cristi69 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Cereri,petitii,doleante pentru Mos Craciun,puneti-le aici si cine stie poate chiar se indeplinesc.:ypu:ypu:ypu Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Vreau propriul meu rally. Sau banii necesari...(19.000.000,-€) Promit ca voi merge in continuare la serviciu. Doar concediul va avea alta durata:grin:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Mda...milioane..... Eu sunt mai linistit...as vrea ca suspensia mea sa vina cu mosul de la Londra la Bucuresti......ca altfel face transportul cit nu dau:ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? eu vreau de la Mosu....sanatate ptr mine si ai mei....iar ptr Mitza...un siroco...un troliu...un set de gume turbate ptr teren...si combustibil in rezervor....cat mi-ar trebui mie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Un bilet cu 5 numere castigatoare la loto 6/49. Restul, vine de la sine. Oricum, am fost modest, nu am zis ca le vreau pe toate 6 :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Eu doresc sa castige KLEZ LA LOTO...... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Sanatate pentru fica mea si putere sa acopar gaurile negre din buget...... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Sanatate la intrega familie si un dif.blocabil la buton pt englezoaica mea! Ce bine e sa fii copil si sa-l astepti pe MOSU .... Umblati cu bine! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? un borcan mare cu cirnati de porc facuti acasa si bagati la untura, vreo 2 sunci afumate si un metru patrat de sorici, cu restul ne mai descurcam. a, si un romania libera numai pagina de anunturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Banuiesc ca ziarul il vrei ca ambalaj la cele pomenite........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Banuiesc ca ziarul il vrei ca ambalaj la cele pomenite........:ha: nu...cred ca e pentru bucuria de pe urma .... oricum...tare dorinta gusterului, dar cred ca locatia e gresita, ca aici e f simplu de realizat, uite, sambata eu am sters prima parte a dorintei lui... eu imi doresc sa pot construi cabana mult visata la munte...respectiv banii de materiale forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Decat sanatate pentru toti cei pe care ii cunosc, si cam atat, ca in rest mai vedem ce-o sa fie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Mosule, fa si tu un gest si gaseste-mi alt loc de munca. Si un Suzuki samurai :ypu Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? nu...cred ca e pentru bucuria de pe urma .... oricum...tare dorinta gusterului, dar cred ca locatia e gresita, ca aici e f simplu de realizat, uite, sambata eu am sters prima parte a dorintei lui... eu imi doresc sa pot construi cabana mult visata la munte...respectiv banii de materiale da , ziarul il vreau pentru bucuria de pe ura, nu e fericire mai mare ca dupa o masa copioasa sa stai pe tron si sa citesti ziarul. stiu, merge si cu laptopul, dar nu acelasi lucru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Eu doresc ca mosul sa aduca sanatate ! p.s. cred ca vine...:grin: Ndd8AxxqvjI https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? si eu vreau o gramada, dar daca mi le aduce mosu' pe toate ...dispare farmecul de a ne zbate ca pestii pe uscat :ha: ... deci multa sanatate tuturor, pt restul ne descurcam. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 (editat) Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Eu vreau sanatate pentru familie si un set de gume de iarna pentru roscata (Aro). Si sanatate pentru toti forumistii :banana LE: A venit mosul cu doua daruri: un set de gume Insa Ranger si o factura... :ha: Editat Decembrie 17, 2010 de hbogdan Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Nu m-a vizitat Mos Craciun dar m-a vizitat curierul care mi-a adus fluturasul de salariu, asa ca acum ma duc la LandAtelier sa imi iau proiectoare si il pun sa se imbrace in mos craciun !! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Eu nu vreau sa primesc nimic de la mosul.....voi inca nu stiti? Santa Claus doesn't exist , your parents tell lies and have sex :top Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? eu imi doresc doar multa sanatate mie si familiei mele si intelegere, si bineinteles toate cele bune tuturor de pe aici!sarbatori fericite si Mosul sa va aduca tot ce va doriti!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? Mosule, trai-ti-ar renii, as vrea vreo cateva chestii: 1. Mai risipeste prostii din calea mea 2. In caz ca nu poti chestia asta, sanatate vreau ca sa ma pot strecura printre ei ca-s ai dreacu de multi 3. Daca nici nr.2 nu poti, un strop de noroc mi-ar fi de folos ca sa nu am parte de ei in fiecare secunda a existentei mele 4. Dar cum stiu ca ai tolba sparta si pana la mine la usa ramai cu un rahat, pune-l, te rog, chiar la iesirea din apartament. Ca sa calc in el, sa te-njur si sa ma-ntorc in casa si in felul asta macar intr-o zi sa scap de idioti 5. In rest...adu-mi o masina, plateste tu ratele in banca, ia-ti tu o nevasta si fa-i un copil tampit si isteric care sa semene din prima cu tine: barbos, rosu si mincinos si care la 18 ani sa se cace-n sacul tau exact cat trebuie ca sa-l deserti din nou la usa mea! Da-te-n kilu meu de Mos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Mos Craciun-Ce doriti sa va aduca? nene, zau ca mi-am facut portia de ris . nici macar cearta cu sefu care incepe peste nici 2 ore nu ma mai poate supara azi:ha::tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate