Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema incalzire habitaclu LR Discovery 300 TDi...

Septaru

Postări Recomandate

Va salut. Am o problema cu incalzirea in masina(Disco 300 TDi `94), motorul se incalzeste, apa ajunge la jumatate dar mie imi baga numai rece in masina. Ca sa bage cald trebuie sa merg cu masina mai turat sau sa o fortez(in afara carosabilului). Masina are AC. Care ar putea fi problema de nu baga cald ? Multumesc. Editat de Septaru
Adaugare detalii.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema incalzire habitaclu LR Discovery 300 TDi...

ha ! Fai aerisirea cum trebuie.Atat.Are aer in instalatie.Mai verifica daca vascocupla e buna sa nu fie blocata pe direct.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

ha ! Fai aerisirea cum trebuie.Atat.Are aer in instalatie.Mai verifica daca vascocupla e buna sa nu fie blocata pe direct.

Nu este blocata, functioneaza corect. Am sa ii fac aerisirea dupa masa cand ii pun si antigel. Sper sa se rezolve problema. Multumesc.

Link spre comentariu

I-am facut aerisirea. Acum baga un pic cald pe partea stanga, pe dreapta baga foarte foarte putin cald. Nu e aer rece de afara. Sa fie termostatul ? Dar imi sta apa la jumatate...

Link spre comentariu

daca sta la jumatate pe cadran e termostatul. Cam pe la trei sferturi trebuie sa stea. Schimbal ca nu e scump si gasesti .daca nu gasesti poti sa bagi un carton intre cele doua radiatoare si gata problema.Dar sa fii atent din cand in cand pe cadran sa nu iti dea in fiert.

Bafta !

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Am sa incerc sa ii schimb si termostatul zilele astea. Sa vedem daca se rezolva problema. Eu credeam ca sta bine la jumatate. Mersi.

Link spre comentariu

Astazi am pus un termostat de Dacia la masina si am observat ca nu mai imi dadea de loc caldura, nici macar ca inainte. Dupa plimbarea de proba am deschis capota si am observat ca era tot compartimentul motor plin de apa. Este spart vasul de expansiune deci nu mai facea nici un fel de presiune. L-am lipit, am sa il montez zilele astea, sa vedem daca mai face la fel sau e ok treaba.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am lipit vasul de expansiune, este etans, am schimbat si termostatul, am aerisit instalatia si acum baga un pic mai multa caldura la sofer, in dreapta baga aer un pic caldut. Cald baga numai cand o turez, cand masina sta pe loc incepe sa bage aer rece.

Link spre comentariu

salut!

si eu am un discovery din 96 baga caldura dar se incalzeste foarte greu.

apa sta la un sfert si daca merg cu 3000 de ture si daca o las 5 min la relantiu scade iar!

am intrebat pe unii mecanici si au zis ca e posibil termostatul.eu nu ma pricep prea bine?

aveti un sfat ceva?????

Link spre comentariu

salut!

si eu am un discovery din 96 baga caldura dar se incalzeste foarte greu.

apa sta la un sfert si daca merg cu 3000 de ture si daca o las 5 min la relantiu scade iar!

am intrebat pe unii mecanici si au zis ca e posibil termostatul.eu nu ma pricep prea bine?

aveti un sfat ceva?????

Da. Eu am rezolvat problema. Am schimbat si termostat-ul si pompa de apa. Acum baga caldura foarte bine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare