ra4x4 Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 respectand regulamentul: prezentam fhero-ul meu in haine noi (lift+gume) foarte tare si zapada si jucaria, aviz amatorilor nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Baga detalii si preturi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit S-o stapanesti sanatos! Frumoasa. Ce gume ai pe ea si cum se comporta pe zapada ? Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Merci de urari, la fel si voua Cat despre bugete: masina e din 96' cost initial 3400 euroi lift+gume aproape 1000 euroi si cu asta m-am cam oprit...deocamdata Gumele sunt mastercraft courser 235/75R15 de iarna cu cuie..., luate de pe-aici, merci lui Dan Cat si despre comportamantul lor... Am stat mult pe ganduri ce gume sa aleg. concluzionand, am mers pe iarna absolut, tinand cont ca le voi folosi cu predilectie pe drumuri forestiere, iesiri de wkd, distractie asa mai soft Pot sa dau si un verdict absolut tehnic, am incercat astazi o panta (zapada mica 3-4 cm)dar inclinatie aprox 20-25 grade, eu am reusit mai sus cu putin decat un freelander cu gume de iarna, dar bine mai jos decat un galoper cu BFG MT! Asadar am concluzionat, MT-urile muscau mai bine din iarba/pamant decat cuiele mele... In schimb am convingerea ca pe drum acoperit de zapada batatorita ale mele sunt superioare. Deci consider ca am facut alegerea buna ptr ceea ce vreau eu sa fac cu fhero... nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Salut. Sa ii fie de bine (masinii) si sa o conduci cu placere. O intrebare am si eu, cum lumineaza proiectoarele? Am si eu patru montate pe masina dar din pacate nu am apucat sa ii fac instalatia electrica pentru ca m-a lasat ambreiaj-ul la rabla si nu mi-a mai ars de tras fire pana nu merge singura pe roti. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit reflectoarele sunt in aceleasi stadiu in care le-am dobandit pe masina (ne-legate), le-o venii si lor vremea iarna asta nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Stiu gumele de aici de pe forum. Nu ar trebui sa ai probleme cu ele. Pe mine ma intereseaza lift-ul. Ce ai schimbat ? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Merci de urari, la fel si voua Cat despre bugete: masina e din 96' cost initial 3400 euroi lift+gume aproape 1000 euroi si cu asta m-am cam oprit...deocamdata Gumele sunt mastercraft courser 235/75R15 de iarna cu cuie..., luate de pe-aici, merci lui Dan Cat si despre comportamantul lor... Am stat mult pe ganduri ce gume sa aleg. concluzionand, am mers pe iarna absolut, tinand cont ca le voi folosi cu predilectie pe drumuri forestiere, iesiri de wkd, distractie asa mai soft Pot sa dau si un verdict absolut tehnic, am incercat astazi o panta (zapada mica 3-4 cm)dar inclinatie aprox 20-25 grade, eu am reusit mai sus cu putin decat un freelander cu gume de iarna, dar bine mai jos decat un galoper cu BFG MT! Asadar am concluzionat, MT-urile muscau mai bine din iarba/pamant decat cuiele mele... In schimb am convingerea ca pe drum acoperit de zapada batatorita ale mele sunt superioare. Deci consider ca am facut alegerea buna ptr ceea ce vreau eu sa fac cu fhero... salut, sa ai noroc de ea . te intreb si eu ca baghy : ce ai lift-at la ea si la cine? ca daca tot suntem vecini... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Si eu tot cu lift-ul sunt curios. Te rugam nu ne tine in suspans! :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Nu ai umblat si la barele de torsiune? Liftul de 5 centimetri a intrat fara probleme? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit barele am inteles ca au fost puse la maxim... despre probleme, inafara unui furtun de la radiator care a trebuit tras putin in spate ca sa nu loveasca paleta de la ventilator in el, nici o alta problema, merge ca unsa si e foarte inalta... nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: fhero innoit Si nu e mai saltareata cu barile puse asa? Asa am inteles citind prin anumite locuri pe forum. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: fhero innoit BRAVO ,FRUMOS ! Acum cu inaltarea astsa sa ai grija la sarituri! la revenirea pe pamant se vor rupe aproape sigur barile de torsiune! Asa ca la hopuri mai subtire cu acceleratia! Urca pe zapada mt -ul dar afanata. p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: fhero innoit nu ma arunc la sarituri, desii Arpi nu mi-ar fi spus sa am grija la asta, dar orcim merci apropos, am mai fost intrebat si am uitat initial-am inlocuit si telescoapele cu OLD MAN EMU nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: fhero innoit Pai da ca asa ziceai acum cateva saptmani. Inseamna ca ai o Feroza cu o suspensie de invidiat. Care e diferenta fata de comportamentul initial? Telescoapele astea noi se simt cumva? Din cate stiu nu sunt mai lungi decat cele originale dar probabil rezista mai bine in off-road. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: fhero innoit pot sa spun ca are comportament mult inbunatatit fata de ceea ce era probabil originalele erau praf important pentru mine acum e ca nu mai scutura cum scutura, nu mai are balansul care il avea ( necontrolat si absolut periculos, mai ales pe asfalt) in off, mi-e greu sa spun ptr ca nu l-am testat, dar banuiesc ca e peste ceea ce a fost si numai pentru ca sunt niste telescoape dedicate deci recomand nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: fhero innoit si halatul ?cat?:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: fhero innoit Am si eu o intrebare pt ca ori nu mai vad bine, ori nu mai stiu sa citesc, ori ambele : ce model e masina asta ? Daihatsu inteleg, dar FHERO sau scrie altceva in titlu ? :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: fhero innoit sigur ca e Daihatsu, doar numele de "scena" e Fhero adica un erou din fier...ca sa fie clar, asa e daca nu avem animal de casa, dam nume la jucarii!! nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: fhero innoit nu ma arunc la sarituri, desii Arpi nu mi-ar fi spus sa am grija la asta, dar orcim merci apropos, am mai fost intrebat si am uitat initial-am inlocuit si telescoapele cu OLD MAN EMU Eu zic ca sunt sanse marite daca ai cursa mai mare la flexare! Logic nu? Asta am aflat si eu de la veterani in off!:banana p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: fhero innoit da, e normal, ai dreptate, sa speram ca nu s-a rupe prea curand nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
damovis Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: fhero innoit reflectoarele sunt in aceleasi stadiu in care le-am dobandit pe masina (ne-legate), le-o venii si lor vremea iarna asta Este simplu sa montezi la ele. Si io montat si functioneste. Are la partea dreapta in interiorul habitaclului unde shede motoru :bananaun releu care ia comanda de la un intrerupator din bord ( la mine e in partea stanga la volan, un pic mai jos) si mai ia un plus de pe bacterie care shede de-a stanga motorului, (drotu prin care trece corentu de la bacterie la mine e prevazut cu o siguranta fuzibila). De la releu, doua droate pana la felinar. Dac nu functioneste, trebuie verificat minusu' de la releu (la mine nu a facut contact) Spor la munca. Daca nu reusesti, contra cost :x ma deplasez la domiciliu clientului pentru consultatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate