Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!!

Tomitza

Postări Recomandate

Re: La Multi Ani ASTRAL!!!!!!!!

Si de la mine o ceva...

Sa fi sanatos si sa te ti tare toata viata ....de ce spun asta....putini sunt cei care de ziua lor de nastere....pe un frig ca cel de ieri...lasa tot ...si vin sa ajute la bunul mers al desfasurari unei umanitare...si nu una oarecare....IMPOTMOLIADA 2010...multumim pentru ca faci parte din clubul nostru....si scuze ca nu te-am menajat deloc de ziua ta...hi..hi..hi...avem noi grije de tine Duminica....

La multi ani ....''ARAGON''!

Aviz amatorilor !!!

Duminica vin pregatit sa ne "incalzim" cum trebe` dupa Umanitara...... :2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

mai bine mai tarziu decat nici o data :uameni, La multi ani, sa fii sanatos si iubit :2dr

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Se intampla...destul de rar:grin: sa nu intru zilnic si ...de mai multe ori pe forum...dar iata ca s-a intamplat chiar de ziua ta...iarta-ma Astralule ca n-am apucat sa-ti urez, la timp, toate cele bune, la multi ani si mai ales traditionala ( si ...de la o varsta, atat de necesara:grin:) tarie-n cardan!!! Sa fii iubit, in principal, de cine vrei tu!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Bine bah uratule, tocmai dvs sa ma ignorati in asa hal ?!?

Stateam ca tuta cu ochii la contoar si asteptam sa apari.....:ha:

.......................................................................................

Multe multumiri tuturor !!! :h5:tk:h5

Sunt f tusat de cate de multe felicitari am primit......va spun sincer ca mi-era nitel frica ca n-o sa-mi ajunga frigiderele.......:ha:

Link spre comentariu

Nu am mai intrat de cateva zile asa ca scuze de intarziere dar o urare de bine nu cred ca strica niciodata.

Asa ca LA MULTI ANI !!!

:Gr si tot ce e mai bun si iti doresti sa ti se implineasca!

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare