Astral Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! Si de la mine o ceva... Sa fi sanatos si sa te ti tare toata viata ....de ce spun asta....putini sunt cei care de ziua lor de nastere....pe un frig ca cel de ieri...lasa tot ...si vin sa ajute la bunul mers al desfasurari unei umanitare...si nu una oarecare....IMPOTMOLIADA 2010...multumim pentru ca faci parte din clubul nostru....si scuze ca nu te-am menajat deloc de ziua ta...hi..hi..hi...avem noi grije de tine Duminica.... La multi ani ....''ARAGON''! Aviz amatorilor !!! Duminica vin pregatit sa ne "incalzim" cum trebe` dupa Umanitara...... :2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La multi ani si din partea mea! Tot ce-ti doresti sa se implineasca!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! mai bine mai tarziu decat nici o data :uameni, La multi ani, sa fii sanatos si iubit :2dr Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La multi ani Astrale!!! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! :B La multi ani Astral!! :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La Multi Ani! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La multi ani Nene Daniel!! Sa fi sanatos, voios, voinic!!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La Multi Ani si toate cele bune....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! Se intampla...destul de rar:grin: sa nu intru zilnic si ...de mai multe ori pe forum...dar iata ca s-a intamplat chiar de ziua ta...iarta-ma Astralule ca n-am apucat sa-ti urez, la timp, toate cele bune, la multi ani si mai ales traditionala ( si ...de la o varsta, atat de necesara:grin:) tarie-n cardan!!! Sa fii iubit, in principal, de cine vrei tu! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! Bine bah uratule, tocmai dvs sa ma ignorati in asa hal ?!? Stateam ca tuta cu ochii la contoar si asteptam sa apari.....:ha: ....................................................................................... Multe multumiri tuturor !!! :h5:tk:h5 Sunt f tusat de cate de multe felicitari am primit......va spun sincer ca mi-era nitel frica ca n-o sa-mi ajunga frigiderele.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! Nu am mai intrat de cateva zile asa ca scuze de intarziere dar o urare de bine nu cred ca strica niciodata. Asa ca LA MULTI ANI !!! :Gr si tot ce e mai bun si iti doresti sa ti se implineasca! Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La Multi Ani Astral !!!! Sa ai parte de multe multe bucurii si Sarbatori Fericite !!! :gr1:k:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La multi ani ! :h5 "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!! La multi ani ! :h5 Multumesc ! Pe unde umbli musiu ? Nu te-am mai vazut pe-acilea de-o gramada de vreme...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate