua daruri: un set de gume Insa Ranger si o factura... :ha:

Editat de hbogdan
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
Link spre comentariu

Nu m-a vizitat Mos Craciun dar m-a vizitat curierul care mi-a adus fluturasul de salariu, asa ca acum ma duc la LandAtelier sa imi iau proiectoare si il pun sa se imbrace in mos craciun !!

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Eu nu vreau sa primesc nimic de la mosul.....voi inca nu stiti?

Santa Claus doesn't exist , your parents tell lies and have sex :top

Never stop exploring
Link spre comentariu

Mosule, trai-ti-ar renii, as vrea vreo cateva chestii:

1. Mai risipeste prostii din calea mea

2. In caz ca nu poti chestia asta, sanatate vreau ca sa ma pot strecura printre ei ca-s ai dreacu de multi

3. Daca nici nr.2 nu poti, un strop de noroc mi-ar fi de folos ca sa nu am parte de ei in fiecare secunda a existentei mele

4. Dar cum stiu ca ai tolba sparta si pana la mine la usa ramai cu un rahat, pune-l, te rog, chiar la iesirea din apartament. Ca sa calc in el, sa te-njur si sa ma-ntorc in casa si in felul asta macar intr-o zi sa scap de idioti

5. In rest...adu-mi o masina, plateste tu ratele in banca, ia-ti tu o nevasta si fa-i un copil tampit si isteric care sa semene din prima cu tine: barbos, rosu si mincinos si care la 18 ani sa se cace-n sacul tau exact cat trebuie ca sa-l deserti din nou la usa mea!

Da-te-n kilu meu de Mos!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare