landy Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Sa ne traiesti si sa fii sanatos...:x. E pregatita aghiazma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La Multi Ani Florine. La fel si ficei tale Larisa. Sanatate maxima si pregateste "aghiasma" ca venim. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! :x :B :gr1 :dr :bleah Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La Multi Ani si multa multa sanatate :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La Multi Ani! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La multi ani Florine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La multi ani !:2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! la multi ani, sanatate si multa fericire AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La multi ani si multa sanata intregii familii! :Gr Si nu in ultimul rand ROCK:bannana 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La Multi Ani cu multa multa sanatate si mult noroc atat tie cat si fiicei tale :x tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La multi ani ! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La multi ani Abru! Cand mai vii pe la Baia Mare? Ah nu, stai, invers, cand mai vin io pe la Baia Mare? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! Multumesc nevestei mele pentru cadoul facut acum 25 de ani ( fica mea ) tuturor pentru urari unora pentru placerea de a sarbatorii impreuna altora pentru ca mi-au aranjat curtea :bx... stiu ei despre ce e vorba, si am sa pun si poze :ha: pentru cadourile surpriza pentru filmulet si nu in ultimul rand celor care mai tin minte drumul catre Maramures :old si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! Multumesc nevestei mele pentru cadoul facut acum 25 de ani ( fica mea ) Stiu ca suna ciudat ... dar ai facut copil la 9 ani ?? :ha: Sanatate multa :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! Stiu ca suna ciudat ... dar ai facut copil la 9 ani ?? :ha: Sanatate multa :x da mai .... ai dreptate ... acum 9 ani... nu 25 ma ce tare esti tu pe feliuta..... te-as vedea eu dupa cata solutie de spalat pe interior am baut ieri.... si a mai fost si vin fiert si daca nu uit cred ca si ceva coniac... sau ??? mi-e frica sa suflu pe monitor ca se lichefiaza....:2dr aaaa uite ce fac unii cand le dai jucarii pe mana... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! aaaa uite ce fac unii cand le dai jucarii pe mana... [ATTACH=CONFIG]93950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]93949[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]93948[/ATTACH] Se pare ca te`ai distrat grozav de ziua de nastere :br :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! eu ???!!! sa vezi ceilalti cam cum s-au distrat .... imagineazati-l pe Max la volanul "bolidului".... sssst .... sa nu spui la nimeni, dar o sa pun si poze ...:ha: :ha: extraordinar ....:ha: deja ma doare stomacul de ras ....:ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: La Multi Ani ABRUDILA !!! La multi ani ,am scris cu intirziere dar mai bine mai tirziu decit niciodata :old:x:x:x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate