maxx0772 Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Salutari, Care ar fi cea mai buna varianta la un pick-up 4x4, din punctul de vedere al incarcarii benei? Vreau sa achizitionez una noua si ma interesa mai degraba parerea celor care utilizeaza, nu neaparat a vanzatorilor. Ideea e ca ar trebui sa incapa montat in bena un rezervor de trasportat pesti vii (viviera se cheama, adica un rezervor umplut cu apa, o instalatie de oxigen si..pestii, bineinteles!). Fiind vorba si de accesul la ferma destul de des pe un teren accidentat, ma gandesc la 4x4 si nu la o duba cu sasiu normala. Toate bune! Mitsubishi L200 / 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Pick-up Salut, vad in avatar si in semnatura un L 200 cu 5 locuri si deduc ca nu te ajuta capacitatea benei, atunci iti recomand un Hilux cu 2 locuri 4x4, daca nici asta nu te ajuta uitate la F-uri incepand cu 350. Numai bine Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Pick-up Salut Detin si folosesc o Toyota Hilux cabina simpla, insa e 4x2. Cred ca are cea mai mare capacitate (ca volum) de incarcare dintre toate variantele de pickup-uri mici oferite pe piata noastra. Si, dupa parerea mea, e si cea mai robusta. Mai am, de asemenea, si un Isuzu D-Max (cabina simpla) care e 4x4, insa pare mai fragila si are bena mai mica. Daca tii neaparat sa mergi pe Toyota, ceea ce iti recomand si eu si o vrei si noua, nu cred ca ai sa gasesti in RO. Orienteaza-te spre Germania si pregateste vreo 23k de euro. Insa ia in calcul si taxa de poluare pentru un motor euro 4 fara filtru de particule de 2500 cmc, care anul asta a fost in jur de 3000 de euro si care la anul sigur nu va fi mai mica. Vezi ca la o reprezentanta din Moldova era un Hilux inmatriculata, 4x2, la vreo 30 k km la un pret foarte bun. Daca te intereseaza, da-mi pm si iti spun unde si suni la ei sa vezi daca o mai au. Depinde ce vrei sa faci cu ea, insa eu cu a mea cu cauciucuri bune si cu ceva incarcatura ma descurc aproape bine, tinand cont ca pe spate are LSD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Pick-up Sau un Dodge Ram. Am un prieten din Suceava care are asa ceva, fabricat prin 84. Bena e imensa, cabina e de 3 locuri, are 4x4, si ar putea intra lejer la categoria camioanelor la ce gabarit are :grin: . Acum, sa ai grija, sa nu ai ghinionul sa prinzi una cu motor pe benzina... Tot din clasa 4x4 cu lada mare, mi-a placut foarte mult Nissan PickUp King Cab. Are cabina putin mai mare ca cea simpla de 2 locuri, insa incap 4 (in spate are 2 locuri rabatabile, fata-in-fata) , iar bena nu e deloc zgarcita la spatiu. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Pick-up Salut, vad in avatar si in semnatura un L 200 cu 5 locuri si deduc ca nu te ajuta capacitatea benei, atunci iti recomand un Hilux cu 2 locuri 4x4, daca nici asta nu te ajuta uitate la F-uri incepand cu 350. Numai bine Da, are L200-le ala bengos cu roti de 35''.......chiar asa, de ce cauti alta masina ? Vrei sa aiba bena mai mare ? Cele din generatia masinii tale intr-adevar au bena mai mica si ca inaltime, iar cele din 2006-2007 o au mai mare : DIMENSIUNI BENA PICK-UP DOUBLE CAB : L x l x h MAZDA BT-50: 1530 x 1456 x 465 NISSAN NAVARA: 1511 x 1560 x 457 TOYOTA HILUX 1520x1515x450 MITSUBISHI L200 1325X1470X405 La generatia 2009, au marit iarasi bena la L200, dar nu stiu sa-ti spun cu cati cm..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxx0772 Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Pick-up Cea de care ma interesez e strict pentru utilitate de transport, dar tinand cont de accesul destul de frecvent pe drumuri accidentate, de asta ma gandeam la 4x4. Marimea benei e pentru ce spuneam, sa incapa un bazin cu niste instalatii, dar in concordanta si cu greutatea maxima transportata, ce va fi cred ca pe la 1800 kg. Caut noua pentru ca aplic la un program de finantare...si..poate,poate! :tr Mitsubishi L200 / 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Pick-up Ca greutate, e putin cam mult pt masinile astea......dimensiunile bazinului cat sunt ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxx0772 Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pick-up Ca greutate, e putin cam mult pt masinile astea......dimensiunile bazinului cat sunt ? In total, cu toate montate si cu incarcatura maxima, ar trebui sa duca cam 1600 kg sarcina utila de incarcare. Ca volum si dimensiuni, ar incapea intr-o bena, dar , intr-adevar, greutatea e o problema din cate se pare. Asta e dilema, ca nu stiu ce sa aleg, trebuie sa cer oferte si nu stiu la ce si pe ce. Ma tenteaza un 4x4 pentru aacesul frecvent pe drumuri accidentate si...pentru ca ma atrage ideea asta (na...incerc sa imbin utilul cu placutul, mai ales de cand am descoperit cum e cu cealalta ! ). Mitsubishi L200 / 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pick-up Pai daca zici ca vrei sa fie nou, si din finantari, atunci cumpara un Iveco Daily 4x4 :grin: . E fenomenala masina, doar ca pretul e nitel cam mare, vreo 60.000 E... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxx0772 Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pick-up Pai daca zici ca vrei sa fie nou, si din finantari, atunci cumpara un Iveco Daily 4x4 :grin: . E fenomenala masina, doar ca pretul e nitel cam mare, vreo 60.000 E... Daaa, interesanta recomandarea. Cu pretul, pe pagina web a unui dealer Iveco apare la 30.000 e :oc Doar sarcina utila e sub 1000 kg. Chiar nu stiu ce sa aleg, unde sa ma uit. Mitsubishi L200 / 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pick-up O discutie similara a fost si pe topicul de mai jos, poate te ajuta ultima postare a lui @Gabym : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56756-Alegere-masina-4x4-mazda REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pick-up Un Hilux modelul vechi cu punti rigide fata spate si arcuri cu foi, intaresti un pic arcurile sau le schimbi cu altele mai tari si nu o sa ai treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Pick-up Un Hilux modelul vechi cu punti rigide fata spate si arcuri cu foi, intaresti un pic arcurile sau le schimbi cu altele mai tari si nu o sa ai treaba. omu' vrea masina noua, aplica la niste fonduri..... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Pick-up Salutare, am si eu o ferma pe niste dealuri prin zona Bacau unde ma descurc chiar bine cu un Silverado 6,6 Duramax 3500HD 4x4 cu chit inaltare 6", modelul cu 4 roti nu 6. Car cu el cam de toate ( cate un palet si jumate de ciment, piatra, furaje....) si nu geme in nici o situatie dificila (exceptie: lipsa de aderenta). In primavara achizitionez si eu prin fonduri 2 pick-up cu cisterna pentru lapte si merg pe varianta Toyota Hilux 3,0 full optiuni, dar mi a starnit interesul modelul Navara de 3,0 V6 dar nu stiu in comparatie cu Hilux cat e de bun v6-le de la Nissan cu 3,0 de la Hilux. P.S. Daca as putea lua pe fonduri ceva americane utilitare ar fi tot un Silverado mare si un H2 SUT :bannana si demonstram ca sunt pentru carat lapte sau furaje :ha: si jumatate din suma era nerambursabila :grin: . fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Pick-up Toyota Hilux 3,0 full optiuni, dar mi a starnit interesul modelul Navara de 3,0 V6 dar nu stiu in comparatie cu Hilux cat e de bun v6-le de la Nissan cu 3,0 de la Hilux. . Navara aia v6 este o masina foarte buna de alergat pa sosea, daca tu ai de carat in conditii mai grele nu face fata, sfatul meu este sa te orientezi spre hilux. Numai bine Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate