muresan Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Buna ziua, sunt posesor nou de Niva.Am cumparat de curand o niva , acum este la un atelier la sudat, antifonat..... ce nu stiu, daca ma poate ajuta cineva, care este treaba cu manetele de cuplaj, este una mica mai in fata si una mica mai in spate, care sunt pozitiile pentru greu-usor si care este pentru blocant diferential. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: probleme niva- solicit ajutor gasesti raspusurile aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48661-utilizarea-manetelor-pt-cuplare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: probleme niva- solicit ajutor asa si dupa cecitesti ce spuse colegu mai sus intri tot aci si ceri moderatorului sa inkida topicul ce l ai deskis ! sa o stapanesti sanatos , sa ni te prezinti si sa tii aproape , si ti faci timp si iei sectiunea niva de la cap la coada si cetesti ce am gagautit noi pe acilea :2dr VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
muresan Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: probleme niva- solicit ajutor scuze ca am deschis acest topic nou, am cautat ce ma interesat si nu am gasit, problema era conexiunea la internet ca era slaba. Multumesc pentru informatie si solicit moderatorului inchiderea acestui topic.....Prezentarea am facut-o la inregistrarea pe acest forum, sunt un pasionat al masinilor 4x4, am avut multe modele, inainte si dupa Revolutie. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate