xnx Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 [video=youtube;a-QmpF4eGDQ]http://www.youtube.com/watch?v=a-QmpF4eGDQ&feature=related -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: o masina de vis Nu ca nu-mi place sau ca nu salivez pe tastatura... Dar fiind o masina destinata campului de lupta, nu-s cam fragile acele brate la roti ? Ma gandesc ca daca a calcat intr-o petarda, se imprastie rotile instant... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: o masina de vis Cam multa greutate cocotata pe un tren de rulare mai ingust decat caroseria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 (editat) Re: o masina de vis daca ar primi niste 35-uri simex masina asta ar fii super buna de concurs :) ... la deschidere TAT etc Editat Decembrie 21, 2010 de xnx -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: o masina de vis sa faci tu concurs cu masini militare.....au prostul obicei de a fi al naibii de grele :grin::grin::grin: singura masina militara cu care as face offroad....se numeste M1 Abrams.....cu aia daca nu am loc pe undeva...imi fac si daca ma depaseste careva...trag dupa el cu prastia aia mare din turela:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: o masina de vis Seamana putin cu magaoaiele alea ale armate sud-africane. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: o masina de vis e clar ca e transmisie de la hamvee deci clar e solida si fiabila e clar ca centrul de greutate e FOARTE SUS e clar ca trebe motor sa invarta rotile alea care eu cred ca sunt minim 42 desi par 33 doar ca magaoaia e mare de tot... destinata sa transporte militari (asta e mai mult de unu... dar pariu ca e mai mult de 5) si nu sa fie mica sa te poti da cu ea pe dealuri in 2 una peste alta... nu prea e pentru noi ca aplicatie, de expeditie e prea agresiva (si mananca ) pentru concurs prea mare de fapt... daca o luam asa, bag mana in foc ca pe drumurile de taf NU INCAPE (o vedem in desert nu in padure) si atunci sa vezi cum e cand tai tot al 25 copac de pe drum ca sa poti sa treci :ha: ps de expeditie...te duci cu una dinasta la o tura prin africa...poate se trezesc pe acolo baieti care vor sa se joace si ei si incearca pe tine un AG7 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: o masina de vis este o masina impresionanta ..motor,blindaj si multe altele,sunt cativa baieti pe forum care si-ar permite sa o aiba :) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate