cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Domnul Presedinte erai curios cu a iesit masina lui Bodan? Bodylift Flanse 32mm Malatesta 31x10.5x15 Amortizor de directie Rancho Servodirectie de Vitara Bara+Proiectoare :roll: Urmeaza repede:troliu,pinioane in grupuri. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 foarte fain o iesit masina felicitari PS: faci colectie de pinioane stock? asta rosie are 3,909 in grupuri...vreau si io :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 foarte fain o iesit masina felicitari si mai sunt in plan, pe langa reductii, overfendere mai mari, scari, roof rack, canistre etc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 si mai sunt in plan, pe langa reductii, overfendere mai mari, scari, roof rack, canistre etc :grin: speram sa aveti planuri si cu pinioanele ramase :grin: platesc mai bine ca rematu' :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 foarte misto a iesit masina, va miscati repede baieti! Asta e samuraiul cu elicoidale daca nu ma insel 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Asta e samuraiul cu elicoidale daca nu ma insel 8) Asta voiam sa intreb si io, unde-s arcurile ca nu se vad?? "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Asta e samuraiul cu elicoidale daca nu ma insel 8) Asta voiam sa intreb si io, unde-s arcurile ca nu se vad?? asta e un samurai cu elicoidale de fabrica. produs japonez. singurur vazut la noi de mine. :grin: coilovere pe fatza eli pe spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Asa arata suspenia,e mult mai confortabila dar mie mi se pare mai instabila la viteza. In rest mult mai misto decat foile de arc. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 beton bara de pe fata!!! :h5 tuparule unde gasesc si eu asa o bara pt patrolul meu?! PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Asa arata suspenia,e mult mai confortabila dar mie mi se pare mai instabila la viteza. In rest mult mai misto decat foile de arc. seamana cu cel de la Jimny ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Asta am facut-o eu. Pentru Patrol nu am facut,daca o sa fac te anunt. Luigi si Traco au model de bara pt Patrol. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Foarte fain o iesit tszuzuka din fata, mai este de lucru inca un pic pe la praguri si spate banuiesc. :al :al :al :al :al GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Momentan lucrez la bara spate a lui Sorin,can o sa fie cata si o sa o bada Bogdan o sa vrea si el :grin: De prguri nici nu se pune problema sa nu-i faca,da le face si el usor,usor. Asa a iesit bara fata a lui Sorin(vezi foto) Tie ce model iti place mai mult? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 foarte tare bara.are cumva si un pret asa ceva??......sau e nepretuita? ai cumva vreo poza si cu o bara spate de samurai? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 foarte tare bara.are cumva si un pret asa ceva??......sau e nepretuita? ai cumva vreo poza si cu o bara spate de samurai? 350-400E in functie de model. Cu bara spate nu am inca poze da o sa fac si pun pe forum. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 ok.abia astept sa vad.mersi. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 cu bara spate te pot ajuta eu iti pun o poza diseara daca ajung la masina http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Interesante semnalizatoarele de la bara aia. Unde le-ai gasit, ca as pune si io asa ceva pe partea laterala a platformei, cum are sprinterul ala lung, pt gabarit, ca e mica saraca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Iti pot face rost,vb la tel. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 A primit si scaune acaretul :grin: Urmeaza protectii praguri. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Super! :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 pisici! acum mi-a cazut fisa de unde imi era cunoscuta masina cand am vazut-o in oras: de pe forum :-P la o prima strigare, cam cat costa sa faci un samurache sa arate asa? ca toata lumea se uita dupa el! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 2000-2500E Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xmen Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. super a iesit :1 o sa iti fac si eu o vizita la garaj ... cat de curand suzuki vitara jlx 0734.333.153. niculaitad@yahoo.it Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 3, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. A mai primit volan,scari,overfandere. Acum se lucreaza la grupuri(4.57),2 canistre smechere si hi-lift pe usa spate si rooffrack. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate