Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

diferential LR Discovery

Vizitator RaduG

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

De 3 zile sunt fericitul posesor al unui LR Discovery 1 din 1994, adusa din UK si habar nu am cum se foloseste diferentialul - H, L, OFF, LOCK. Stiu ca suna stupid dar in principiu stiu ca pe H se tine cand mergi pe drum normal. L este pentru situatiile cand ai nevoie de super putere in roti: urcat pante abrupte, iesit din situatii nasoale.

Am luat-o pentru a ma scoate din noroiul de pe drumul din fata casei. Noroi din care am fost de 2 ori scos de vecinul cu un Pajero, eu avand un Ford Mondeo.

LR este nemaipomenit, ma distreaza la maxim sa ma bag cu el prin noroaiele din jurul casei :grin:

Cel care mi-a vandut masina nu a stiut sa imi explice exact cum se foloseste diferentialul! Mi-a spus ca cel mai bine este ca acel schimbator mic sa stea in pozitia din dreapta jos "H", iar daca e nasoala rau treaba, adica daca raman blocat in noroi sa dau in stanga sus si ar trebui sa ma scoata. Dar cum ajung pe drum normal sa o trec inapoi in dreapta jos.

Ajutati va rog un incepator intr-ale The best 4x4 by far :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare