suzuker Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. piesa :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. Samu rosu arata enervant de bine :grin: . daca nu era rosie cred ca pana acu..... si odata cu reductiile o sa fie si un pic de go nu numai de show 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. asaa.....de final 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. proiectorul din spate face toti banii :grin: PS: Misto a iesit pina la urma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. wicked! :1 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. A mai primit volan,scari,overfandere. Acum se lucreaza la grupuri(4.57),2 canistre smechere si hi-lift pe usa spate si rooffrack. de unde fac rost si eu de un bord ca asta ???al meu e ala patrat clasic de samurai . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. Daca imi fac eu bord de aluminiu cum intentionez ti-l dau pe al meu dar o sa dureze cateva luni bune pana o sa se intample :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Dedicatie pentru Ghita. Daca imi fac eu bord de aluminiu cum intentionez ti-l dau pe al meu dar o sa dureze cateva luni bune pana o sa se intample :grin: iti multumesc de pe acuma .!!apucate cat mai repede de treaba. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Dedicatie pentru Ghita. Oribil de frumos Ghita! :br Am tot citit de SJ80, acu le si recunosc, dupe grila fata si bara. :grin: Cum ati rezolvat pb. puntii fata fragile? Planetare HD sau ati lasat-o asa si se merge cu ea la off cu o cutie de planetare in spate? Gandalf am vazut ca si-a tras tibii de Toyota. Toate SJ80 sau Sierra, am vazut ca sunt cu apoperis de tabla, nici una decapotabia. Exista si varianta Hard/soft - Top sau doar cutie inchisa. Dc exista aveti un link? Ca si concluzie, se poate face ceva interesant pastrand puntile originale? Sau trebuie schimbate, ca dc da, asta poti face cu orice samu. Sj 80 e facut in Japonia sau Spania? Multumesc anticipat si daca mai aveti vesti de la Ghita, mai postati-le si pe forum. Nici pe blog nu se mai stie de el. Merci anticipat si inca o data felicitari pentru proiect! :ypu Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate