bogdanstanescu Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 hello stie cineva daca rola de la portbagaj de serie 200/300 se potriveste la TD5 2003? multam bogdan Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco Nu tsiu dar daca nu se potriveste poate mi-o vinzi mie ca a mea e vraiste.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco hello stie cineva daca rola de la portbagaj de serie 200/300 se potriveste la TD5 2003? multam bogdan Vezi ca era una la dezmembrari, la Buzau, la intrarea dinspre Ploiesti,dupa Luk OIL. Au site automax Buzau. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco Nu tsiu dar daca nu se potriveste poate mi-o vinzi mie ca a mea e vraiste.... stai sa vina din UK, sa vad daca se pupa sau nu si luam legatura... Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco Vezi ca era una la dezmembrari, la Buzau, la intrarea dinspre Ploiesti,dupa Luk OIL. Au site automax Buzau. o sa ii caut ultima oferta in tara a fost 300 eur pt un sh ceea ce este aberant asta de am gasit-o e la culoarea masinii - crem Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
transylvanian_brit Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco o sa ii caut ultima oferta in tara a fost 300 eur pt un sh ceea ce este aberant asta de am gasit-o e la culoarea masinii - crem That seems to be price for new ones all over! But try this place http://www.cws4x4.co.uk/land-rover-discovery-parts.htm or look on some of the UK LR forums - especially http://www.discoveryownersclub.org and http://www.lro.com - i am a member on both and can help facilitate a purchase!! gavin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco That seems to be price for new ones all over! But try this place http://www.cws4x4.co.uk/land-rover-discovery-parts.htm or look on some of the UK LR forums - especially www.discoveryownersclub.org and www.lro.com - i am a member on both and can help facilitate a purchase!! gavin hi thanks for advice I had already tried on e bay the problem is the shipping, the package is to large in 3 months I find just one guy who is willing to shipped here I will try yore links Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
transylvanian_brit Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco there may be ways n means! get it shipped to a freindly UK address and then forwarded on! Now Ro is EU - it is much easier! If I can help let me know! what colour cover are you after? though have you thought about making a shelf type cover? with a storage draw below? depends on if you are using rear seats. the pull cover is good in summer to keep heat of food n booze! but very edible to dogs! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
transylvanian_brit Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco and a lot of UK sellers are a little nervous about dealing with Romania.... scary country!!! though the only scary things here are Romanian women :as I know..I married one! Seriously more n more places are willing to ship here now. up to 30kg = about 30€ - takes about a week. Even with this charge - it makes Disco ownership more affordable... John Craddocks http://www.johncraddockltd.co.uk/ send me stuff out quite often. In some parts of UK - Disco's are known as 'wheelie bins' ... every drive has one! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: roller portbagaj disco there may be ways n means! get it shipped to a freindly UK address and then forwarded on! Now Ro is EU - it is much easier! If I can help let me know! what colour cover are you after? though have you thought about making a shelf type cover? with a storage draw below? depends on if you are using rear seats. the pull cover is good in summer to keep heat of food n booze! but very edible to dogs! the interior is beige I had thought about made my self one - my wife didn`t agree and yes in the summer is very hot here I have only 5 places, dont have dikies seats Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
white8snow Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: roller portbagaj disco am vazut una la dezmembrari si in baia mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: roller portbagaj disco am vazut una la dezmembrari si in baia mare masina sau rola? un nr de contact? Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: roller portbagaj disco venit scula din UK nu se potriveste este mai lunga cu aprox 20 cm cine o doreste este de vanzare, o sa postez la anunturi Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: roller portbagaj disco se poate inchide multumesc Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate