Vizitator RaduG Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Salutare tuturor, De 3 zile sunt fericitul posesor al unui LR Discovery 1 din 1994, adusa din UK si habar nu am cum se foloseste diferentialul - H, L, OFF, LOCK. Stiu ca suna stupid dar in principiu stiu ca pe H se tine cand mergi pe drum normal. L este pentru situatiile cand ai nevoie de super putere in roti: urcat pante abrupte, iesit din situatii nasoale. Am luat-o pentru a ma scoate din noroiul de pe drumul din fata casei. Noroi din care am fost de 2 ori scos de vecinul cu un Pajero, eu avand un Ford Mondeo. LR este nemaipomenit, ma distreaza la maxim sa ma bag cu el prin noroaiele din jurul casei :grin: Cel care mi-a vandut masina nu a stiut sa imi explice exact cum se foloseste diferentialul! Mi-a spus ca cel mai bine este ca acel schimbator mic sa stea in pozitia din dreapta jos "H", iar daca e nasoala rau treaba, adica daca raman blocat in noroi sa dau in stanga sus si ar trebui sa ma scoata. Dar cum ajung pe drum normal sa o trec inapoi in dreapta jos. Ajutati va rog un incepator intr-ale The best 4x4 by far :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate